Συμβουλές και συνταγές ιδιογόμωσης - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
[QU

Αν στηθη οπως πρεπει δεν καταλαβαινει απο καιρους κωσταντηνε....
Κωνσταντινε δεν εχει πεσει ποτε στα χερια μου να την δοκιμασω αλλα απο βλητικα δεδομενα που βλεπω απο ιταλους κανει φοβερα πραματα..αρκει να χω μια βαση να ξεκινησω και σου κανω παππαδες
Δεν έχω ιδέα προς το παρόν αγοράζω στα τυφλά πάντα με γνώμονα (έχω και μια τρέλα) ποια πυρίτιδα είναι δημοφιλής στο cal20 και τα περισσότερα σετ απ που έχω είτε σε βιβλία είτε από την ίδια την εταιρεία που την παράγει.

Λοιπον 12/65.4 sipe1.55cx2000 αμορτισερ απο ζ2μ21 και τον ελικα απο θωδη 20αρη 32 γραμμαρια 9αρια κλεισιμο με φελο στα 60..ριχτο και θα δεις..δωσε και στον Πανο να κανει παππαδες

Οντος φιλε αυτο το σεταπ τα σπαει...δοκιμασμενο και απο εμενα σε περδικα - λαγο ψαχτο χωρης σκιλια και μπεκατσα........
Οπου σηκωσεις οπλο κανεις φραγμα πιρος.....
Τον χειμωνα ωμος το κανω 1.60 χ 32........

Δεν έχω ιδέα προς το παρόν αγοράζω στα τυφλά πάντα με γνώμονα (έχω και μια τρέλα) ποια πυρίτιδα είναι δημοφιλής στο cal20 και τα περισσότερα σετ απ που έχω είτε σε βιβλία είτε από την ίδια την εταιρεία που την παράγει.
Κωνσταντινε για το 20αρη που θες εχει παρα πολλες συνταγες απειρες θα ελεγα με αυτες τις πυριτιδες..πυριτιδες πολλες μην παρεις μεινε σε 1-2 για να μην χασεις την μπαλα και προσαρμοσε τα φυσιγγια σου οπως θελεις..τωρα αν εχεις λιγες παραπανω εδω ειμαι εγω να σε απαλαξω απο την παρουσια τους!

Οντος φιλε αυτο το σεταπ τα σπαει...δοκιμασμενο και απο εμενα σε περδικα - λαγο ψαχτο χωρης σκιλια και μπεκατσα........
Οπου σηκωσεις οπλο κανεις φραγμα πιρος.....
Τον χειμωνα ωμος το κανω 1.60 χ 32........
Ετσι ακριβως και γω στο 1.60 αν εχουμε χαμηλες θερμοκρασιες..δεν θες δευτερο φυσιγγι οπου σηκωσεις..για να καταλαβεις περσυ τουφεκησα μπεκατσα σε πολυ σφηχτο μερος με ανοιγμα οσο ενα παραθυρακι να φανταστεις δεν ειχα πολυ χωρο για να σηκωσω το οπλο και ομως την πηρα..ενα φιλαρακι που χα μαζι χαζεψε

Πως κάνετε έτσι ρε παιδια. Αμα είναι να τσακωθητε μου την δηνη εμένα ο Κωνσταντίνος. .pop.

Οποιος δωσει τα περισοτερα την περνει......
Κωσταντηνε μαζι με την αδελφη μου δηνω και ενα αμπελι στην πανω κρυα βριση....!!!!!!!

Οποιος δωσει τα περισοτερα την περνει......
Κωσταντηνε μαζι με την αδελφη μου δηνω και ενα αμπελι στην πανω κρυα βριση....!!!!!!!
Η αδερφη γκρινιαζει οταν θα παει για κυνηγι;το αμπελι τι ποικιλιες εχει ειναι καλο το σταφυλι;δεν τα διευκρινιζεις αυτα

Κωνσταντινε για το 20αρη που θες εχει παρα πολλες συνταγες απειρες θα ελεγα με αυτες τις πυριτιδες..πυριτιδες πολλες μην παρεις μεινε σε 1-2 για να μην χασεις την μπαλα και προσαρμοσε τα φυσιγγια σου οπως θελεις..τωρα αν εχεις λιγες παραπανω εδω ειμαι εγω να σε απαλαξω απο την παρουσια τους!
Ευχαριστώ για τις συμβουλές Μίλτο.

Η αδερφη γκρινιαζει οταν θα παει για κυνηγι;το αμπελι τι ποικιλιες εχει ειναι καλο το σταφυλι;δεν τα διευκρινιζεις αυτα
Οχι οπου την βαλεις καθετε μεχρι την αλλη μερα......
Το αμπελι ειναι πολλη καλο. .......
Εχει μεσα σιραχ καμπερνε και λιγα βατα μονοπαντα.........

Εχετε πολλους βοριαδες εκη...δεν θα δουλευει καλα.......
Νοτιαδες εχουμε και μαλιστα πολλους και πολυ υγρασια και μεγαλο ογκο νερου οταν βρεχει..ιδανικες συνθηκες γι αυτες..αστα δεν σου κανει λεμε..αν θες σου δινω αυτες που εχω

Αν ειναι ετσι οπως τα λες τοτε αυτη θα σου κανει καλητερα δουλεια....
Ηδικα με το πρωτο σεταπ στα 37γρ......

30vovg4.jpg

Status
Not open for further replies.
Back