Που το εχεις??μαζη με της αλλες??Στηλεμουτην το γρηγοροτερο γιατι θα σου χαλασουν και οι αλλες.Δεν πηστευω να εχεις και ΑΟ?Στηλε τες στην Κερκυρα που εχουμε ανακηκλοση υδικα για αυτες τις κυριες.Εχω κανα μισοκιλο του 2005. Να χει χαλασει λες;![]()
Εγω την εκανα προσαναμαΝαι εγω μου εσπασε τα νευρα.στα 32 γρ αν δεν την πεξης απο 1,60 δεν σκοτωνη τηποτα
Χαιρετώ το φορουμ,,άκουσα ότι άλλαξε η σύνθεσή της GM3 LOT 2016, Την έκαναν λίγο πιο προοδευτική,έχει γεμίσει κάποιος να δούμε εντυπώσεις??
Δηλαδη και καποιος επαγγελματιας που γεμιζε με την παλια Gm3 τωρα θα δυσκολευτει να βγαλει καλά φυσιγγια ..Οποτε δεν φταίνε παντα και αυτοι..Αποτι ακουω απο τη γειτονικη Ιταλια μιλαμε πλεον για εντελως καινουργια πυριτιδα που δεν εχει κρατησει κανενα χαρακτηριστικο απο τη παλια GM3.
H καινουργια εχει πλεον μαυρο χρωμα αντι γκρι και καταλαμβανει 30% μικροτερο ογκο σε σχεση με την παλια. Πολυ κριμα που κρατησαν το ονομα.
Αποτι ειδα οι κριτικες απο ιδιογομωτες ειναι αρνητικες, καποιοι λιγοι βγαλαν κατι καλουτσικα σεταπ, οι πιο πολλοι της γυρισαν τη πλατη και γεμιζουν
πλεον με αλλες. Θετικη κριτικη για αυτη τη καινουργια παρτιδα δεν διαβασα ακομη.
Δηλαδη και καποιος επαγγελματιας που γεμιζε με την παλια Gm3 τωρα θα δυσκολευτει να βγαλει καλά φυσιγγια ..Οποτε δεν φταίνε παντα και αυτοι..
Εεε με τον κενουριο χρονο ερηξα και εγο την ιποληπη βεγαληκαΕγω την εκανα προσαναμα![]()
Δεν μασαει αυτο,το εκπεδεβο ακου την sipe να αφησο!!! Τετια χαρα δεν θα την δεις ολες καλες χρησες αλα sipe στα νορμαλ γρ καμια.ειναι η γεροντοκορη του χαρου,και η νεμεσης του δια.τα παπακια θα στα φαο ολα πρην ναρθουν κερκιρα.χαχαχαχαΔεν καθεσε στα αυγα σου με καμια ισπανιδα που ειναι ποιο soft και να αφησεις gm3 sipe,γιατι φιλος ειναι λιγο δυνατουτσικες και το κακομοιρο το δικκανακιha haaa
Πολυ ωραιος ο Γιαννης Φωτοβολιδας
Λιακο εγω τη παλια τετεια εποχη τη εβαζα 688 με 2,00/36 με z2μ21 ηταν φαρμακι σε 3-4αρια....Σημερα η tecna με ευχαρίστησε πολυ στο 1,90×36 s.g19 .σκαγια ν.5 με cx2000.στο 1,95×36 ειχα ξεπουπουλιασματα εκει θελη 686 .την εχω απο τα 2013.μάλλον ειναι η παλια
Η παλια ειναι Ηλια. Εγω την γεμιζα για πολλα χρονια στο 1,90.-37-νο4-686/Gt 18.εχω παρει πολες χαρες απο αυτην την πηριτηδα.Αλλα και λιπες.Σημερα η tecna με ευχαρίστησε πολυ στο 1,90×36 s.g19 .σκαγια ν.5 με cx2000.στο 1,95×36 ειχα ξεπουπουλιασματα εκει θελη 686 .την εχω απο τα 2013.μάλλον ειναι η παλια
Σημερα πηρα και εγω δυο λιπεσ απανοτεσΗ παλια ειναι Ηλια. Εγω την γεμιζα για πολλα χρονια στο 1,90.-37-νο4-686/Gt 18.εχω παρει πολες χαρες απο αυτην την πηριτηδα.Αλλα και λιπες.![]()