Συμβουλές και συνταγές ιδιογόμωσης - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Καλησπέρα παιδιά.....από τις πυριτιδες που πωλούνται σήμερα υπάρχουν κάποιες σε συσκευασίες εργοστασίου η συσκευάζονται όλες σε πλαστικά των 500γραμμαριων από τα καταστήματα?ευχαριστω

Υπαρχουν και εργοστασιακα μισοκιλα σε πολλες..εγω εχω ενα μισοκιλο sipe ξερω οτι εχει s4 tecna και αν θυμαμαι καλα και mb32 και 36
Μίλτο ο κένταυρος τα συσκευασει σε δικά του... Εσυ απο που εχεις παρει εργοστασιακη συσκευασία?

Καλησπέρα Βαγγέλη! Ο αποκεντρωτήρας δίνει μεγαλύτερη διασπορά από τον σταυρό σε αποστάσεις κάτω των 15 μέτρων αλλά δεν κρατάει την τουφεκιά μετά τα 20 μέτρα. Για μένα ο πιο καλός και σε άνοιγμα αλλά και σε ισοκατανομή είναι ο ελικοειδής του Θώδη! Και κομμένος ο έλικας μόνο πάνω σε μάλλινη ή ντιάνα ακόμα καλύτερος!

Καλησπέρα παίδες! Θέλω να χρησιμοποιήσω την sp2 της vectan για να κάνω φυσίγγια για πάπια, αλλά δεν βρίσκω πουθενά συνταγές. Μήπως έχει δουλέψει κανείς της συγκεκριμένη πυρίτιδα και ξέρει περίπου Τις δοσολογιες; Χρησιμοποιώ cx2000.Αξίζει να ασχοληθώ με την συγκεκριμένη πυρίτιδα; Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Το γνωρίζω, και για αυτόν τον λόγο ζήτησα συμβουλές και βοήθεια ως προς το για ποσά γραμμάρια προορίζεται και ποσά γραμμάρια χρησιμοποιείς. Θέλω να την χρησιμοποιήσω σε πάπια σε αντικατάσταση της M92S

Στα 38 ασχολησουν με αλλη πυριτιδα γιατι με την sp2 δεν θα καταφερεις να την καψεις..σου ειπα εχει ευρος γομωσης απο 50 + προκειται για μια πυριτιδα ιδιαιτερη που χρησιμοποιειται για magnum και super magnum γομωσεις και για γρηγορες βολιδες πιστολιου και αργες ραβδωτου..για τα γραμμαρια που θες υπαρχουν πολλες αλλες πυριτιδες που θα σου κανουν τα χατηρια με ασφαλεια οπως η mb36 m92s A0 tecna.

Στα 38 γρ, χωρις ομως να εχω καμμια απολυτως πειρα, θα βρεις αρκετες και πιο ευκολοδουλευτες για να κανεις ενα αξιοπρεπες φυσιγγι. Ποιος ο λογος να πας σε τοσο εξειδικευμενες πυριτιδες οπως οι SP

Στα 38 γραμμάρια σκάγια ποσά γραμμαρια πυρίτιδα μπορώ να βάλω για να εχω ενα νορμάλ γέμισμα.. Στο 1.80 είναι καλά;
Χρησιμοποίησε άλλη πυριτιδα για αυτά τα γραμμάρια. ΑΟ. Πχ. Εγώ δουλεύω SP2 αλλά σε 3.5in.στα 58 γρ.

Status
Not open for further replies.
Back