Τι στάση παίρνεις δλδ? ?.xm.Αναλογα το νουμερο των σκαγιων κ τι περιμενεις... Κ φυσικα το τσοκ κ την κανη...
Το μπαφερ αυξανει ενα 10 με 15 % την συγκεντρωση κ βλετιωνει κ τη διατρηση...
Προσωπικα τα φυσιγγια μου χωρις μπαφερ θελω να αποδιδουν σιγουρα καλα μεχρι 45 μετρα... Δεν σημαινει οτι κ σε μεγαλυτερη αποσταση δεν ειναι αποτελεσματικα, απλα μεχρι εκει με ενα τσοκ 2 αστρων θελω να εχω σιγουρο αποτελεσμα κ απο αποψη διατρησης κ απο αποψη συγκεντρωσης...
Οταν θελω να τουφεκισω πιο μακρια, "στηνομαι" διαφορετικα...
Με την Τέκνα λοτ του 11 αν δεν κάνω λαθος γεμιζα το εξής σετ απ tekna 1.90./686./Ζ2μ 21. /37γρ +1 γρ αλεύρι /νο 4 με 5%αντιμονιο. /57.5 χίλ. Τελ.κλισημο.Την γεμιζα και με αλους συγκεντροτηρες αλλά ο ζ2μ μου έδινε την ποιο ομιομορφη κατανομή.Tecna με 686 καψιλι δοκιμάζω τώρα. Ναι φιλε μου αυτό ψάχνω...ένα συνδιασμό αρχικά χαμηλης γομωσης για δοκιμή και αργότερα θα δοκιμάσω πιο πολλα γραμμάρια γιατί στις δοκιμές που είχαμε κάνει σε γομωσεις magnoum είδα καλυτερα αποτέλεσμα αλλά συνεχίζω να το ψάχνω γιατί εκείνη ήταν μια συνταγή κλασική. Οπότε λέω πως σιγουρα κάτι καλυτερο μπορεί να βγει με λίγη καλύτερη τεχνογνωσία και εμπειρία.
Drago 20 θελει, με Drago17 δεν θα του κλεισει στα 57,5...Satsok αν έχεις καινουριο λοτ Τέκνα δοκίμασε την στο 1.95./cx2ooo /drago 17. /36 gr no 4 +1αλεύρι. 57.5 τελ.κλ.
Tecna N έχω. Τι απόσταση σου δίνει αυτό το σεταπΜε την Τέκνα λοτ του 11 αν δεν κάνω λαθος γεμιζα το εξής σετ απ tekna 1.90./686./Ζ2μ 21. /37γρ +1 γρ αλεύρι /νο 4 με 5%αντιμονιο. /57.5 χίλ. Τελ.κλισημο.Την γεμιζα και με αλους συγκεντροτηρες αλλά ο ζ2μ μου έδινε την ποιο ομιομορφη κατανομή.
Έχω 616 cx2000 και 686 !!! Τι είναι καλυκαλύ για 42 γραμμάρια και πανωDrago 20 θελει, με Drago17 δεν θα του κλεισει στα 57,5...
Οι καινουργιες παρτιδες tecna γουσταρουν τα πιο γρηγορα καψουλια... αν δεν εχει αλλο απο 686 ομως, δοκιμασε στο 686-2-38-Ζ2Μ18-57,5
Tecna NΚενουριο λοτ tecna εχεις η παλιο???
Tecna N είναι η ονομασία της πυρίτιδας, τα παιδιά ρωτάνε ποιας χρονιάς lot (παρτίδα δλδ) είναι, αν μπορείς να το βρεις από το κουτί ή από εκεί που την αγόρασες;;Tecna N
Και το άλλο που ήθελα να ρωτήσω...ποια από τα σκάγια εμπορίου σε επινικελομενα και επιχαλκομενα εχοέχ περισσότερο αντιμόνιο ;;; Παίζει ρόλο το τσοκαρισμα ;;;
Έγινε θα το δω το απόγευμα ευχαριστω πολύ παιδιά !!!Tecna N είναι η ονομασία της πυρίτιδας, τα παιδιά ρωτάνε ποιας χρονιάς lot (παρτίδα δλδ) είναι, αν μπορείς να το βρεις από το κουτί ή από εκεί που την αγόρασες;;![]()
Για ποιον λόγο ;;; Και ρωτάω γοατί διαβαζοντας για τα επινικελομενα και επιχαλκομενα δίνουν πολύ καλά αποτελέσματα λένε σε συγκέντρωση και ως πιο σκληρά κανουν μεγαλύτερη ζημιά και ως πιο λεια έχουν και λιγότερη τριβή άρα πιο γρήγορα !!! Τι γίνεται λοιπόν ;;!Κανένα από τα 2. Θα ζητήσεις σκάγια με 5% αντιμονιο
Και ποιας εταιρείας τα επινικελομενα και επιχαλκομενα είναι πιο αξιόπιστα ;;;Και το άλλο που ήθελα να ρωτήσω...ποια από τα σκάγια εμπορίου σε επινικελομενα και επιχαλκομενα εχοέχ περισσότερο αντιμόνιο ;;; Παίζει ρόλο το τσοκαρισμα ;;;
Σιγουρα Γιαννιο?2,5χ42
Βαλε sg12 με φελο μεσα.στηστην με 688 2,5χ42 την κενουρια η την παλια με 2,00 και κλησε στα 57,5 ναδεις.σε χονδρα νομερα παντα απο 5 και κατω
Ναι 2,05 σοστη διατηποσηΣιγουρα Γιαννιο?
Μηπως ειναι 2.05?