Συμβουλές και συνταγές ιδιογόμωσης - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
αντρεα η φωτογραφια σου στο προφιλ ειναι ρηγμενο φυσιγγι εμφιλ 303 του 1943 και γουιντζεστερ , και εγω εχω τρελα με τους παλιους καλυκες ,
Σωστός φιλε και συνάδελφε,όντως πολύ παλιό,,το συγκεκριμένο το βρήκα στην ηρωική Πίνδο κυνηγοντας τις γαλάζιες κοπέλες!!Κατά καιρούς βρίσκω τέτοια καλούδια ειδικά σε χαράδρες στην μεθόριο...σου αρεσουν και σένα αυτά τα παλια Ε???

Σωστός φιλε και συνάδελφε,όντως πολύ παλιό,,το συγκεκριμένο το βρήκα στην ηρωική Πίνδο κυνηγοντας τις γαλάζιες κοπέλες!!Κατά καιρούς βρίσκω τέτοια καλούδια ειδικά σε χαράδρες στην μεθόριο...σου αρεσουν και σένα αυτά τα παλια Ε???
Αρέσουν και σε άλλους φίλε Ανδρέα!!;)

Πριν χρόνια, είχα κάποιο πρόβλημα με ένα T/C Contender που είχα. Επικοινώνησα με τον J.D. Jones και με ενημέρωσε τι έπρεπε να κάνω. Ο άνθρωπος είναι αυτό που ακόμη και ο πιο κακόπιστος θα τον αποκαλούσε ειδικό στα όπλα μικρού διαμετρήματος. Ακόμη και οι κατασκευαστές όπλων τον παραδέχονται.
Διαβάζοντας το επόμενο άρθρο, σκέφτηκα το εξής:
http://www.300whisper.com/
Ας πούμε ότι έχουμε μια συνταγή με σκάγια 32 γραμ. στα 1350 π/δ. Κατεβάζουμε την ταχύτητα στα 1050 π/δ (υποηχητική).
Θεωρητικά πετυχαίνουμε καλύτερη κατανομή σε βάρος της αποτελεσματικότητας (δοκιμή).
Τώρα, βάζουμε 2 ή 3 νούμερα μεγαλύτερα σκάγια και αυξάνουμε την ποσότητα διατηρώντας παράλληλα πάντα υποηχητική τη συνταγή (έτσι ώστε να έχουμε περίπου τον ίδιο αριθμό σκαγιών).
Θεωρητικά το αποτέλεσμα θα είναι καλύτερες κατανομές με αντίστοιχη αποτελεσματικότητα. Αυτό το καιρό δεν έχω τη δυνατότητα να κάνω δοκιμές. Αν κάποιος ενδιαφέρεται πιστεύω ότι θα είχαν ενδιαφέρον τα αποτελέσματα.

εκτος οτι ειναι παλια , ειναι και η ιστορια μας , που αποδηκνηουν που εγηναν μαχες , ητε στην απελευθερωση , ητε στον εμφυλιο , γιατι εδω Σαμο στον εμφυλιο δουλεψαν πολυ τα αγγλικα οπλα

Τελικα μετα απο διαφορες δοκιμες σε πολλα σεταπ με τη MB36 και ενω πηραμε καποια πουλια....τα περισσοτερα τα κυνηγουσε ο σκυλος.hair.οποτε περασαμε γρηγορα στις παλιες αγαπες ΑΟ,jk6 .love.σαν δαρμενα σκυλια....γιατι φοβηθηκαμε που αν το συνεχησουμε το κερατωμα θα μας χωρισουν για τα καλα.buy buy.τελικα μπορει να ειχα και δικιο που ελεγα για κανα διασπορας καλη ειναιha haaa

βρηκα το μεταληκο μερος απο καλυκα 12αρι προφανος χαρτηνο που γραφει FIOCCHI LECCO M \M 81 1941 και αλλο 12αρι σκετο μεταληκο και αυτο που γραφει ΗINBENBUEG RAUCHLCB CERMANY με το ζορη εβγαλα τι γραφει μπωρει να μην ειναι και σωστο , οτι παλιο καλυκα βρησκω η απο λειοκανο η απο ραβδωτο βτον μαζευω για ιστορηκους λογους και σημεονο και την περιοχη που τους βρησκω

οι περησοτεροι καλυκες που βρησκω ειναι πολυ φθαρμενοι , και πολλες φορες σαπιοι και μηση οποτε δεν εχω πρωβλημα για ενεργοι

Τελικα μετα απο διαφορες δοκιμες σε πολλα σεταπ με τη MB36 και ενω πηραμε καποια πουλια....τα περισσοτερα τα κυνηγουσε ο σκυλος.hair.οποτε περασαμε γρηγορα στις παλιες αγαπες ΑΟ,jk6 .love.σαν δαρμενα σκυλια....γιατι φοβηθηκαμε που αν το συνεχησουμε το κερατωμα θα μας χωρισουν για τα καλα.buy buy.τελικα μπορει να ειχα και δικιο που ελεγα για κανα διασπορας καλη ειναιha haaa
JK6 φίλε venetato την τωρινή γεμίζεις η παλιά σουηδική?Καμια συνταγή στα 14 χιλιοστά?

JK6 φίλε venetato την τωρινή γεμίζεις η παλιά σουηδική?Καμια συνταγή στα 14 χιλιοστά?
Τι παλια εχω ισως ειναι λιγο παραπανω απο 10ετιας..τη γεμιζω με σκληρα 5-6αρια με 2000 στο 1,75/35 με draco17 πατημα στα 57,5....688 1,75-35 θωδη20 ελικα πατημα στα 57..... Μια πολυ ωραια συνταγη για κρυο ειναι στο 1,80-34 με 688.αυτες ειναι μονο για 5-6αρια σκληρα, με απλα ισως πρεπει να πεσης 0,05-0,10κατω....

Τι εκπληξη!!!
Τι να κανουμε ρε Παυλο μπορει να ειμαστε και λιγο παραξενοι με τα σκοτωματα.....δεν μας τα εκανε τα χατηρια οπως θελαμε χωρια που πρεπει να εχασε και 2-3κιλακια το λαμπαντορ μου απο το κυνηγητο που εριξε.sarcastic. εσυ εριξες στα επιβλαβη με jk6 και τρελαθηκες.....που να ριξεις και με την πυριτηδα τρακτερha haaa

Χαιρετώ το φορουμ,,άκουσα ότι άλλαξε η σύνθεσή της GM3 LOT 2016, Την έκαναν λίγο πιο προοδευτική,έχει γεμίσει κάποιος να δούμε εντυπώσεις??
Ναι εγω μου εσπασε τα νευρα.στα 32 γρ αν δεν την πεξης απο 1,60 δεν σκοτωνη τηποτα

Τι παλια εχω ισως ειναι λιγο παραπανω απο 10ετιας..τη γεμιζω με σκληρα 5-6αρια με 2000 στο 1,75/35 με draco17 πατημα στα 57,5....688 1,75-35 θωδη20 ελικα πατημα στα 57..... Μια πολυ ωραια συνταγη για κρυο ειναι στο 1,80-34 με 688.αυτες ειναι μονο για 5-6αρια σκληρα, με απλα ισως πρεπει να πεσης 0,05-0,10κατω....
Απλό κλείσιμο να υποθέσω μαχαίρι-στροφείο/ και με ποιο στροφείο?

Απλό κλείσιμο να υποθέσω μαχαίρι-στροφείο/ και με ποιο στροφείο?
Τα φυσιγγια με συγκετροτηρα αφηνουν περιπου 14χιλ κενο,με τον ελικα το θελω ποιο πατημενο;).....χαραγμα,κωνικο,τριτο ρελι.στροφειο I2s προπαραγωγης...

Ναι εγω μου εσπασε τα νευρα.στα 32 γρ αν δεν την πεξης απο 1,60 δεν σκοτωνη τηποτα
Δεν καθεσε στα αυγα σου με καμια ισπανιδα που ειναι ποιο soft και να αφησεις gm3 sipe,γιατι φιλος ειναι λιγο δυνατουτσικες και το κακομοιρο το δικκανακιha haaa

Status
Not open for further replies.
Back