Συμβουλές και συνταγές ιδιογόμωσης - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
΄
Ίσως και να έχεις δίκιο, δεν την έχω δουλέψει ποτέ και δεν ξέρω. Μπορεί και η καινούργια C7 να είναι πιο ζωηρή από τη παλιά, γιατί θυμάμαι παλιότερα σε διάφορους πίνακες (και της NSI και του Gualandi) την έδιναν στις ίδιες δοσολογίες με την Α1, π.χ. 1,60 Χ 32 ... Τόσο την είχα βρει παλαιότερα και στο φημισμένο φυσίγγι NSI Classica, μάλιστα με καψούλι 688.
Ναι όντως το classica το έριχνα και εγώ και όσα είχα κόψει αυτήν την δοσολογία είχαν....ένα επίσης παράξενο είναι ότι τηνc7 δεν την συνηστουν για ζεστούς καιρούς και αυξημένες θερμοκρασίες πλην όμως το classica είναι από τα καλύτερα φυσίγγια που έχω δοκιμάσει στην έναρξη...

1.55 μήπως είναι πολλά για 30 γραμμαρια με την c7?δοκίμασα το 1.6χ32 κλείσιμο στα 57.8 και μου σκορπούσε την τουφέκια....μόλις έπεσα στο 1.55 χ32 εντυπωσιάστηκα....στο σάιτ η nsi για 32 γραμμάρια την c7 την δίνει στο 1.56 με cx2000...σε όπλο breda ermes με αυλο 18.3 και κανη 72,5 και εξωτερικά τσοκ....με το 4τσοκ
Μια χαρα ειναι Βαγγελη!:)
Αλλο το 30,αλλο το 32!;)
Στα 30 γραμμαρια,η τουφεκια ειναι "βολι"!
Αυτο τουλαχιστον ειδα,στα δικα μου οπλα, με τον τροπο που την στήνω ...
Ειναι λιιιγο τσιμπημενη σε πιεσεις.
Στο κρυο ειναι να....την χαζευεις!

Δε σταμάτησε να εισάγεται σταμάτησαν την παραγωγη και η καινουργια ονομαζεται ch6 αν δε κανω λαθος.τσεκαρε το στη σελιδα της cheddite

Παράγεται κανονικότατα από την cheddite αλλά δεν εισάγεται πλέον στο Ελλαδιστάν!

Μάκη δεν το γνωρίζω αυτο παντως η cheddite το κιτρινο και τρομερο φυσιγγι το jk6 εχει σταματήσει πολλα χρονια να το βγάζει και τα τελευταια 2 χρονια παράγει μονο το ch6 σε 32,34,36 γραμ.τα οποια βεβαια δεν εισάγονται στο ελλαδισταν.τωρα μπήκα στη σελιδα τους και φυσιγγια με jk6 πουθενα
Ευριπο την jk6 νομίζω την γεμίζει κατά αποκλειστικότητα η fiocchi στα φυσίγγια της γιαυτο και ίσως άλλαξαν όνομα τα cheddite σε ch6 τώρα τι πουστιες παίζονται μόνο αυτοί ξέρουν.

1.55 μήπως είναι πολλά για 30 γραμμαρια με την c7?δοκίμασα το 1.6χ32 κλείσιμο στα 57.8 και μου σκορπούσε την τουφέκια....μόλις έπεσα στο 1.55 χ32 εντυπωσιάστηκα....στο σάιτ η nsi για 32 γραμμάρια την c7 την δίνει στο 1.56 με cx2000...σε όπλο breda ermes με αυλο 18.3 και κανη 72,5 και εξωτερικά τσοκ....με το 4τσοκ
Μην πεδευεσαι με το cx2000 η C7 δεν το πολυ παει βαλε 686 και θα δεις διαφορα

Την c7 την εστησα στα μπασιματα τον Οκτώβριο.1,60×32 καρδαρα 24. Με cx2000.εξερετικο σεταπ. με ξερω καιρο και υγρασία μου εκανε νερα...και c7-1,60×30 με ζ2μ 24.παντουσ καιρου
Ηλία γιατί χρησιμοποίησες δύο διαφορετικά 24 βύσματα ;Κάποιο τρίκ πρέπει να υπάρχει ;

Έχω μια απορία ρε παιδιά ... Μιλάτε όλοι σαν να θεωρείται δεδομένο ότι δεν θα ξαναδούμε πυρίτιδες της Β&Ρ !!! Δεν ξέρω, αλλά μου φαίνεται περίεργο... Έχει αποφασιστεί κανένα εμπάργκο προς τις συγκεκριμένες ???? Και ας πούμε ότι ο αντιπρόσωπος δεν γουστάρει να τις ξαναφέρει ... Έχει μήπως συμφωνία αποκλειστικής αντιπροσώπευσης για ... 100 χρόνια ???? Αποκλείεται δηλαδή να τις εισάγει κάποιος άλλος, όταν βλέπουν ότι υπάρχει τόση ζήτηση ??? .xm.

Στέλιο εγώ πιστεύω θα τις φέρνουν τα καταστήματα ανεξάρτητα από τον αντιπρόσωπο. Το ίδιο κάνουν και σε φυσιγγια που δεν φέρνει ο αντιπρόσωπος. Και δεν χρειάζονται πολλοί ένας δυο είναι μια χαρά. Προσωπικά την b & p την θεωρώ την ποιο αξιόπιστη εταιρία στην Ευρώπη. Και να θέλουν να την σταματήσουν απ την Ελλάδα δεν μπορούν

Στέλιο εγώ πιστεύω θα τις φέρνουν τα καταστήματα ανεξάρτητα από τον αντιπρόσωπο. Το ίδιο κάνουν και σε φυσιγγια που δεν φέρνει ο αντιπρόσωπος. Και δεν χρειάζονται πολλοί ένας δυο είναι μια χαρά. Προσωπικά την b & p την θεωρώ την ποιο αξιόπιστη εταιρία στην Ευρώπη. Και να θέλουν να την σταματήσουν απ την Ελλάδα δεν μπορούν
Με αναλογο καπέλο....
Ειναι περιπτωση κατι σαν τις πατατες με τον Καποδίστρια !:);)

Με αναλογο καπέλο....
Ειναι περιπτωση κατι σαν τις πατατες με τον Καποδίστρια !:);)

Γιάννη σε αυτή την περίπτωση νομίζω απλά δεν θα πούλαγε όποιος έκανε την προσπάθεια. Τελικά το καπέλο ποιος το βάζει νομίζω είναι το ερώτημα? Ό εκάστοτε "αποκλειστικός αντιπρόσωπος" ή κάποιος που για να έχει αποτέλεσμα σε αυτή την ενέργεια πρέπει να πουλήσει χαμηλά και ποσότητες?

Σταματη,ο δευτερος τροπος,ειναι ο πιο σιγουρος για την διαρκεια και το κερδος του πωλητη.
Το καπελο ειναι εκμεταλλευση της ζητησης.
Δε με πολυαπασχολει το ποιος το βαζει!
Σημασια εχει πως εσυ κι εγω πληρώνουμε πολυ ακριβοτερα κατι!

Status
Not open for further replies.
Back