Συμβουλές και συνταγές ιδιογόμωσης - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
aaisfm.jpg

Προ καιρου ενας φιλος μου εδωσε ενα κουτακι blue dot με καμοια 150αρια γρ μεσα η οποια μοιαζει περισοτερο με την 800αρα.....
Η blue dot είναι για μαγκνουμ γομωσεις η αντίστοιχη της ειναι η blue απο την imr που βγάζει αντίστοιχες με την alliant ,και η 800χ ειναι βραδυκαυστη και αυτη.

Κωσταντηνε τα ξερω αυτα......βαση της φωτο που αναρτησα ομως μπορεις να ξεχωρησης ποια ειναι....
Επαναλαμβανω ο φιλος που μου την εδωσε την ειχε φερει πρην πολλα χρονια απο αμερικη....μεσα σε πλαστικο μπουκαλακι της blue dot....εμενα ομως μου μοιαζει με hi skor 800...... Εδω εχω το μπερδεμα........

Κωσταντηνε τα ξερω αυτα......βαση της φωτο που αναρτησα ομως μπορεις να ξεχωρησης ποια ειναι....
Επαναλαμβανω ο φιλος που μου την εδωσε την ειχε φερει πρην πολλα χρονια απο αμερικη....μεσα σε πλαστικο μπουκαλακι της blue dot....εμενα ομως μου μοιαζει με hi skor 800...... Εδω εχω το μπερδεμα........
Blue dot όπως λέει και το όνομα δεν μου φαίνεται, έπρεπε να έχει μπλε κόκκους αυτή έχει πράσινους?

Εδώ είναι μερικές συνταγές αν είναι όμως πραγματικά η green dot?
http://www.alliantpowder.com/reloaders/powderlist.aspx?type=2&powderid=5&gauge=12
Ευχαρηστω κωσταντηνε.....το ξερω το site μπαινω που και που και κοιταζω καποια πραγματα.......

Παντως περα απο αυτα οι αμερικανοι ειναι πολλα χρονια μπροστα απο την ευρωπη.......μονο και μονο το reload guide που εχουν στο καθε site τους λεει πολλα.......

Δοκιμασε csb1 είναι τρομερή νικο και ευκολοδουλευτη
την εχω βρει με αρκετες , οπως με την S4 , SIPE ,MB32, MB36 , D20SV , ακομα και με την μικρη αδελφη της ακουιλα , την ακουιλα SV με οικονομηκα φυσιγγια στα 24 γραμμαρια , oχι ομως με την ιδια την AKOYILA που δεν πρωκητε να ξαναπαρω , εε ειπα να δωκημασω και την GM3 , εαν δεν , τοτε θα την δωκημασω στο GAL 28 σουπερ poze που εχω μηπως και την βρω εκει , ευτηχος που πηρα 500 γραμμαρια και δεν πηρα κιλο

Ευχαρηστω κωσταντηνε.....το ξερω το site μπαινω που και που και κοιταζω καποια πραγματα.......

Παντως περα απο αυτα οι αμερικανοι ειναι πολλα χρονια μπροστα απο την ευρωπη.......μονο και μονο το reload guide που εχουν στο καθε site τους λεει πολλα.......
Αυτα τα Αμερικανικα φιλε ειναι αλλη φαση..μακαρι να βρισκαμε καμια ακρη να φερουμε Ελλαδα..θα καναν κατι δραμια λουκουμι αυτες οι πυριτιδες

Ακριβώς φίλε Μιχάλη δίνουν συνταγές με διαφορετικά υλικά αλλά και πόσες ταχύτητες και πιέσεις παράγει το κάθε σετ απ και επιλέγεις οποιαδήποτε κάνει για τα γούστα σού.

Καλό θα ήταν οι διβασικες να γεμίζονται στο χέρι και όχι με ογκομετρικα!!!
εγω ολες μα ολες , μια μια στο χερι , και ειμαι ευχαρηστημενος , δεν ρηχνω και τα πολλα φυσιγγια , μονο στο κυνηγι ,και οχι σκοπευτηρια , 700 με 800 φυσιγγια τον χρονο , την τσιχλα την κυνηγαω τους δυο τελευτεους μηνες , οποτε ποιο πριν δεν ρηχνω πολλα , σε λιγα τρυγονια , ορτυκια ,αγριοπερηστερα ,περδηκες ,και που και που εαν εχει καμια μπεκατσα και παπια

Status
Not open for further replies.
Back