Σωστος παρεληψα να το αναφερω και αυτο..το μπρενεκε επειδη εχει και την μαλλινη απο πισω περναει σφηνα οντως απο 18.4 τσιμα τσιμα ειναι..το cervo δεν το εχω πολυριξει αλλα αν κολυμπαει τοτε μονο με πολυ στενο αυλο κανεις δουλεια..το βασικοτερο ειναι να βρεις ενα μονοβολο που να σου ταιριαζει γαντι και εκει να μεινειςΜιλτο και καστορα..........
Το breneke στον δικο μου αυλο (18.40) δεν περναει χωρης να παραμορφωθουν οι ραβδωσεις...
Το cervo κολημπαει.......στην κυριολεξια.....
Αυτη ειναι και η βασηκη τους διαφορα ........στην ευθηβολια που αναζηταμε.....
Οχι μονο.. μεγαλο ρολο παιζει και η φουστα απο πισω το βαρος της η διαμετρος της κατα την πτησηΜιλτο μηλαω σκετο το μονοβολο......γιατι πολλη απλα αυτο και ο αυλος σου καθοριζουν την ευθηβολια......
Ναι Θοδωρη εω δοκιμασει και το χω ξαναγραψει οτι ειναι το πιο ευθυβολο μονοβολο που εχω ριξει..πραγματικα εχει το τελειο αεροδυναμικο σχημα!το χω ριξει σε 26 γραμμαρια και 32αρα μπιλια!Παιδια στρογγιλη μπιλια εχεται δοκιμασει εγω παντος με μπιλια 32γρ εχω παθει πλακο με φουλ το μιστικο ολο ειναι να κοψεις λιγο τα φτερα απο ενα βυσμα και να καθετε η μιση μεσα
Παιδια στρογγιλη μπιλια εχεται δοκιμασει εγω παντος με μπιλια 32γρ εχω παθει πλακο με φουλ το μιστικο ολο ειναι να κοψεις λιγο τα φτερα απο ενα βυσμα και να καθετε η μιση μεσα
Εχουν αλλη φιλοσοφια το ενα νε το αλλο..το cervo ναι μεν εχει ραβδωσεις οπως το μπρενεκε αλλα εχει κοιλο αντι για μυτη που εχει το μπρενεκε..και μια βασικη διαφορα τους ειναι οτι το μπρενεκε υπαρχει στην αγορα πανω απο 100 χρονια ενω το cervo την τελευταια δεκαετια..οσο για την συμπεριφορα τους εξαρταται απο το αν καθεται το μονοβολο στο οπλο σου..το σιγουρο ειναι οτι μεχρι τα 50 -60 μετρα και τα δυο θα πανε πολυ καλα..η διαφορα γινεται στα πολλα μετρα που εκει το μπρενεκε υπερεχει τουλαχιστον για μενα
Ρωτησα για τις διαφορές καθώς τα bornaghi εχουν ενα βλημα παρομοιο με cervo αλλα μυτερο μπροστα. Δεν ξερω αν ειναι απομιμιση του brenekke με πλαστικό όμως που εχουν τα cervo..buy.το μπρενεκε επειδη εχει και την μαλλινη απο πισω
Δεν ειναι το ιδιο μπρενεκε..το original ειναι με μαλλινη απλα υπαρχει ελλειψη στην αγορα και προωθουντε τα υπολοιπα το emerald, bronze κλπ ακολουθουνε μεν την φιλοσοφια του πρωτου απλα εχουν πλαστικη φουστα..πιστεψε με τα εχω δοκιμασει σχεδον ολα γι αυτο μενω στο κλασσικο τουλαχιστον για τα δικα μου δεδομεναΡωτησα για τις διαφορές καθώς τα bornaghi εχουν ενα βλημα παρομοιο με cervo αλλα μυτερο μπροστα. Δεν ξερω αν ειναι απομιμιση του brenekke με πλαστικό όμως που εχουν τα cervo..buy.
Πλεον Μίλτο τα brenekke εχουν πλαστικο πίσω και οχι μαλλινη.
Τα bornaghi ειναι εξαιρετικα ευθυβολα, όμως η διατρηση τους ειναι για κλαματα. Δοκιμασμενά σε ζωντανο στοχο
Δεν το γνωριζα αυτο Μίλτο. Νομιζα πως απλά άλλαξαν την ΄΄παλιομοδιτικη΄΄ μαλλινη με πλαστικό.Δεν ειναι το ιδιο μπρενεκε..το original ειναι με μαλλινη απλα υπαρχει ελλειψη στην αγορα και προωθουντε τα υπολοιπα το emerald, bronze κλπ ακολουθουνε μεν την φιλοσοφια του πρωτου απλα εχουν πλαστικη φουστα..πιστεψε με τα εχω δοκιμασει σχεδον ολα γι αυτο μενω στο κλασσικο τουλαχιστον για τα δικα μου δεδομενα
βικ παρε ενα εικοσαρι για της τσιχλες εστω και δανικο για λιγο καιρο και θα δεις διαφορα, αυτο που μου εκανε εντυπωση ειναι οτι δεν με πεδευει να του βρω τουφεκια ειδικα με μισοταπες και μαλλινες θεριζει.Εχω CSB1 καποια στιγμη θα ασχοληθω, μολις παρω και κανενα υλικο που χρειαζεται. Κλασσικα ομως την ΜΒ δε τη κοβω
βικ παρε ενα εικοσαρι για της τσιχλες εστω και δανικο για λιγο καιρο και θα δεις διαφορα, αυτο που μου εκανε εντυπωση ειναι οτι δεν με πεδευει να του βρω τουφεκια ειδικα με μισοταπες και μαλλινες θεριζει.
Τασο γεμιζω χρονια με sipe τη ζημια την εκανε ποιο πολυ το καψουλι 6,45
βικ υλικα υπαρχουν και σε καλες σχετικα τιμες, και οπως ξερεις καλυτερα απο μενα δεν χρειαζονται και πολλα γιατι στο τελος χασαμε το δασος και μηναμε με το δεντρο![]()
Είναι ωραία μπλεξίματα όμως!!Πολλα υλικα να μην παρουμε, να παρουμε ομως πολλα οπλα
Χωρις πλακα, θελω να διωξω κανα δυο, γιατι δεν εχει νοημα να κρατω οπλα που δεν κυνηγω, ή που δεν κανουν για κυνηγι. Ενα 20αρι θα το γουσταρα, μπαινω ομως σε αλλα μπλεξιματα μετα, οχι μονο λογω υλικων.