Λάμπη με κάθε επιφύλαξη γιατί δεν γεμίζω, εδώ είναι ένα άρθρο από ιταλικό σάιτ και δίνει και ένα σετ απ με την καινούργια gm3.Αγορίνες περιμένω στο ακουστικόοοοοοοο ,με ξεχάσατε .![]()
Με aquila 22 το ίδιο μου σκόρπισε λίγο .Με VO 23 δέν το δοκίμασα .Τόκανα με 688 LB6 +cork 14 κ πάει πολύ καλά σε πρωινά με σχετικό κρύο κ άπνοια κ χαμηλό υψόμετρο (λιγάκι αργό).παιδια γεια σας τι γνωμη εχετε csb1 165-32 vzero23 με 2000καψουλι
Αυτο το σεταπ θέλει καρδαρα 23 και καψουλι 688 είναι εξερετικο..με vzero23 θα σου βγει πολυ σκληρόπαιδια γεια σας τι γνωμη εχετε csb1 165-32 vzero23 με 2000καψουλι
το δοκιμασα στα 30μετρα με 3αστερια αλλα ειχε καμποσα κενα δε λεω γλυκια ντουφεκια γρηγορηΑν σε πέρνει η ογκομετρια καντο 1,70 αφού πρώτα το δοκιμασης οπως το εχεις γιατί νομίζω ότι θα ειναι μια Χαρα . Αυτή ειναι ποιο νευρική απο την PSB1 και μάλλον δεν θα χρειαστείς το ανέβασμα , πρόσεχε με τον vz ειναι πολυ καλός συγκεντρωτηρας αλλα δεν τεριαζει εύκολα, μην σου πατηθεί καλό θα την να σου ευγένε σχεδων απατητος.
Xθές βράδυ μούφερε ένας φίλος ένα εμπορικό ισπανικό 32γρ με csb1 κ αμέσως τόσφαξα να δώ τι ύψος βύσμα έχουν μέσα .Αυτο το σεταπ θέλει καρδαρα 23 και καψουλι 688 είναι εξερετικο..με vzero23 θα σου βγει πολυ σκληρό
αληθευει το ακουσα και γω εχει ξεμινει το εργοτασιο απο αυγουστο τωρατι γηνετε με την ΜΒ32 θα την ξαναφερουν ετσυ ακουσα αληθευει , γιατι εχω 400 γραμμαρια και την φιλαω για τα εκλεκτα θυραματα , εαν ξερω συγουρα οτι θα την ξαναφερουν τοτε θα την καψω στης τσιχλες , μια και εχω πολα σεταπ με δαυτη , μεχρη και χαρτηνο καλο εχω βρει
CSB1 CX2000 1.65 X32 N.10 Z2M21 το δοκίμασα σήμερα στην τσίχλα με άπνοια -ζέστη πολύ -πολύ καλό 1η ντυφεκιά κλεισμένο στα 57 ακριβώς .το δοκιμασα στα 30μετρα με 3αστερια αλλα ειχε καμποσα κενα δε λεω γλυκια ντουφεκια γρηγορη