NIKOS ORFANIDIS
Banned
S4 ειναι η πυρητηδα
τεληκα το ιδιο σεταπ και σε χαρτηνο 70αρι , και σε πλαστηκο 65,5 ηταν φοβερο , και πολυ μαλακο , και χωρης αιματα με ακαρια χτυπηματα , ακομα και μακρυνα , παροολου την ταπα ντιανα , για ποιο εκλεκτα θυραματα θα το γεμηζω με καθε αυτου μαληνηεχω δοκημαση ενα πολυ καλο σεταπ με την S4 ρελιαστο σε καλυκα κομενω στα 65,50 cx 2000 1,45χ31 με οβερ παουερ 2 χιλιοστων + χαρτακι 1χιλιοστο +ντιανα 17 χιλιοστων +φελοταπα 6,5 χιλιοστων + χαρτακι 1 χιλιοτσων , κλεισημω με χαρτακι στα 60 χιλιοστα , με εχει εντυποσιαση πολυ , τωρα σκευτομε να το γεμησω και με χαρτηνο ακρωβος το ιδιο αλλα σε 70αρι καλυκα γι;ατι δεν εχω κοφτη που κοβει τα χαρτηνα , θα βαλω S4 cx2000 1,45χ31 και για να με παρει η ογκομετρια θα βαλω ποιο ψηλα υληκα βηματοσης ,οπως οβερ παοερ 4 χιλιοστων +ντιανα 20 χιλιοστων + φελοταπα 6,5 + χαρτακι 1 χιλιοστο , κλησημω με χαρτακι στα 64 , 50 , οποιος γνωρηζει και εχει δοκημαση αυτη την μετατροπη δηλαδη , απο πλαστηκο καλυκα 65,50 χιλιοστα , σε χαρτηνο 70αρι με την ιδια αναλογια , ας απαντηση θα εχω τα ιδια αποτελεσματα σε αποδοση και στο χαρτηνο , οπως εχω στον πλαστηκο καλυκα
Μπορείς να κανεις αναγόμωση σε φλόμπερ;;! .xm..xm.Ρωτάω γιατί το καψουλι του είναι ένα με τον κάλυκα δεν βγαίνει δηλαδή και δεν υπάρχουν κιόλας τόσο μικρά καψούλια..Παιδιά έχει κάνει κανείς αναγομωση κάλυκες Φλομπέρ?αν ναι θα ήθελα μερικές οδηγίες.....ευ ευχαριστω
Γιαυτο ρωταω δεν γνωριζω.....ισως καποιος να το εχει δοκιμασει με καποια πατεντα....Μπορείς να κανεις αναγόμωση σε φλόμπερ;;! .xm..xm.Ρωτάω γιατί το καψουλι του είναι ένα με τον κάλυκα δεν βγαίνει δηλαδή και δεν υπάρχουν κιόλας τόσο μικρά καψούλια..
Ποσότητα πυρίτιδας εννοωΧαιρετώ την παρέα μετά από καιρό.Καμια συνταγή με g3000 σε 6αρι και 5αρι με z2m 21 και T2 cx2000 .Για φασα και επιβλαβη;
Μεσεας σαν 686,615https://postimg.org/gallery/22vh39vkm/
Γνωρίζει κάποιος την ισχύ αυτού του καψουλιου αναλογικά με τα γνωστά
1,60χ32 1,55χ31Ποσότητα πυρίτιδας εννοω
Θα δουλέψει στο κρύο αυτό Γιάννη,;1,60χ32 1,55χ31
Θα το δοκιμάσω αύριο κιολας.Καψυλια μόνο τα cx2000 εχω.Στο πολη κρυο ανεβα 0,5 πανο πυριτηδα.παντα με δηνατα καψηλια.προτημα 688η 616