Συμβουλές και συνταγές ιδιογόμωσης - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Θηραμα ?
Στα 34 γρ αυτό που δουλεύει καλά ακόμα κ με πολυ δυσκολους καιρούς είναι το cx2000 1,75 - 34 z2m21 στα 57,5 τουλάχιστον με μικρές αυξομοιωσεις που πρέπει να τις βρεις στο όπλο σου
Τσίχλοειδή κυρίως και αγριοπερίστερα απο φθινόπωρο και χειμώνα και το 34άρι για φάσσα. Δεν κυνηγώ κάτι άλλο από θηράματα με εξαίρεση τα τριγόνια στην έναρξη.

Εγώ δουλεύω την S4 περίπου 10 χρόνια και δεν έχω παρατηρήσει καμία οξείδωση στα τουφέκια μου που είναι και αχρωμίοτα! Πάντα μετά το κυνήγι καθάρισμα όμως! Αν είσαι επιμελής στον καθαρισμό δεν φοβάσαι τίποτα.

Θα σε καλύψει μια χαρά... Αν μου πεις τι υλικά έχεις μπορώ να σου προτείνω κάτι να δοκιμάσεις
Από υλικά άλλο τίποτα, ότι θες βρίσκω!!! Οταν μένεις Αθήνα έχεις όλα τα κυνηγομάγαζα στα πόδια σου........από θηράματα πάσχουμε!!!:(

Εγώ στην τσίχλα παλιότερα που είχα πώρωση κ γεμιζα κ γι αυτές εριχνα το κλασσικό cx2000 1,67-31,5 z2m24 8αστερο στα 57,5 κ δεν με είχε πουλήσει με κανέναν καιρό...
Στα 33 δοκίμασε αυτό που έγραψες στο πρώτο σου μυνημα η με sg22 η με Aquila 22 αλλά κλείσε στα 57,5

Εγώ στην τσίχλα παλιότερα που είχα πώρωση κ γεμιζα κ γι αυτές εριχνα το κλασσικό cx2000 1,67-31,5 z2m24 8αστερο στα 57,5 κ δεν με είχε πουλήσει με κανέναν καιρό...
Στα 33 δοκίμασε αυτό που έγραψες στο πρώτο σου μυνημα η με sg22 η με Aquila 22 αλλά κλείσε στα 57,5
.RESPECT.Thanks!!!

Εγώ δουλεύω την S4 περίπου 10 χρόνια και δεν έχω παρατηρήσει καμία οξείδωση στα τουφέκια μου που είναι και αχρωμίοτα! Πάντα μετά το κυνήγι καθάρισμα όμως! Αν είσαι επιμελής στον καθαρισμό δεν φοβάσαι τίποτα.
Εγω δουλευω δυβασηκες και δεν τα καθαριζω σχεδον ποτε ακομα και τα αχρωμιωτα ενα βουρτσακι περναω μια φορα το μηνα οποτε θυμαμε και δεν εχουν παθει τυποτα μην τρελενεστε

Θα ξεκολουσα χαλαρα, αν εβρισκα μια αντιστοιχη συνταγη στα 30 ή 31. Και τα 32 πλεον υπερβολη ειναι στη τσιχλα
Δοκίμασε αν θέλεις το Sipe-1.45*31-686-spark ή gt27 65.4-60τελικο ρελι τζαμάκι..για πολύ κρύο ανέβασε την λίγο...νο 8ή9

Και απο αλλους το ιδιο ακουω, αλλα προσωπικα επειδη τη δουλευω χρονια, και σε διαφορετικες συνθηκες, προβλημα αποδοσης δεν αντιμετωπισα. Δε μ'αρεσει η αισθηση της τουφεκιας στις ζεστες τις εναρξης ή στα μπασιματα της τσιχλας, αλλα μετα δε θυμαμαι να με εχει πουλησει ποτε. Βεβαια εδω απο υγρασιες εχει αρκετες, κρυα ομως οχι τοσο χαμηλα, οποτε ισως να δουλευει πιο απροβληματιστα

Τα βλήματα cervo με τα brenneke διαφερουν πολυ στην συμπεριφορα;
Τα πρωτα μου μυαζουν για απομιμιση των δεύτερων.
Εχουν αλλη φιλοσοφια το ενα νε το αλλο..το cervo ναι μεν εχει ραβδωσεις οπως το μπρενεκε αλλα εχει κοιλο αντι για μυτη που εχει το μπρενεκε..και μια βασικη διαφορα τους ειναι οτι το μπρενεκε υπαρχει στην αγορα πανω απο 100 χρονια ενω το cervo την τελευταια δεκαετια..οσο για την συμπεριφορα τους εξαρταται απο το αν καθεται το μονοβολο στο οπλο σου..το σιγουρο ειναι οτι μεχρι τα 50 -60 μετρα και τα δυο θα πανε πολυ καλα..η διαφορα γινεται στα πολλα μετρα που εκει το μπρενεκε υπερεχει τουλαχιστον για μενα

Θα ξεκολουσα χαλαρα, αν εβρισκα μια αντιστοιχη συνταγη στα 30 ή 31. Και τα 32 πλεον υπερβολη ειναι στη τσιχλα

Για βρες λιγη csb1 και μετα μηλαμε.....
Ηδικα για σενα που θελεις γλυκια ντουφεκια με το δικανο δεν θα σε απογοιτευση.....
Και επηδη σε ξερω ...αυτο στο λεω με σηγουρια.........my man..my man.

Εχουν αλλη φιλοσοφια το ενα νε το αλλο..το cervo ναι μεν εχει ραβδωσεις οπως το μπρενεκε αλλα εχει κοιλο αντι για μυτη που εχει το μπρενεκε..και μια βασικη διαφορα τους ειναι οτι το μπρενεκε υπαρχει στην αγορα πανω απο 100 χρονια ενω το cervo την τελευταια δεκαετια..οσο για την συμπεριφορα τους εξαρταται απο το αν καθεται το μονοβολο στο οπλο σου..το σιγουρο ειναι οτι μεχρι τα 50 -60 μετρα και τα δυο θα πανε πολυ καλα..η διαφορα γινεται στα πολλα μετρα που εκει το μπρενεκε υπερεχει τουλαχιστον για μενα

Μιλτο και καστορα..........
Το breneke στον δικο μου αυλο (18.40) δεν περναει χωρης να παραμορφωθουν οι ραβδωσεις...
Το cervo κολημπαει.......στην κυριολεξια.....
Αυτη ειναι και η βασηκη τους διαφορα ........στην ευθηβολια που αναζηταμε.....

Status
Not open for further replies.
Back