Συμβουλές και συνταγές ιδιογόμωσης - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
εχω δοκημαση ενα πολυ καλο σεταπ με την S4 ρελιαστο σε καλυκα κομενω στα 65,50 cx 2000 1,45χ31 με οβερ παουερ 2 χιλιοστων + χαρτακι 1χιλιοστο +ντιανα 17 χιλιοστων +φελοταπα 6,5 χιλιοστων + χαρτακι 1 χιλιοτσων , κλεισημω με χαρτακι στα 60 χιλιοστα , με εχει εντυποσιαση πολυ , τωρα σκευτομε να το γεμησω και με χαρτηνο ακρωβος το ιδιο αλλα σε 70αρι καλυκα γι;ατι δεν εχω κοφτη που κοβει τα χαρτηνα , θα βαλω S4 cx2000 1,45χ31 και για να με παρει η ογκομετρια θα βαλω ποιο ψηλα υληκα βηματοσης ,οπως οβερ παοερ 4 χιλιοστων +ντιανα 20 χιλιοστων + φελοταπα 6,5 + χαρτακι 1 χιλιοστο , κλησημω με χαρτακι στα 64 , 50 , οποιος γνωρηζει και εχει δοκημαση αυτη την μετατροπη δηλαδη , απο πλαστηκο καλυκα 65,50 χιλιοστα , σε χαρτηνο 70αρι με την ιδια αναλογια , ας απαντηση θα εχω τα ιδια αποτελεσματα σε αποδοση και στο χαρτηνο , οπως εχω στον πλαστηκο καλυκα
τεληκα το ιδιο σεταπ και σε χαρτηνο 70αρι , και σε πλαστηκο 65,5 ηταν φοβερο , και πολυ μαλακο , και χωρης αιματα με ακαρια χτυπηματα , ακομα και μακρυνα , παροολου την ταπα ντιανα , για ποιο εκλεκτα θυραματα θα το γεμηζω με καθε αυτου μαληνη

Παιδιά έχει κάνει κανείς αναγομωση κάλυκες Φλομπέρ?αν ναι θα ήθελα μερικές οδηγίες.....ευ ευχαριστω
Μπορείς να κανεις αναγόμωση σε φλόμπερ;;! .xm..xm.Ρωτάω γιατί το καψουλι του είναι ένα με τον κάλυκα δεν βγαίνει δηλαδή και δεν υπάρχουν κιόλας τόσο μικρά καψούλια..

Μπορείς να κανεις αναγόμωση σε φλόμπερ;;! .xm..xm.Ρωτάω γιατί το καψουλι του είναι ένα με τον κάλυκα δεν βγαίνει δηλαδή και δεν υπάρχουν κιόλας τόσο μικρά καψούλια..
Γιαυτο ρωταω δεν γνωριζω.....ισως καποιος να το εχει δοκιμασει με καποια πατεντα....

Βαγγελη πανε στα μικρα διαμετρηματα και διαβασε για το φλομπερ και δες και φωτογραφιες που εχω βγαλει , που για να γεμησης φυσιγγια του , θα πρεπει να κανεις πατεντα στο κηνητο ουρεο του φλομπερ

κανενα σεταπ με την D-20V την 28αρα που εχω υπαρχει , εχω δοκημασει μερηκα αλλα δεν μου αρεσαν ειχα τραυματηζμενα με αιμα πουλια τα ειχα στηση με 686 1,55 χ30 ντρακο 20 , και με cx 2000 1,40 x 28 συγκεντρωτηρα zmn 21 , αστερι και τα δυο

Status
Not open for further replies.
Back