Ενταξει τωρα δεν θα κοιμηθω για κανα μηνα με αυτα που βλεπω..αληθεια παιδια ειδα την 800 x και μου τρεξαν τα σαλια οπως οταν ειμαι νυστικος και ψηνω μπριζολες στα καρβουνα
Ενταξει τωρα δεν θα κοιμηθω για κανα μηνα με αυτα που βλεπω..αληθεια παιδια ειδα την 800 x και μου τρεξαν τα σαλια οπως οταν ειμαι νυστικος και ψηνω μπριζολες στα καρβουνα
Και αυτο Βικτωρα αλλα και οι επιδοσεις τους και η σταθεροτητα τους..εχεις σχεδον μια πυριτιδα για ολα..ενω με τις ευρωπαικες θες 3-4Ειναι αυτο ακριβως Μιλτο που τις κανει τοσο θελκτικες στα ματια μας
Θα σου απαντησω ειλικρινεστατα..εχω μια σταθερη ευρωπαικη την sipe που την γεμιζω για μπεκατσα περδικα τσιχλα..ενω για γουρουνι λαγο εχω την mb32 και την sp2 αποκλειστικα για γουρουνι..αν μπορουσα να εχω μια που να με καλυπτει για ολα θα το θελα..βεβαια επειδη εχω το μικροβιο ποτε δεν καθομαι ησυχος και ψαχνομαι και με αλλες οχι οτι δεν με καλυπτουν οι τουφεκιες που βγαζω με αυτες απλα μ αρεσει να το σκαλιζω το θεμα..ποτε θα σταματησω δεν ξερω ισως και το τελειο να βγαλω θα με τρωει ακομαΠες μου ειλικρινα αν ειχες μια σταθερη Ευρωπαικη πυριτιδα, για ολα, θα την αγοραζες αποκλειστικα, ή οπως και γω, καθε τοσο θα δοκιμαζες διαφορες;
Θα σου απαντησω ειλικρινεστατα..εχω μια σταθερη ευρωπαικη την sipe που την γεμιζω για μπεκατσα περδικα τσιχλα..ενω για γουρουνι λαγο εχω την mb32 και την sp2 αποκλειστικα για γουρουνι..αν μπορουσα να εχω μια που να με καλυπτει για ολα θα το θελα..βεβαια επειδη εχω το μικροβιο ποτε δεν καθομαι ησυχος και ψαχνομαι και με αλλες οχι οτι δεν με καλυπτουν οι τουφεκιες που βγαζω με αυτες απλα μ αρεσει να το σκαλιζω το θεμα..ποτε θα σταματησω δεν ξερω ισως και το τελειο να βγαλω θα με τρωει ακομα
Αχαχαχχα..τις περσινες δεν τις εχανα απο το φυσιγγι..ειχα παρει το ποζε και επειδη δεν το ειχα φερει στα μετρα μου επεμενα με αυτο..για την μπεκατσα εχω φυσιγγι αχαστο..οπου εριξα με την καραμπινα δεν υπηρχε περιπτωση να μην πεσει το πουλι..ειναι αυτο που εγραψα και πιο πανω..εχω το τελειο φυσιγγι για την μπεκατσα που με καλυπτει απολυτα οπως το ψαχνω και αλλο και ας χασω πουλιαβρε γιαυτο εχανες τις μπεκατσες την περσινη σεζον εκανες δοικμες?και σου ζηταω συνταγες ωχ αμαν τι εχω να παθω
![]()
Λοιπον 12/65.4 sipe1.55cx2000 αμορτισερ απο ζ2μ21 και τον ελικα απο θωδη 20αρη 32 γραμμαρια 9αρια κλεισιμο με φελο στα 60..ριχτο και θα δεις..δωσε και στον Πανο να κανει παππαδεςνα πεις setupαυριο παω Χωριο για ενα γαμο και μαλλον θα παμε για μπεκατσα με τον Μαστροπανο ,τωρα που εβαλε λιγο κρυα σως επεσαν πουλια
Βίκτωρα προς το παρόν μόνο μαζεύω φίλε αλλά το συγκεκριμένο είναι το ποιο δημοφιλές σε αρκετές συνταγές, και χρήσιμο και για τις ευρωπαϊκές, έχω πάρει και αμερικανικά winchester, remington, και το ποιο ισχυρό το federal θα δούμε τι λένε στο μέλλον.Κωσταντινε, γιατι δεν χρησιμοποιεις Αμερικανικα καψουλια ωστε να εχεις ολοκληρωμενη τη συνταγη;
Όπως είπε παραπάνω ο Βίκτωρας όλα τα καψουλια για λειοκανο λέγονται έτσι.Το type209 που γραφει απο κατω τι ειναι??
Τόσο καλή είναι βρε παιδιά? Την έχετε δοκιμάσει σε τι καιρούς?Την 800αρα να την αφησεις κατω....ειναι δικια μου...
Παρε οποια αλλη θες.....στης χαρηζω ολες.....!!!!!![]()
Α εδω τα χαλαμε φιλε..αν ειχα 800αρα και πας να την παρεις δαγκωνω σαν λεισασμενο σκυλιΤην 800αρα να την αφησεις κατω....ειναι δικια μου...
Παρε οποια αλλη θες.....στης χαρηζω ολες.....!!!!!![]()
Τόσο καλή είναι βρε παιδιά? Την έχετε δοκιμάσει σε τι καιρούς?
Τόσο καλή είναι βρε παιδιά? Την έχετε δοκιμάσει σε τι καιρούς?
Κωνσταντινε δεν εχει πεσει ποτε στα χερια μου να την δοκιμασω αλλα απο βλητικα δεδομενα που βλεπω απο ιταλους κανει φοβερα πραματα..αρκει να χω μια βαση να ξεκινησω και σου κανω παππαδεςΤόσο καλή είναι βρε παιδιά? Την έχετε δοκιμάσει σε τι καιρούς?
Α εδω τα χαλαμε φιλε..αν ειχα 800αρα και πας να την παρεις δαγκωνω σαν λεισασμενο σκυλι