Συμβουλές και συνταγές ιδιογόμωσης - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Το γνωστό σετ απ 2 πακέτα για την Κυριακή και άμα στρώσει όπως τα άλλα θα μείνω εκεί
Περιμένω και διασπορεις να κοιιταξω τα σετ απ για τη στενη κάνη κάποια στιγμη

Καλησπέρα φίλε Παναγιώτη δοκίμασε αύριο το γνωστο σετ απ και ενημέρωσε σε παρακαλώ δουλεύει η συνταγή Αλλιώς θα πάρω και εγώ διασπορεις για την στενη μου κανη...

Πρόβα τζενεράλε σήμερα για το csb 1 688 1.65 x32n.9 lb6 +cork 14mm
To'ριξα 0.05 κι'άλλαξα βύσμα απο sg σε lb6 να το καλμάρω λίγο .
Μέχρι τίς 9.00 που τσίμπαγε το κρύο πολύ καλό .Μετά άρχισαν τα όργανα (κοψόφτερα ,πούπουλα κλπ)
Μούδωσε 7 τσίχλες στουπιά το χάραμα

Αν σε πέρνει η ογκομετρια καντο 1,70 αφού πρώτα το δοκιμασης οπως το εχεις γιατί νομίζω ότι θα ειναι μια Χαρα . Αυτή ειναι ποιο νευρική απο την PSB1 και μάλλον δεν θα χρειαστείς το ανέβασμα , πρόσεχε με τον vz ειναι πολυ καλός συγκεντρωτηρας αλλα δεν τεριαζει εύκολα, μην σου πατηθεί καλό θα την να σου ευγένε σχεδων απατητος.

παιδια γεια σας τι γνωμη εχετε csb1 165-32 vzero23 με 2000καψουλι
Με aquila 22 το ίδιο μου σκόρπισε λίγο .Με VO 23 δέν το δοκίμασα .Τόκανα με 688 LB6 +cork 14 κ πάει πολύ καλά σε πρωινά με σχετικό κρύο κ άπνοια κ χαμηλό υψόμετρο (λιγάκι αργό).
Αυτό το aquila 22 σε συγκριτικές δοκιμές ίδιων συνταγών με διαφορετικά βύσματα δίδει τρελές διαφορές ταχυτήτων (πρός τα πάνω ).what..what..what.

Αν σε πέρνει η ογκομετρια καντο 1,70 αφού πρώτα το δοκιμασης οπως το εχεις γιατί νομίζω ότι θα ειναι μια Χαρα . Αυτή ειναι ποιο νευρική απο την PSB1 και μάλλον δεν θα χρειαστείς το ανέβασμα , πρόσεχε με τον vz ειναι πολυ καλός συγκεντρωτηρας αλλα δεν τεριαζει εύκολα, μην σου πατηθεί καλό θα την να σου ευγένε σχεδων απατητος.
το δοκιμασα στα 30μετρα με 3αστερια αλλα ειχε καμποσα κενα δε λεω γλυκια ντουφεκια γρηγορη

Αυτο το σεταπ θέλει καρδαρα 23 και καψουλι 688 είναι εξερετικο..με vzero23 θα σου βγει πολυ σκληρό
Xθές βράδυ μούφερε ένας φίλος ένα εμπορικό ισπανικό 32γρ με csb1 κ αμέσως τόσφαξα να δώ τι ύψος βύσμα έχουν μέσα .
Ισπανικό δικό τους 19μμ .what..what..what. τελείως απάτητο στο 1.70 csb1

τι γηνετε με την ΜΒ32 θα την ξαναφερουν ετσυ ακουσα αληθευει , γιατι εχω 400 γραμμαρια και την φιλαω για τα εκλεκτα θυραματα , εαν ξερω συγουρα οτι θα την ξαναφερουν τοτε θα την καψω στης τσιχλες , μια και εχω πολα σεταπ με δαυτη , μεχρη και χαρτηνο καλο εχω βρει

τι γηνετε με την ΜΒ32 θα την ξαναφερουν ετσυ ακουσα αληθευει , γιατι εχω 400 γραμμαρια και την φιλαω για τα εκλεκτα θυραματα , εαν ξερω συγουρα οτι θα την ξαναφερουν τοτε θα την καψω στης τσιχλες , μια και εχω πολα σεταπ με δαυτη , μεχρη και χαρτηνο καλο εχω βρει
αληθευει το ακουσα και γω εχει ξεμινει το εργοτασιο απο αυγουστο τωρα

το δοκιμασα στα 30μετρα με 3αστερια αλλα ειχε καμποσα κενα δε λεω γλυκια ντουφεκια γρηγορη
CSB1 CX2000 1.65 X32 N.10 Z2M21 το δοκίμασα σήμερα στην τσίχλα με άπνοια -ζέστη πολύ -πολύ καλό 1η ντυφεκιά κλεισμένο στα 57 ακριβώς .
Μήν νομίσετε ότι έκανα καί μεγάλα νούμερα ,τρείς τσίχλες όμως που ντουφέκισα.hunter..hunter..hunter. στα 25 μ τις τσάκισε χωρίς αίματα κλπ

εχω δοκημαση ενα πολυ καλο σεταπ με την S4 ρελιαστο σε καλυκα κομενω στα 65,50 cx 2000 1,45χ31 με οβερ παουερ 2 χιλιοστων + χαρτακι 1χιλιοστο +ντιανα 17 χιλιοστων +φελοταπα 6,5 χιλιοστων + χαρτακι 1 χιλιοτσων , κλεισημω με χαρτακι στα 60 χιλιοστα , με εχει εντυποσιαση πολυ , τωρα σκευτομε να το γεμησω και με χαρτηνο ακρωβος το ιδιο αλλα σε 70αρι καλυκα γι;ατι δεν εχω κοφτη που κοβει τα χαρτηνα , θα βαλω S4 cx2000 1,45χ31 και για να με παρει η ογκομετρια θα βαλω ποιο ψηλα υληκα βηματοσης ,οπως οβερ παοερ 4 χιλιοστων +ντιανα 20 χιλιοστων + φελοταπα 6,5 + χαρτακι 1 χιλιοστο , κλησημω με χαρτακι στα 64 , 50 , οποιος γνωρηζει και εχει δοκημαση αυτη την μετατροπη δηλαδη , απο πλαστηκο καλυκα 65,50 χιλιοστα , σε χαρτηνο 70αρι με την ιδια αναλογια , ας απαντηση θα εχω τα ιδια αποτελεσματα σε αποδοση και στο χαρτηνο , οπως εχω στον πλαστηκο καλυκα

Με τη σιπε δε ξερω. Συνηθως οτι στηνω σε χαρτινω βαζω μαλλινη οποτε δε ξερω τι διαφορα εχει η αλλαγη σε πλαστικο καλυκα

Status
Not open for further replies.
Back