Συμβουλές και συνταγές ιδιογόμωσης - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Με μια lee και ρελιασμενο με ρελιαστρα χηρος με πατενταρησμενο στροφιο.βαθος ρελιου 1,5 ξαι παχος1,70
Ωραίος,,σε ρωτάω γιατί και τα δικά μού ετσι περίπου βγαινουν.έχω μια mec και εχω βάλει ένα στροφειο σε δραπανο απλό....

Καλησπέρα στην παρεα.
Σκέφτομαι να δοκιμασω ένα ρελιαστο διασπορας για τη μπεκατσα με την έξης συνθεση.
cheddite t3 cx2000 65,40mm mb36 1,80*34/No 7 διασπορεας καρδαρα 22χιλ.χωρις το κυαθιο, ρελιασμα 60,00 χιλ τζαμακι στροφειο i0s.
Πως σας ακούγεται?Εχει γεμισει καποιος συναδελφος κατι παρεμφερες να μας πει εντυπώσεις?

Καλησπέρα στην παρεα.
Σκέφτομαι να δοκιμασω ένα ρελιαστο διασπορας για τη μπεκατσα με την έξης συνθεση.
cheddite t3 cx2000 65,40mm mb36 1,80*34/No 7 διασπορεας καρδαρα 22χιλ.χωρις το κυαθιο, ρελιασμα 60,00 χιλ τζαμακι στροφειο i0s.
Πως σας ακούγεται?Εχει γεμισει καποιος συναδελφος κατι παρεμφερες να μας πει εντυπώσεις?
Σε ρελιαστο ξεκινα απο εκει....ισως χρειαστη να ανεβεις και λιγο παραπανω για να δωσεις λιγο δυναμη ουτοσωστε και κοβεις και κανα κλαρακι στο πυκνο;)κατι που μπορει να σου βγει και καλυτερο S4 686 η 688 αναλογα την εποχη 1,55 σκαγια 32γρ μεχρι 34 ελικας θωδη και τα σκαγια αναμικτα 7-9 η 8-10

Σε ρελιαστο ξεκινα απο εκει....ισως χρειαστη να ανεβεις και λιγο παραπανω για να δωσεις λιγο δυναμη ουτοσωστε και κοβεις και κανα κλαρακι στο πυκνο;)κατι που μπορει να σου βγει και καλυτερο S4 686 η 688 αναλογα την εποχη 1,55 σκαγια 32γρ μεχρι 34 ελικας θωδη και τα σκαγια αναμικτα 7-9 η 8-10
Γρηγόρη από πλευρας διασπορας τι παιζεται αναμεσα στον διασπορεα καρδαρα χωρις κυαθιο συγκριτικα με τον ελικα?Πως συμπεριφέρονται αμφότεροι?
Σε αυλούς τυπου οπτιμα ο θώδης παίζει καλά?

Γρηγόρη από πλευρας διασπορας τι παιζεται αναμεσα στον διασπορεα καρδαρα χωρις κυαθιο συγκριτικα με τον ελικα?Πως συμπεριφέρονται αμφότεροι?
Σε αυλούς τυπου οπτιμα ο θώδης παίζει καλά?
Εγω βαζω θωδη σε ν6 μονο,αμεςη συγκρηση δεν εχω κανει γιατι δεν με πολυεδιαφερουν τα διασπορας....αυτο που μπορεις να κανεις ειναι δοκιμες στην αποσταση που σε ενδιαφερη.....κοιτα ομως και το λιγο ποιο μακρια 20-25μετρα;)

Εγω βαζω θωδη σε ν6 μονο,αμεςη συγκρηση δεν εχω κανει γιατι δεν με πολυεδιαφερουν τα διασπορας....αυτο που μπορεις να κανεις ειναι δοκιμες στην αποσταση που σε ενδιαφερη.....κοιτα ομως και το λιγο ποιο μακρια 20-25μετρα;)
Εγινε φίλε να'σαι καλά.

ΒΟΗΘΕΙΑ ΜΠΑΡΟΥΤΑΔΕΣ!!!!!! Που θα βρούμε συνταγές για τις καινούργιες συσκευασμένες πυρίτιδες πχ tecna n, sipe n, s4 n κτλ...
Η tecna το καινουργιο λοτ μετα το 2013 θελει πολυ ψαξιμο η αλλεσ τα ιδια σεταπ.

Οσα γρ θες κληνης οχη μονο βεβεα 32.εχει μπουσηνκ στο ογκομετρικο το οπιο πεζης οσα γρ θελεις
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ. ΕΡΩΤΗΣΗ ΚΑΙ ΠΑΛΙ. ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΟΥ ΕΞΗΓΗΣΕΙ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΠΟΥΣΗΝΚ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

Πολυ σοφτ ντουφεκια Δημητρη....εκει πανω με τα κρυα που εχετε δουλευει.xm.
Σοφτ ειναι η αισθηση που σου δινει διοτι ειναι σχετικα "γλυκια" ντουφεκια.Στην πραγματικοτητα δεν ειναι και τοσο.Πλησιαζει τα 420μ/δ(416-418 για την ακριβεια μου εδωσε στο 1,5 μετρα απο το στομιο).Δεν ειναι εξτριμ αλλα ειναι πανω απο τον μεσω ορο.Γενικα μου εδωσε την εντυπωση οτι δουλευει ολη την σεζον.Λιγο σκληρουτσικο στην αρχη,πολυ καλο τον περισσοτερο καιρο και ισος λιιιγο σοφτ στις πολυ μεγαλες κακοκαιριες.Δουλευει ομως.

Σημερα η tecna με ευχαρίστησε πολυ στο 1,90×36 s.g19 .σκαγια ν.5 με cx2000.στο 1,95×36 ειχα ξεπουπουλιασματα εκει θελη 686 .την εχω απο τα 2013.μάλλον ειναι η παλια
Ilias με τι κλείσιμο; ρελι η' άστρο; πιστεύεις,με παραδοσιακό ρελι με τζαμάκι,και σούπερ ποζέ θα δουλέψει;;;

Τα πρώτα φυσίγγια μου, με τη βοήθεια του Μύρο.
IMG_5300.jpg

IMG_5304.jpg

IMG_5310.jpg

Status
Not open for further replies.
Back