Συμβουλές και συνταγές ιδιογόμωσης - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Στα κυαθια,οτι ειναι σχεδιασμενο για κοψιμο,πρεπει να κοβεται!
Μη μας μπερδευει το γεγονός πως πολλες φορες ειναι ενωμενα τα φυλαρακια.
Αυτο συμβαινει λογο φθορας του καλουπιου,του συγκεκριμενου κυαθιου .
Γι'αυτο εξαλου ειναι και αριθμημενα(τα καλουπια).
Για να φαινεται πιο εχει προβημα(αν και οταν εχει).
Θα μπορουσαμε να τα αφήσουμε ακοπα αν ηταν ολα στον ιδιο βαθμο, ενωμενα.
Δεν ειναι ομως!
Αυτο εχει σαν αποτελεσμα το μπαταρισμα του κυαθιου κατα την πτηση του,με οτι αυτο συνεπαγεται για την ποιοτητα της τουφεκιας....
Τα ακοπα φυλαρακια,μπορει ν'ανοιξουν,μπορει να μη ανοιξουν....
Μπορει ν'ανοιξουν καποια και καποια οχι!
Αν ειναι κομμένα θ'ανοιξουν ολα!
Ο piston sleet,εχει λιγο παραπανω ταλαιπωρία,απο ενα κυαθιο απλουστερου σχεδιασμού.
Αφου ιδιογομωνουμε,τα ανοιγουμε !
Δεν δικαιολογηται να μην!:)

Kυριοι κανενα σεταπ Με PSP 1 εεχετε να πρωτηνετε ,εγω δοκημασα με 5σταδια 1,7χ31 καψουλι cx2000 συγκεντρωτηρα γκουλαντι 22 ' στα 56,50 και δεν μου αρεσε 'ειχα ξεπουπουλιαζματα
Ελεγα να αφησω τα ιδια και να παω στο 1,65 χ 31 με αστερι

Στον piston skeet δεν ειδα ποτε να μην ανοιγουν τα φτερα
αλλο ειδα στον πινακα κ δεν μου αρεσε καθε 5-6 τουφεκιες κανει δυο κατανομες την 1 διπλα στην αλλη
Περιεργο μου ακουγεται Σάκη. Στα ποσα μετρα το παρατηρησες αυτο;

Παιδιά στον piston skeet τα προκοβω τα πτερυγια;
Κόψε τα Αποστολη να έχεις το κεφάλι σου
ήσυχο, από τα ωραιότερα βιντεάκια που έχω δει φαίνεται και η συμπεριφορά των ακοπων κυαθιων στα εμπορικά φυσίγγια και οι κωλοτούμπες που παίζουν.

Τα εκοψα. Θα δω συμπεριφορά αυριο και θα σας πω.
Διορθώνει αρκετά στις κοντινες και μεσαιες αποστασεις. Καλος για πρωτο σε γρηγορα φτερωτα. Τρυγονι, αγριοπεριστερο. Οταν θα βγαλω ασφαλεστερο συμπερασμα θα επανελθω.

Κόψε τα Αποστολη να έχεις το κεφάλι σου
ήσυχο, από τα ωραιότερα βιντεάκια που έχω δει φαίνεται και η συμπεριφορά των ακοπων κυαθιων στα εμπορικά φυσίγγια και οι κωλοτούμπες που παίζουν.
Τρομερό βίντεο Κωνσταντινε και φαίνεται ξεκαθαρα αυτο που λες..
Υποψιάζομαι οτι η αστοχία στο 2:17 εχει βαθυτερο νοημα, μιας και αποτρεπεται η οποια πιθανη αγωγη κατα της εταιρειας για παραπληροφορηση μεσω διαφημισης (βλ. Εγω ειδα οτι με αυτο το οπλο θα σπανε ολα τα πιατακια) σε μια αγορα που ο καταναλωτης μαμει και δερνει ;)

Πολύ καλό για τσίχλα Νίκο!
Σε #8,9 αλλά με 688 η Ισπανικό καψουλι....
Το στήνω με μισοταπα bior 21.....
Μυρο με το CX2000 σε ποιο σεταπ να παω , απο 30 γραμμαρια 'μεχρη το πολυ 33. και με τι συγκεντρωτηρα με 5 σταδια 'η απλα σταδια με την PSP 1

Μυρο με το CX2000 σε ποιο σεταπ να παω , απο 30 γραμμαρια 'μεχρη το πολυ 33. και με τι συγκεντρωτηρα με 5 σταδια 'η απλα σταδια
Και στο 1,75 - 33 μου δούλευε και στο 1,80 - 33 το χειμώνα....με sg 19 αν θυμάμαι καλά .....
#6-7 τα είχα δοκιμάσει....
5 στάδια αλλά έκλεινε και με απλό κλείσιμο 68.50 - 57,50.....

Kυριοι κανενα σεταπ Με PSP 1 εεχετε να πρωτηνετε ,εγω δοκημασα με 5σταδια 1,7χ31 καψουλι cx2000 συγκεντρωτηρα γκουλαντι 22 ' στα 56,50 και δεν μου αρεσε 'ειχα ξεπουπουλιαζματα
1,75×32 μαυροπουλοσ 22 πατημα57,5 με cx2000

Status
Not open for further replies.
Back