Συμβουλές και συνταγές ιδιογόμωσης - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
30cowlx.jpg
ετημα του μυρου τα πυραυλακια για αυριο 32γρ Νο4 με sipeeeee και LB6 δοκημαστηκα για αυτον δοκημασμενα για εμενα.αυριο θα μας πει εντηποσης στα παπια
Γιατί βάζεις sipe; Για πες μας....sarcastic..sarcastic.

Καλησπερα στην παρεα..θελω την γνωμη σας..σε οπλο με 4* σταθερο τσοκ τι θα προτιμουσατε για την μπεκατσα?διασπορας με ελικοειδη ή ένα ωραιο μαλλινοταπο με αναμεικτα σκαγια 7 και 8?ρωταω γιατι σημερα που βγηκε μπεκατσα στα 15 μετρα και της εριξα με διασπορας στην 4αρα καννη και δεν καταλαβε τιποτα..ενω στην καραμπινα με 3* το κλασσικο μου σεταπ με αυτο το διασπορας θεριζει..για πειτε γνωμες

Βικτωρα το συγκεκριμενο σεταπ το ξερω τι κανει στο χαρτι και δεν μου δινει κενα καθολου αλλα σημερα βγηκε η μπεκατσα σαν ελικοπτερο και ενω ημουν πανω της της εριξα και δεν καταλαβε τιποτα

Βικτωρα το συγκεκριμενο σεταπ το ξερω τι κανει στο χαρτι και δεν μου δινει κενα καθολου αλλα σημερα βγηκε η μπεκατσα σαν ελικοπτερο και ενω ημουν πανω της της εριξα και δεν καταλαβε τιποτα
Μην ασχολισε με το τι φτεει .Απλα δεν την πετηχες.Ξεχασετο και σινεχησε.Στην επομενη που θα καταρηψεις θα το εχεις ξεχασει.

Μην ασχολισε με το τι φτεει .Απλα δεν την πετηχες.Ξεχασετο και σινεχησε.Στην επομενη που θα καταρηψεις θα το εχεις ξεχασει.
Δεν στεκομαι εκει απο ανεκαθεν το κανω αυτο..σιγουρα οταν θα πεσει με αυτο το φυσιγγι θα μου φυγουν ολα

Καλησπερα στην παρεα..θελω την γνωμη σας..σε οπλο με 4* σταθερο τσοκ τι θα προτιμουσατε για την μπεκατσα?διασπορας με ελικοειδη ή ένα ωραιο μαλλινοταπο με αναμεικτα σκαγια 7 και 8?ρωταω γιατι σημερα που βγηκε μπεκατσα στα 15 μετρα και της εριξα με διασπορας στην 4αρα καννη και δεν καταλαβε τιποτα..ενω στην καραμπινα με 3* το κλασσικο μου σεταπ με αυτο το διασπορας θεριζει..για πειτε γνωμες
cheddite free shot σε 8αρι η super felt 8αρακι και καθαρισες

ναι sorry μετα το καταλαβα παντως φτιαξε κατι με μεσοταπα αναμεικτο. πιστευω οτι θα βοηθησει πιο πολυ απ τη μαλλινη
Το μεσοταπο δεν κανει διασπορά.καλύτερα να βαλει του θωδι το διασπορεα ειναι εξερετικοσ για αυτη την δουλια

Την ξεκινησε μα δεν προλαβαινε ;)
δεν ειναι μονο οτι δεν ειχα χρονο το χειροτερο ητανε οτι επειδη δεν εχω χωρο στο σπιτι ειχα κανει το σαλονι εργαστηριο. υπηρχαν συγκεντρωτηρες και καλυκες παντου σακια με σκαγια διπλα στους καναπεδες και αλλα πολλα. φανταζεστε μια γυναικα με 3 παιδια στο σπιτι και μπαρουτοσκαγα γυρω γυρω??? χεχεχε σε κατασταση νευρικης κρισης ητανε. ασε που στη μεση του σαλονιου ειχα βαλει το τραπεζακι με το δραπανο και τη μηχανη χαχαχα. κερναγα τους επισκεπτες καψουλια
.vert funny..vert funny..very happy.

Το μεσοταπο δεν κανει διασπορά.καλύτερα να βαλει του θωδι το διασπορεα ειναι εξερετικοσ για αυτη την δουλια
Ηλια του Θωδη χρησιμοποιω και εγω 2 χρονιες και κανει παππαδες το σεταπ..σημερα σε τοσο ευκολη μπεκατσα δεν ξερω τι εγινε

Ηλια του Θωδη χρησιμοποιω και εγω 2 χρονιες και κανει παππαδες το σεταπ..σημερα σε τοσο ευκολη μπεκατσα δεν ξερω τι εγινε
Δεν την πετυχεσ μην το ψάχνεισ παραπάνω αφου εισαι σηγουροσ για το σεταπ

Status
Not open for further replies.
Back