Συμβουλές και συνταγές ιδιογόμωσης - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Εχω κανα μισοκιλο του 2005. Να χει χαλασει λες;.sarcastic.
Που το εχεις??μαζη με της αλλες??Στηλεμουτην το γρηγοροτερο γιατι θα σου χαλασουν και οι αλλες.Δεν πηστευω να εχεις και ΑΟ?Στηλε τες στην Κερκυρα που εχουμε ανακηκλοση υδικα για αυτες τις κυριες..my man.

Χαιρετώ το φορουμ,,άκουσα ότι άλλαξε η σύνθεσή της GM3 LOT 2016, Την έκαναν λίγο πιο προοδευτική,έχει γεμίσει κάποιος να δούμε εντυπώσεις??

Αποτι ακουω απο τη γειτονικη Ιταλια μιλαμε πλεον για εντελως καινουργια πυριτιδα που δεν εχει κρατησει κανενα χαρακτηριστικο απο τη παλια GM3.
H καινουργια εχει πλεον μαυρο χρωμα αντι γκρι και καταλαμβανει 30% μικροτερο ογκο σε σχεση με την παλια. Πολυ κριμα που κρατησαν το ονομα.
Αποτι ειδα οι κριτικες απο ιδιογομωτες ειναι αρνητικες, καποιοι λιγοι βγαλαν κατι καλουτσικα σεταπ, οι πιο πολλοι της γυρισαν τη πλατη και γεμιζουν
πλεον με αλλες. Θετικη κριτικη για αυτη τη καινουργια παρτιδα δεν διαβασα ακομη.

Αποτι ακουω απο τη γειτονικη Ιταλια μιλαμε πλεον για εντελως καινουργια πυριτιδα που δεν εχει κρατησει κανενα χαρακτηριστικο απο τη παλια GM3.
H καινουργια εχει πλεον μαυρο χρωμα αντι γκρι και καταλαμβανει 30% μικροτερο ογκο σε σχεση με την παλια. Πολυ κριμα που κρατησαν το ονομα.
Αποτι ειδα οι κριτικες απο ιδιογομωτες ειναι αρνητικες, καποιοι λιγοι βγαλαν κατι καλουτσικα σεταπ, οι πιο πολλοι της γυρισαν τη πλατη και γεμιζουν
πλεον με αλλες. Θετικη κριτικη για αυτη τη καινουργια παρτιδα δεν διαβασα ακομη.
Δηλαδη και καποιος επαγγελματιας που γεμιζε με την παλια Gm3 τωρα θα δυσκολευτει να βγαλει καλά φυσιγγια ..Οποτε δεν φταίνε παντα και αυτοι..

Δηλαδη και καποιος επαγγελματιας που γεμιζε με την παλια Gm3 τωρα θα δυσκολευτει να βγαλει καλά φυσιγγια ..Οποτε δεν φταίνε παντα και αυτοι..

Συμφωνοι Τασο, στα καλα της NSI ειναι οτι η εταιρεια ανακοινωσε γραπτως την αλλαγη. Το γραμμα το διαβασα στα Ιταλικα. Μιλουσε για μια ομοιογενοποιηση που οντως δεν υπηρχε στην παλια. Δεν αλλαξαν τους πινακες καθολου και σε επισημη τοποθετηση η εταιρεια προτεινει 0.05 με 0.1 λιγοτερη μπαρουτι. Με αλλα λογια ουτε αυτη δεν ξερει ακομη. Καποιοι που εκαψαν την καινουργια πυριτιδα στο τραπεζι διαπιστωσαν πολλα στερεα καταλοιπα που η παλια δεν ειχε.
Tωρα λιγοι βρηκαν καποιες ακρες με κατι σεταπ καινουργια τα μεταφερω εδω σαν σημεια αναφορας χωρις εγγυηση γιατι δεν τα εχω δοκιμασει ο ιδιος

12/70, 688 1.60X31 t30 κλεισιμο στα 57.8 για υγρασια
12/70, 616 1.45X31.4 sg25 κλεισιμο στα 57.8 για καλο καιρο

Eιχα ψαχτει να βρω μια ακρη καθοτι δεν πιστευαν τα ματια μου τα χαλια του Euromix φετος στα μπασιματα.

Ευχαριστώ παιδια για τις απαντήσεις.. έχω μισό κιλό καίνουρια GM3 LOT 16απ'ότι κατάλαβα πρεπει να τις κανω test drive..άμεσα!!με την παλια γεμιζα 1,40 με 27 no9 για τσιχλοκοτσιφα,και ήμουν ικανοποιημένος,κυνηγάω με ποζε 18,2 και 18,3 αυλους.θα σας ενημερώσω άμεσα!!!!

Δεν καθεσε στα αυγα σου με καμια ισπανιδα που ειναι ποιο soft και να αφησεις gm3 sipe,γιατι φιλος ειναι λιγο δυνατουτσικες και το κακομοιρο το δικκανακιha haaa
Δεν μασαει αυτο,το εκπεδεβο ακου την sipe να αφησο!!! Τετια χαρα δεν θα την δεις ολες καλες χρησες αλα sipe στα νορμαλ γρ καμια.ειναι η γεροντοκορη του χαρου,και η νεμεσης του δια.τα παπακια θα στα φαο ολα πρην ναρθουν κερκιρα.χαχαχαχα

Παλια ελεγαν οτη τα εργαλεια κανουν τον μαστορα δεν ειναι παντα ετσει
Πολυ ωραιος ο Γιαννης Φωτοβολιδας.congrats.αυτα τα 8αρια πολυ τα γουσταρο.shake.κανε καμια κεντρικη μην σου ανοιξει και γεμισεις τις τσεπες σου σκαγια ρε φιλος.sarcastic.

Σημερα η tecna με ευχαρίστησε πολυ στο 1,90×36 s.g19 .σκαγια ν.5 με cx2000.στο 1,95×36 ειχα ξεπουπουλιασματα εκει θελη 686 .την εχω απο τα 2013.μάλλον ειναι η παλια
Λιακο εγω τη παλια τετεια εποχη τη εβαζα 688 με 2,00/36 με z2μ21 ηταν φαρμακι σε 3-4αρια....

Σημερα η tecna με ευχαρίστησε πολυ στο 1,90×36 s.g19 .σκαγια ν.5 με cx2000.στο 1,95×36 ειχα ξεπουπουλιασματα εκει θελη 686 .την εχω απο τα 2013.μάλλον ειναι η παλια
Η παλια ειναι Ηλια. Εγω την γεμιζα για πολλα χρονια στο 1,90.-37-νο4-686/Gt 18.εχω παρει πολες χαρες απο αυτην την πηριτηδα.Αλλα και λιπες.;)

Η παλια ειναι Ηλια. Εγω την γεμιζα για πολλα χρονια στο 1,90.-37-νο4-686/Gt 18.εχω παρει πολες χαρες απο αυτην την πηριτηδα.Αλλα και λιπες.;)
Σημερα πηρα και εγω δυο λιπεσ απανοτεσ:) αλλα και 4 χαρεσ.απο λάθος μου βέβαια πηρα τησ λιπεσ ειχα χρονια να την δουλεψω και δεν ειχα Αρχείο.

Status
Not open for further replies.
Back