Συμβουλές και συνταγές ιδιογόμωσης - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Δε ξερω αν θα φτιαξω το συγκεκριμενο, αλλα η "Συνταγη" της SFS μ'αρεσει. Την υπολοιπη F2 θα την καψω στα πιατακια
Αν βρεις υλικα για τη βισματωση,φτιαξτο!!!
Παρα πολυ αποτελεσματικο φυσιγγι για μικρες-μεσαιες αποστασεις.Αυτο ειδα σε ενα κουτακι που καταναλωσα σε πρωινο.Πιο περα δεν δοκιμασα γιατι μου τελειωσαν.:)
#9,5-10.Τα πουλια ξερα και καθαρα με 3'C.Τη βρηκα λιγο γρηγορη,για τα γουστα μου,σ'αυτες τις συνθηκες με βολεψε ομως.Κλειστουτσικο καρτερι-μαυρες.

Σημερα εφτιαξα με s4 1,45×31spark με cx2000. Πολυ καλο αν και ειχε νοτια με φουλ.υγρασία.η γρια μου εδωσε ρεστα στα τσιχλακια.:) Να δουμε θα αντεξη στο πολυ κρύο που Έρχεται..xm.

Καθαρα τα πουλια!
Τι ριχναμε λεβεντακο μου?:):)
Ειλικρινά δεν είχαν καθόλου αίμα!
Κανένα πουλί....
Την c7 σε 6* ..... ΜΟΝΟ αυτά παιζω!
Η θερμοκρασία ήταν 5 βαθμοί! Υγρασία δεν ξέρω.
Ευχαριστηθηκα τουφεκιές!!!!

Γιάννη και αυτό θα το δοκιμάσω στο 12άρι,αλλά ενοώ 32 καλ.ένας φίλος θέλει να του κάνω με 5άρι, βλέπω στο βιβλίο του garolini tecna cx1000 0,80/16 αλλά λογω διάφορων λοτ φοβούμε μη φάω κτύπο!!!

Σημερα εφτιαξα με s4 1,45×31spark με cx2000. Πολυ καλο αν και ειχε νοτια με φουλ.υγρασία.η γρια μου εδωσε ρεστα στα τσιχλακια.:) Να δουμε θα αντεξη στο πολυ κρύο που Έρχεται..xm.
Δοκιμασε τη στο 2000 1,50/32 με akouila26 και πατημα 57,5....στα κρυα που εκανε τις προηγουμενες μερες θεριζε;)

Status
Not open for further replies.
Back