υπαρχη στο εμποριο ειναι κατι σαν πενσα πολυ ευκολοδουλευτο![]()
Μήπως μπορείς να μου πεις το καλούπι που το βρήκες. Το έφτιαξες εσύ ή το αγόρασες και από πού;. Ευχαριστώ.
υπαρχη στο εμποριο ειναι κατι σαν πενσα πολυ ευκολοδουλευτο![]()
Μήπως μπορείς να μου πεις το καλούπι που το βρήκες. Το έφτιαξες εσύ ή το αγόρασες και από πού;. Ευχαριστώ.
Τα εχω φερει απο αμερικη αλλα υπαρχει και εδω. Το 24αρι δεν ειναι για πολλα ζορια ειναι ελαφρυ και θεωρο οτι κανει μονο για σκοποβολη εως τα πενηντα μετρα μετα χανει. Το 28αρι κανει πολλα και παει πολυ καλα πολυ μακρια. Εγω το στηνο με καλυκα 65αρι με cx2000 gt27 αρι με την GRANULAR στο 1.55 ρελισμα στα 60mm ακριβως![]()
Απλά το τοποθετεις μέσα στον συγκεντρωτηρα όπως στις φωτογραφίες που έδειξα ή το κολλας; Το μόνο θέμα που έχει και πιθανών να χάνει λίγο είναι επειδή δεν έχει προσαρτημένο βύσμα να το σταθεροποιηθεί κατά την πτήση του.. οποτε μόλις φύγει από τον συγκεντρωτηρα πετάει μόνο του και χάνει..Τα εχω φερει απο αμερικη αλλα υπαρχει και εδω. Το 24αρι δεν ειναι για πολλα ζορια ειναι ελαφρυ και θεωρο οτι κανει μονο για σκοποβολη εως τα πενηντα μετρα μετα χανει. Το 28αρι κανει πολλα και παει πολυ καλα πολυ μακρια. Εγω το στηνο με καλυκα 65αρι με cx2000 gt27 αρι με την GRANULAR στο 1.55 ρελισμα στα 60mm ακριβως
με το στροφειο IOD πιστευω ομως οτι με ενα στρωφειο που κανει παχει ρελι θα ειναι μια χαρα. Και με τεκνα με το ΛΟΤ του 2013 το εχω παει εως το 2,15 και με f2X28 στο 1,50. Εγω τα κανω απο τα παλια μολυβια τον οικοδομων αφου πρωτα τα καθαρισω με ενα λιωσημο.
Τα εχω φερει απο αμερικη αλλα υπαρχει και εδω. Το 24αρι δεν ειναι για πολλα ζορια ειναι ελαφρυ και θεωρο οτι κανει μονο για σκοποβολη εως τα πενηντα μετρα μετα χανει. Το 28αρι κανει πολλα και παει πολυ καλα πολυ μακρια. Εγω το στηνο με καλυκα 65αρι με cx2000 gt27 αρι με την GRANULAR στο 1.55 ρελισμα στα 60mm ακριβως
με το στροφειο IOD πιστευω ομως οτι με ενα στρωφειο που κανει παχει ρελι θα ειναι μια χαρα. Και με τεκνα με το ΛΟΤ του 2013 το εχω παει εως το 2,15 και με f2X28 στο 1,50. Εγω τα κανω απο τα παλια μολυβια τον οικοδομων αφου πρωτα τα καθαρισω με ενα λιωσημο.
Όπως νομίζεις εσυΌχι δεν κολλάο τιποτα, όπως είπα παραπάνω το 24αρι ειναι πολυ ελαφρύ το 28αρι δεν χάνει τιποτα σε μεγάλες απόστασης με το δικό μου όπλο και με ντέμι τσοκ
Καλησπέρα. Το καλούπι είναι το cal 20 για να χωράει μέσα στο βύσμα να υποθέσω; Το κλείσιμο είναι όπως το κλασικό μονόβολο ή είναι με τζαμάκι gualandi; Ευχαριστώ.Τα εχω φερει απο αμερικη αλλα υπαρχει και εδω. Το 24αρι δεν ειναι για πολλα ζορια ειναι ελαφρυ και θεωρο οτι κανει μονο για σκοποβολη εως τα πενηντα μετρα μετα χανει. Το 28αρι κανει πολλα και παει πολυ καλα πολυ μακρια. Εγω το στηνο με καλυκα 65αρι με cx2000 gt27 αρι με την GRANULAR στο 1.55 ρελισμα στα 60mm ακριβως
Εγω λιωνω σκαγια ημησκληραΤα εχω φερει απο αμερικη αλλα υπαρχει και εδω. Το 24αρι δεν ειναι για πολλα ζορια ειναι ελαφρυ και θεωρο οτι κανει μονο για σκοποβολη εως τα πενηντα μετρα μετα χανει. Το 28αρι κανει πολλα και παει πολυ καλα πολυ μακρια. Εγω το στηνο με καλυκα 65αρι με cx2000 gt27 αρι με την GRANULAR στο 1.55 ρελισμα στα 60mm ακριβως
Και λίγο λάδι μέσα, μηχανόλαδο.ο καλουπι για να δουλευη καλα θελει θερμοκρασια.
Καλά θα ήταν να αποφεύγεται το λιώσιμο σκαγιών. Η ποσότητα αρσενικού που περιέχουν είναι αρκετά υψηλή, όχι και ότι καλύτερο για εισπνοές.Εγω λιωνω σκαγια ημησκληρα
Για σαφαρι στη αφρηκη
Καλά θα ήταν να αποφεύγεται το λιώσιμο σκαγιών. Η ποσότητα αρσενικού που περιέχουν είναι αρκετά υψηλή, όχι και ότι καλύτερο για εισπνοές.