Συμβουλές και συνταγές ιδιογόμωσης - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Σε νούμερο 9 καί κλείσιμο στα 57.00 σε καινούριο κάλυκα σχετικά μαλακό υλικό καί φίνο .
Το δοκίμασα καί σε ν.7 ακριβώς το ίδιοσε 12/69 να δώ τι κάνει . Γαζώνει ....pop..pop..pop.
Πολύ το κατέβασες στα 57!!!!τι ύψος είναι οι κάλυκες σου??

Σέ πολλή υγρασία σήμερα καί κρύο που ήταν αισθητό το 33άρι CSB1 1.75 ήταν Κ Α Τ Α Π Λ Η Κ Τ Ι Κ Ο ...
Καψύλι 688 καί βύσμα BIOR 18 σε εξάστερο τσάκιζε κυριολεκτικά .
Συνθήκες πλήρους άπνοιας ..
Και στο 1,65×32 με καρδαρα23 και καψουλι 688. Είναι θανατοσ...πατιμα πολυ ελαφρύ 58,2 Μέχρι 58,0

Πολύ το κατέβασες στα 57!!!!τι ύψος είναι οι κάλυκες σου??
Εκεί δούλεψε καλύτερα μ'αυτό τον λεπτό κάλυκα Τάκη .
Παίζει σημαντικό ρόλο και το πάχος -σκληρότητα πλαστικού σε κάθε κάλυκα .
Ο συγκεκριμένος είναι μαλακός καί λεπτός .
Πολύ ωραίο φυσίγγι νάναι καλά ο ILIAS B που μας άνοιξε τα μάτια να ανέβουμε πιο πάνω από 32 γρ με την ισπανίδα

Εκεί δούλεψε καλύτερα μ'αυτό τον λεπτό κάλυκα Τάκη .
Παίζει σημαντικό ρόλο και το πάχος -σκληρότητα πλαστικού σε κάθε κάλυκα .
Ο συγκεκριμένος είναι μαλακός καί λεπτός .
Πολύ ωραίο φυσίγγι νάναι καλά ο ILIAS B που μας άνοιξε τα μάτια να ανέβουμε πιο πάνω από 32 γρ με την ισπανίδα
Που να δεισ τη κάνει στο 1,74 ×34....για μενα είναι μπαρουταρα

ολα καλα και ωραια, αλλα 32 γραμμαρια στην τσιχλα ρε παιδια ειναι πολλα κατα την αποψη μου παντα.
και εγω ετσι εκανα 32 ακατεβατα, καποια στιγμη δοκιμασα τα 30 και μετα τα 28, εκει ειδα την διαφορα και στα σκοτοματα αλλα και τη μαγκας ημουν αν ημουν.
Σημερα ειμαι υπεριφανος για το κυνηγι της τσιχλας που κανω, γιατι το κανω με 20αρι και με 26 γραμμαρια με μεγαλη επιτυχεια και χωρις να πω ουτε μια στιγμη οτι χρειαζομε το 12αρι. Κοματι αυτης της επιτυχειας ειναι η ιδιογομωση, και μιας και κανουμε ιδιογομωση αξιζει να δοκιμασουμε και κατι αλλο μου μονο ωφελος θα εχουμε.
Εχω δοκιμαση στο 12αρι την GRANOYLAR στα 26 γραμμαρια και εκανε παπαδες. 1,40χ26 στα 57mm με cx2000 αλλα δεν θυμαμε βυσμα να σας πω, δοκιμαστε και μονο χαμενη δεν θα βγειτε.

FC3_D6_B4_A-_B6_B7-49_EA-85_BE-7_FB151_B99483.jpg

Μήπως μπορείς να μου πεις το καλούπι που το βρήκες. Το έφτιαξες εσύ ή το αγόρασες και από πού;. Ευχαριστώ.

Status
Not open for further replies.
Back