ΤΗΝ βησματοση την καταλαβες η θες περετερω εξηγηση....οτι θες ρωτα.σε φασσα δεν εχω ριξει δικομου μονο αγοραστα ,αυτο που εγραψες φαινεται πολυ καλο θα το δοκιμασω ,και σ'ευχαριστω για την απαντηση!
γεμιζω s4 sipe μεχρι 31gr για τσιχλα με spark, για φασα δεν εχω κανει ακομα?Ποσα γρ γεμιζεις;
τον lb6 τον κοβεις λιγο στα 4!γεμιζω s4 sipe μεχρι 31gr για τσιχλα με spark, για φασα δεν εχω κανει ακομα?
κυριε Τακη κανε και ενα σετ απ με σιπε που γαζωνει..sipe 1,45 /688 /spark /31g no7,5. κλ στα 57,5.με τι οπλο κηνηγας... δεν πιστευω με καμια βερεττα...γεμιζω s4 sipe μεχρι 31gr για τσιχλα με spark, για φασα δεν εχω κανει ακομα?
την καταλαβα και σε ευχαριστω και παλι!ΤΗΝ
ΤΗΝ βησματοση την καταλαβες η θες περετερω εξηγηση....οτι θες ρωτα.
οπως το ειπες 391xtrema2 89 θαλαμη 18,6 αυλος!κυριε Τακη κανε και ενα σετ απ με σιπε που γαζωνει..sipe 1,45 /688 /spark /31g no7,5. κλ στα 57,5.με τι οπλο κηνηγας... δεν πιστευω με καμια βερεττα...![]()
Ε!!! τοτε παω πασο.οπως το ειπες 391xtrema2 89 θαλαμη 18,6 αυλος!
3,5 βαρας???Ναβαρας κανουν ωραιο ηχο.οπως το ειπες 391xtrema2 89 θαλαμη 18,6 αυλος!
Σε ρελι ειναι λιγο το 1,45...ανεβα στο 1,50-155 με τη σιπεκυριε Τακη κανε και ενα σετ απ με σιπε που γαζωνει..sipe 1,45 /688 /spark /31g no7,5. κλ στα 57,5.με τι οπλο κηνηγας... δεν πιστευω με καμια βερεττα...![]()
Σε Φασσα ριξε sipe 160-165 με 34 ως36 καψουλι 686 στις ζεστες και 2000/688 στο κρυο.βυσματα προτιμησε sg,gt.σε φασσα δεν εχω ριξει δικομου μονο αγοραστα ,αυτο που εγραψες φαινεται πολυ καλο θα το δοκιμασω ,και σ'ευχαριστω για την απαντηση!
Μεχρι 36gr εχω ριξει το οπλο αυτο το διαλεξα για την στιβαροτητα,το μη λακτισμα,δεν χρειαζεται ιδιαιτερη περιποιηση,και για το ειδος του κυνηγιου που κανω (καρτερι)ωσ'επι το πλειστον.Για το περπατητο σε κλειστα μερη με την γεροντησα 302....!3,5 βαρας???Ναβαρας κανουν ωραιο ηχο.![]()
Σε φασα λεω να φτιαξω με τεκνα σε αστερι κατα τον σεμπτεμβριο που θα παρω την EVO !Σε Φασσα ριξε sipe 160-165 με 34 ως36 καψουλι 686 στις ζεστες και 2000/688 στο κρυο.βυσματα προτιμησε sg,gt.
ΑΝ παρετε τεκνα καινουριο λοτ. Ενδεχομενος να θελει ψαξημο το σετ απ.Σε φασα λεω να φτιαξω με τεκνα σε αστερι κατα τον σεμπτεμβριο που θα παρω την EVO !
σιγουρα θελει ψαξιμο,αλλα skyfall μιλα μου στον ενικο και χωρις το κυριε και εαν εχεις τιποτα setup για τις σιδερενιες καλοδεχουμενα!ΑΝ παρετε τεκνα καινουριο λοτ. Ενδεχομενος να θελει ψαξημο το σετ απ.![]()
Ειναι ολλα γραμμενα μεσα σε αυτο το τοπικ.ΑΝ κανεις ενα τσεκ θα τα δεις ολλα.
σιγουρα θελει ψαξιμο,αλλα skyfall μιλα μου στον ενικο και χωρις το κυριε και εαν εχεις τιποτα setup για τις σιδερενιες καλοδεχουμενα!
okΕιναι ολλα γραμμενα μεσα σε αυτο το τοπικ.ΑΝ κανεις ενα τσεκ θα τα δεις ολλα.
Τελικά σε κάθε σπίτι υπάρχει μια 302 ( και ένα μπαικαλ)...........Για το περπατητο σε κλειστα μερη με την γεροντησα 302....!
Σε αστερι οχι σε ρελι.Σε ρελι ειναι λιγο το 1,45...ανεβα στο 1,50-155 με τη σιπε