Συμβουλές και συνταγές ιδιογόμωσης - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
1.35x33 με 615 για τις αρχές με ελαφρύ καιρό...φονιάς η Αμερικάνα.. και δουλεύει ακόμα καλύτερα με 209 Remington καψουλι.. αλλααα που να τα βρούμε
αν θυμάμαι καλά την έχω στο 1.35x31 με federal καψύλι και κάλυκα...α ρε Μαυρούλη με το μονοπώλιο σου!

S4 και τέλος φίλε! Απλά αν έχεις την τρέλα θέλεις να δοκιμάζεις και νέα πράγματα. Η καλύτερη πυρίτιδα που έχει περάσει από τα χέρια μου ήταν η hi skor 700X αλλά δυστυχώς έχει τελειώσει και δεν μπορώ να την φέρω από Αμερική. Πόσα πράγματα έχει αυτός ο παράδεισος και εμείς δεν μπορούμε να τα εκμεταλλευτούμε γαμώτο...
Εγω πήγα στο αδερφακι της την Sipe.... Θα δοκιμαστεί στο 1,50- 34gr- zm21 για τις φασσουλες τωρα

S4 και τέλος φίλε! Απλά αν έχεις την τρέλα θέλεις να δοκιμάζεις και νέα πράγματα. Η καλύτερη πυρίτιδα που έχει περάσει από τα χέρια μου ήταν η hi skor 700X αλλά δυστυχώς έχει τελειώσει και δεν μπορώ να την φέρω από Αμερική. Πόσα πράγματα έχει αυτός ο παράδεισος και εμείς δεν μπορούμε να τα εκμεταλλευτούμε γαμώτο...
Βασίλη την hi-skor την δούλευες σε όλες τις καιρικές συνθήκες.
Και εδώ ένα βιντεάκι, σταθεροτητα οι αμερικανοί ενώ έχει αλλαξει στο παρελθόν η σύσταση της παραμένει η ιδια και τα σετ απ φυσικά.

Κώστα πραγματικά πέρυσι που την γέμισα όπως την παλιά, δεν μου έκανε καθόλου. Ένιωθα ότι βαρούσα άσφαιρα. Επειδή το έψαξα και στην Ιταλία τα ίδια σχόλια έλεγαν ότι δεν την έχουν βρει πουθενά. Δοκίμασα να αυξήσω την προσκόπευση, να την μειώσω, ανέβασα τα γραμμάρια, έσφιξα τσοκ...τίποτα!! Αν εσύ έχεις βρει κάποια δοσολογία σε παρακαλώ να την μοιραστείς μαζί μας γιατί ήταν η αγαπημένη μου πυρίτιδα!
βασιλη εαν εχεις s4 δοκιμασε την σε αναλογια 50-50 με την gm3(100gr s4-100gr gm3)και γεμισε την στο 1.45 χ32 πιστευω οτι θα σου αρεσει!

Βρήκα κυνηγομάγαζο που εχει στοκ απο την παλια συνθεση. Αν θες να σου δωσω τα στοιχεια να επικοινωνίσεις μαζι τους .
Μια πυρίτιδα είναι Αποστολή η hodgon έχει εξαγοράσει την imr από χρόνια, επίσης βγάζει και της πυριτιδες της winchester.

Status
Not open for further replies.
Back