Συμβουλές και συνταγές ιδιογόμωσης - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Να ρίξω και γω μια ιδέα, όλοι μας γνωρίζουμε τα φακελάκια που είναι μέσα σε διάφορα προϊόντα τα silica gel τώρα αν χρησιμεύει η βοηθάει σαν buffer δεν γνωρίζω.

Η federal χρησιμοποιεί ένα κοκοδες πλαστικό.

Διαολακι .sarcastic..sarcastic..sarcastic..sarcastic..sarcastic.

Απο την αλλη ομως, το μπαφερ το σκεφτομαι σε λιγα φυσιγγια και για συγκεκριμενα θηραματα. Δε πας πχ στο σκοπευτηριο με τετοια φυσιγγια, ουτε στις τσιχλες. Οποτε γιατι να ψαχνεις φτηνο υλικο, και να μην πας σε σιγουρες και δοκιμασμενες λυσεις;

Καλησπέρα στην παρέα!
Ελπίζω να βάζω το θέμα στη σωστή ενότητα, διαφορετικά ζητώ συγγνώμη και παρακαλώ να μεταφερθεί στη σωστή.
Πέρυσι όπως και φέτος θείος μου μου έφερε κάποια φυσίγγια απο ένα κουμπάρο του, όλα ιδιογόμωσης.
Κάποια είχαν πάνω ημερομηνία κατασκευής απο το 2009. Τα δοκίμασα πέρυσι με την καραμπίνα αλλά δεν μου γέμισαν το μάτι. Μερικά μου είχαν φανεί τζούφια, στα μακρυνά δεν τραβούσαν, έντομη και άσχημη μυρωδιά απο την πυρίτιδα και εκτός αυτού μου είχε κάνει και μια εμπλοκή και τρόμαξα να ανοίξω το κλείστρο.
Φέτος μου έφερε κι άλλα απο εκείνη την παρτίδα οπότε επέλεξα να τα ρίξω με το δίκαννο. Παρατήρησα το ίδιο εκτός της εμπλοκής που δεν μπορεί να γίνει στο δίκαννο.
Το μόνο θετικό που είχα βρει είναι πως τα πάνε καλά στις τουφεκιές μέχρι 20 μέτρα. Επειδή λοιπόν δεν γνωρίζω απο στήσιμο φυσιγγίου και απο πυρίτιδες έβγαλα μερικές φωτό να μου πείτε τι παίζει με τα συγκεκριμένα. Κάποια απο αυτά, δυστυχώς τα έριξα και δεν έχω φωτό, είχαν ρελιαστό κλείσιμο και πήγαιναν αρκετά καλά. Τα περισσότερα έχουν χάρτινη τάπα και κάποια διάφανη πλαστική.
Ελπίζω οι φωτογραφίες να βοηθήσουν.

Καλησπέρα στην παρέα!
Ελπίζω να βάζω το θέμα στη σωστή ενότητα, διαφορετικά ζητώ συγγνώμη και παρακαλώ να μεταφερθεί στη σωστή.
Πέρυσι όπως και φέτος θείος μου μου έφερε κάποια φυσίγγια απο ένα κουμπάρο του, όλα ιδιογόμωσης.
Κάποια είχαν πάνω ημερομηνία κατασκευής απο το 2009. Τα δοκίμασα πέρυσι με την καραμπίνα αλλά δεν μου γέμισαν το μάτι. Μερικά μου είχαν φανεί τζούφια, στα μακρυνά δεν τραβούσαν, έντομη και άσχημη μυρωδιά απο την πυρίτιδα και εκτός αυτού μου είχε κάνει και μια εμπλοκή και τρόμαξα να ανοίξω το κλείστρο.
Φέτος μου έφερε κι άλλα απο εκείνη την παρτίδα οπότε επέλεξα να τα ρίξω με το δίκαννο. Παρατήρησα το ίδιο εκτός της εμπλοκής που δεν μπορεί να γίνει στο δίκαννο.
Το μόνο θετικό που είχα βρει είναι πως τα πάνε καλά στις τουφεκιές μέχρι 20 μέτρα. Επειδή λοιπόν δεν γνωρίζω απο στήσιμο φυσιγγίου και απο πυρίτιδες έβγαλα μερικές φωτό να μου πείτε τι παίζει με τα συγκεκριμένα. Κάποια απο αυτά, δυστυχώς τα έριξα και δεν έχω φωτό, είχαν ρελιαστό κλείσιμο και πήγαιναν αρκετά καλά. Τα περισσότερα έχουν χάρτινη τάπα και κάποια διάφανη πλαστική.

Λαμπρο,οπωσδηποτε καθαρισμα το οπλο μετα απο τη χρηση αυτων των φυσιγγιων!
Το καψουλι αυτο,ειναι σιδεροφαγος!

Καλησπέρα στην παρέα!

Τετοιους καλυκες ειχαν καποια εμπορικα που ειχα απο τον πατερα μου αρχη δεκαετιας του 80

Διαολακι .sarcastic..sarcastic..sarcastic..sarcastic..sarcastic.

Απο την αλλη ομως, το μπαφερ το σκεφτομαι σε λιγα φυσιγγια και για συγκεκριμενα θηραματα. Δε πας πχ στο σκοπευτηριο με τετοια φυσιγγια, ουτε στις τσιχλες. Οποτε γιατι να ψαχνεις φτηνο υλικο, και να μην πας σε σιγουρες και δοκιμασμενες λυσεις;
Καθαρη περιεργεια Βικ τιποτα αλλο :)

Γιωργο της προαλες μου καρφωθηκε μια ιδεα στο να βρω ενα διαφορετικο μπαφερ που να ανταποκρηνετε στην δουλεια που το θελουμε...να μας προστατεψει τα σκαγακια μας απο τα μεταξη τους νταραβερια μεσα στην κανη δηλαδη....εψαξα.....σκεφτικα.....και τελικα το μησοβρηκα.......

Ολοι μας εχουμε δει το πλαστικο χορταρη στα 5Χ5....εκη μεσα λοιπον η μαλλον αναμεσα ρηχνουν τριματα καουτσουκ αλλα σε μεγεθος σκαγιου 5/0.....
Φιλε Μιχάλη! Ποτέ δεν βάζουμε σαν μπάφερ ή άλλο εμφρακτικό υλικό το οποίο θα έχει επαφή με την κάννη,Καουτσούκ ή οποιοδήποτε άλλο ελαστομερές υληκό!!!!! Ανεβάζουν τρελές πιέσεις και είναι εξαιρετικά επικύνδινα!!!!! Αν έφτιαξες τέτοια φυσίγγια πέταξέ τα!!!!!
Πάντα φιλικά μην έχουμε κανένα παρατράγουδο!!!

Status
Not open for further replies.
Back