Συμβουλές και συνταγές ιδιογόμωσης - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
ΚΑλησπέρα,
εχει κάποιος καμια δοκιμασμένη συνταγή για την c7 perfecta σε ρελί με μάλλινη ή συγκεντρωτήρα στα 34 έως 36 γρ;
C7-688-1.80•34 χαρτονακι 3χιλ μάλλινη χαρτονακι άσπρο 1χιλ σκάγια τζαμάκι ρελι
C7-688-1.67•33 ταπακι άσπρο gualandi μάλλινη χαρτάκι άσπρο 1χιλ σκάγια τζαμάκι ρελι

C7-688-1.80•34 χαρτονακι 3χιλ μάλλινη χαρτονακι άσπρο 1χιλ σκάγια τζαμάκι ρελι
C7-688-1.67•33 ταπακι άσπρο gualandi μάλλινη χαρτάκι άσπρο 1χιλ σκάγια τζαμάκι ρελι
Γιώργο ο καλυκας σε τι υψος ειναι κομμενος; Τι υψος πατημενο το ρελι;

Γιώργο ο καλυκας σε τι υψος ειναι κομμενος; Τι υψος πατημενο το ρελι;
Το κλασικό ρελι κάνω εγώ δηλαδή 65.4-60... αλλά σε αυτό το ύψος κλοτσαει λίγο.. δοκίμασε το εάν είναι και εάν δεν σου αρέσει χαμηλώνεις κιαλλο...

Παρακαλω θα ηθελα οποιος ξερει για την παρακατω απορροια μου ας μου απαντησει:
Η απορροια μού γεννηθηκε οταν ειδα στο site της B&P για 3 φυσιγγια της
Το mb extra 35gr με mb32 με συγκεντρωτηρα κ 6αρι κλεισιμο,
το mb tricolor 36gr με mb32 με μαλλινη ταπα κ ρελιαστο κλεισιμο κ
το mb tricolor 34gr με mb36 με μαλλινη ταπα κ ρελιαστο κλεισιμο
Απ' οτι διαβασα η mb32 εχει προοδευτικοτητα x33-34 κ
η mb36 εχει προοδευτικοτητα x36-38
Με ποιο σκεπτικο γεμισαν τα 35gr κ 36gr με mb32 κ οχι με την mb36;
Επισης με ποιο σκεπτικο γεμισαν τα 34gr με mb36 αντι για την mb32;
Ποια η βλητικη διαφορα που δινουν σε καποιο φυσιγγι αν το γεμισουν με περισσοτερα γραμμαρια απ' οτι προοριζεται η πυριτιδα του;
Ποια η βλητικη διαφορα που δινουν σε καποιο φυσιγγι αν το γεμισουν με λιγοτερα γραμμαρια απ' οτι προοριζεται η πυριτιδα του;
Ποιο θα παιζει καλυτερα σε καλες συνθηκες κ ποιο καλυτερα σε χειμωνιατικες;
Παιδια,εσεις τις ιδιογομωσης ελπιζω θα ξερετε κ περιμενω καποιες διευκρινισεις
Ευχαριστω πολυ

Last edited:
Μανωλη,το range μιας πυριτιδας,οπως το καθοριζει η κατασκευαστρια,ειναι κατι ενδεικτικο.
Για τον ερασιτέχνη και δη για τον απειρο,θα μπορουσαμε να το πουμε ευαγγελιο!
Ωστοσο...
Υπαρχουν τα περιθωρια για το παραπανω!
Αυτο με την προυποθεση,πως αυτος που το επιχειρει ξερει ακριβως τι κανει και γιατι το κανει!
Οι πυριτιδες της ΒΡ,εχουν περιθωρια προς τα πανω...
Πανω απο το ονομαστικο τους range...

Ποια η βλητικη διαφορα που δινουν σε καποιο φυσιγγι αν το γεμισουν με περισσοτερα γραμμαρια απ' οτι προοριζεται η πυριτιδα του;
Ποια η βλητικη διαφορα που δινουν σε καποιο φυσιγγι αν το γεμισουν με λιγοτερα γραμμαρια απ' οτι προοριζεται η πυριτιδα του;
Ευχαριστω πολυ
Mανώλη θα ήθελα να σε παρακαλέσω να μην κάνεις ακριβώς την ίδια απορία σε παραπάνω από ένα θέματα. Ευχαριστώ για την κατανόηση. Φιλικά στο λέω :)

Ευχαριστω πολυ
Η ΜΒ32 γεμιζει ανετα και με ασφαλεια μεχρι τα 36 γρμ.Απο κει και πανω πρεπεινα εχεις ιδιαιτερες γνωσεις για να προχωρισεις.
ΗΜΒ36 προοριζετε για 35 γρμ και πανω(εως και 39)και αν εχεις γνωσεις μπορεις να την ανεβασεις και 40.Φυσικα υπαρχουν περιθορια και προς τα κατω.Αρκει να καταφερεις να πετυχεις τελεια καυση.Με τον τροπο αυτο μπορεις να παρεις αυξημενες αρχικες ταχυτητες με πολυ χαμηλες πιεσης

ΦΕΤΙΝΗ ΑΓΟΡΑ ΠΥΡΙΤΙΔΑΣ Α1 (Lot: PB-17190)
CHEDDITE, CX 2000,ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΤΗΡΑΣ: ΘΩΔΗ 24 Ή GIOVANNI 24, 1,65x32 No 8-10, ΚΛΕΙΣΙΜΟ 57.
CHEDDITE, CX 2000,ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΤΗΡΑΣ: ΘΩΔΗ 24 Ή GIOVANNI 24, 1,70x32 No 8-10 ΚΛΕΙΣΙΜΟ 57.
Η ΠΡΩΤΗ ΓΟΜΩΣΗ ΓΙΑ ΝΟΤΙΑΔΕΣ
ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΛΛΑ ΑΣ ΤΟ ΓΡΑΨΩ ΚΙ ΕΓΩ.
ΤΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΟΥ ΚΑΛΥΚΑ ΕΙΝΑΙ ΕΞΑΡΤΩΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΟ ΥΨΟΣ ΑΥΤΟΥ.

ΦΕΤΙΝΗ ΑΓΟΡΑ ΠΥΡΙΤΙΔΑΣ Α1 (Lot: PB-17190)
CHEDDITE, CX 2000,ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΤΗΡΑΣ: ΘΩΔΗ 24 Ή GIOVANNI 24, 1,65x32 No 8-10, ΚΛΕΙΣΙΜΟ 57.
CHEDDITE, CX 2000,ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΤΗΡΑΣ: ΘΩΔΗ 24 Ή GIOVANNI 24, 1,70x32 No 8-10 ΚΛΕΙΣΙΜΟ 57.
Η ΠΡΩΤΗ ΓΟΜΩΣΗ ΓΙΑ ΝΟΤΙΑΔΕΣ
ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΛΛΑ ΑΣ ΤΟ ΓΡΑΨΩ ΚΙ ΕΓΩ.
ΤΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΟΥ ΚΑΛΥΚΑ ΕΙΝΑΙ ΕΞΑΡΤΩΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΟ ΥΨΟΣ ΑΥΤΟΥ.

Ηλία αν μπορείς σε παρακαλώ να γράφεις με μικρούς χαρακτήρες, διευκολύνει πολύ στην ανάγνωση. Αν όχι το κατά δύναμιν :)

Eχει φτιαξει φιλος 32γρ ν10 με ΜΒ32 και στρογγυλο ρελι με γυαλακι.Στις δοκιμες που εκανε,ειπεοτι του μαυριζει αρκετα ο καλυκας απεξω.
Μηπως ειναι ρυχο το ρελι του??
τι ενωεις οτι μαυρησε το καψουλι μονο , η το πλαστηκο του καλυκα , εαν ναι τοτε μηπως ειχε λαδωση το οπλο του και συγκεκρημενα της θαλαμες υπερβοληκα χωρης να το σκουπηση πριν την βολη

τι ενωεις οτι μαυρησε το καψουλι μονο , η το πλαστηκο του καλυκα , εαν ναι τοτε μηπως ειχε λαδωση το οπλο του και συγκεκρημενα της θαλαμες υπερβοληκα χωρης να το σκουπηση πριν την βολη

Μαυριζει ο καλυκας απεξω αρκετα μετα την βολη.Χωρις λαδια η κατι αλλο στην καννη.Μαλλον το ρελι ειναι ρυχο η εχει ανεβασει πολυ την πυριτιδα.

καλησπέρα παιδιά! Έχει κανείς σετ απ για g3000 στα 30γρ και 32γρ παραδοσιακό ρέλι με πλαστικό,μάλλινο,διασποράς; τι θα προτιμούσατε με αυτήν την πυρίτιδα και αυτά τα γραμμάρια,ένα μαλακό αμορτισέρ η' ένα ποιο σκληρό;

καλησπέρα παιδιά! Έχει κανείς σετ απ για g3000 στα 30γρ και 32γρ παραδοσιακό ρέλι με πλαστικό,μάλλινο,διασποράς; τι θα προτιμούσατε με αυτήν την πυρίτιδα και αυτά τα γραμμάρια,ένα μαλακό αμορτισέρ η' ένα ποιο σκληρό;

Προσωπικα γεμιζω G3000 για τσιχλα.Ειναι η φτηνη εκδοση της MB32.Βαζω συγκεντρωτηρα aquila evo 24 και φελλο 2mm,στρογγυλο ρελι.
Στα ψιλα σκαγια το γυαλακι κανει ζημια κατα την γνωμη μου.Πιο ωραιες κατανομες στα 10αρακια που φτιαχνω εχω με φελλο.

Status
Not open for further replies.
Back