Φίλε Γιάννη,,με τη μηχανή τα κλείνεις??το συγκεκριμένο είναι και ρελιασμενο???
Ωραίος,,σε ρωτάω γιατί και τα δικά μού ετσι περίπου βγαινουν.έχω μια mec και εχω βάλει ένα στροφειο σε δραπανο απλό....Με μια lee και ρελιασμενο με ρελιαστρα χηρος με πατενταρησμενο στροφιο.βαθος ρελιου 1,5 ξαι παχος1,70
Πολυ σοφτ ντουφεκια Δημητρη....εκει πανω με τα κρυα που εχετε δουλευει.xm.Εγω οπως εχω ξαναπει την γεμιζω(tecna)1.90x35 kai Βισμα sg22.καψυλι 686.την δοκιμασα και στο 1,95 αλλα δεν μου αρεσε και τοσο.
Σε ρελιαστο ξεκινα απο εκει....ισως χρειαστη να ανεβεις και λιγο παραπανω για να δωσεις λιγο δυναμη ουτοσωστε και κοβεις και κανα κλαρακι στο πυκνοΚαλησπέρα στην παρεα.
Σκέφτομαι να δοκιμασω ένα ρελιαστο διασπορας για τη μπεκατσα με την έξης συνθεση.
cheddite t3 cx2000 65,40mm mb36 1,80*34/No 7 διασπορεας καρδαρα 22χιλ.χωρις το κυαθιο, ρελιασμα 60,00 χιλ τζαμακι στροφειο i0s.
Πως σας ακούγεται?Εχει γεμισει καποιος συναδελφος κατι παρεμφερες να μας πει εντυπώσεις?
Γρηγόρη από πλευρας διασπορας τι παιζεται αναμεσα στον διασπορεα καρδαρα χωρις κυαθιο συγκριτικα με τον ελικα?Πως συμπεριφέρονται αμφότεροι?Σε ρελιαστο ξεκινα απο εκει....ισως χρειαστη να ανεβεις και λιγο παραπανω για να δωσεις λιγο δυναμη ουτοσωστε και κοβεις και κανα κλαρακι στο πυκνοκατι που μπορει να σου βγει και καλυτερο S4 686 η 688 αναλογα την εποχη 1,55 σκαγια 32γρ μεχρι 34 ελικας θωδη και τα σκαγια αναμικτα 7-9 η 8-10
Εγω βαζω θωδη σε ν6 μονο,αμεςη συγκρηση δεν εχω κανει γιατι δεν με πολυεδιαφερουν τα διασπορας....αυτο που μπορεις να κανεις ειναι δοκιμες στην αποσταση που σε ενδιαφερη.....κοιτα ομως και το λιγο ποιο μακρια 20-25μετραΓρηγόρη από πλευρας διασπορας τι παιζεται αναμεσα στον διασπορεα καρδαρα χωρις κυαθιο συγκριτικα με τον ελικα?Πως συμπεριφέρονται αμφότεροι?
Σε αυλούς τυπου οπτιμα ο θώδης παίζει καλά?
Εγινε φίλε να'σαι καλά.Εγω βαζω θωδη σε ν6 μονο,αμεςη συγκρηση δεν εχω κανει γιατι δεν με πολυεδιαφερουν τα διασπορας....αυτο που μπορεις να κανεις ειναι δοκιμες στην αποσταση που σε ενδιαφερη.....κοιτα ομως και το λιγο ποιο μακρια 20-25μετρα![]()
Η tecna το καινουργιο λοτ μετα το 2013 θελει πολυ ψαξιμο η αλλεσ τα ιδια σεταπ.ΒΟΗΘΕΙΑ ΜΠΑΡΟΥΤΑΔΕΣ!!!!!! Που θα βρούμε συνταγές για τις καινούργιες συσκευασμένες πυρίτιδες πχ tecna n, sipe n, s4 n κτλ...
Σηγα την μπαρουτι........για προσαναμα στο τζακι καλη ειναι.......
Σοφτ ειναι η αισθηση που σου δινει διοτι ειναι σχετικα "γλυκια" ντουφεκια.Στην πραγματικοτητα δεν ειναι και τοσο.Πλησιαζει τα 420μ/δ(416-418 για την ακριβεια μου εδωσε στο 1,5 μετρα απο το στομιο).Δεν ειναι εξτριμ αλλα ειναι πανω απο τον μεσω ορο.Γενικα μου εδωσε την εντυπωση οτι δουλευει ολη την σεζον.Λιγο σκληρουτσικο στην αρχη,πολυ καλο τον περισσοτερο καιρο και ισος λιιιγο σοφτ στις πολυ μεγαλες κακοκαιριες.Δουλευει ομως.Πολυ σοφτ ντουφεκια Δημητρη....εκει πανω με τα κρυα που εχετε δουλευει.xm.
Ilias με τι κλείσιμο; ρελι η' άστρο; πιστεύεις,με παραδοσιακό ρελι με τζαμάκι,και σούπερ ποζέ θα δουλέψει;;;Σημερα η tecna με ευχαρίστησε πολυ στο 1,90×36 s.g19 .σκαγια ν.5 με cx2000.στο 1,95×36 ειχα ξεπουπουλιασματα εκει θελη 686 .την εχω απο τα 2013.μάλλον ειναι η παλια
Για στηστο να δειςIlias με τι κλείσιμο; ρελι η' άστρο; πιστεύεις,με παραδοσιακό ρελι με τζαμάκι,και σούπερ ποζέ θα δουλέψει;;;