Συμβουλές και συνταγές ιδιογόμωσης - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Καλησπέρα σε όλους. ερώτηση αρχάριου - πρωτάρη: έκλεισα το πρώτο μου φυσίγγι σήμερα (μετά από πολύ κόπο) όπως παρακάτω: cx2000_1.65x32_z2m24_vo8 με στρόγγυλο ρέλι. Αρχικά έκοψα τον κάλυκα στα 67,2mm και ρέλιασα στα 61,7mm. Πυρίτιδα Α1. Την άποψη - γνώμη σας παρακαλώ...

Καλησπέρα σε όλους. ερώτηση αρχάριου - πρωτάρη: έκλεισα το πρώτο μου φυσίγγι σήμερα (μετά από πολύ κόπο) όπως παρακάτω: cx2000_1.65x32_z2m24_vo8 με στρόγγυλο ρέλι. Αρχικά έκοψα τον κάλυκα στα 67,2mm και ρέλιασα στα 61,7mm. Πυρίτιδα Α1. Την άποψη - γνώμη σας παρακαλώ...
την Α1 που την βρηκες;

Με τι εκλεισες Δημητρη?
Ζελατινακι η χαρτονακι?
Ποσο βαθος στο ρελι?
Ξεχωρα από τα παραπανω...
Οποια αποψη-γνωμη παρεις,θα αφορα αυτον που τη δοκιμασε και το οπλο που χρησιμοποιησε!;)
Με τη δοσολογια που λες και μ'αυτο το καψουλι,την εκλεινα σε 65mm καλυκα,στα 60mm.
Με ζελατινακι και βάθος ρελιου 3mm.
Κυαθιο,gualandi sg 22.

Με τι εκλεισες Δημητρη?
Ζελατινακι η χαρτονακι?
Ποσο βαθος στο ρελι?
Ξεχωρα από τα παραπανω...
Οποια αποψη-γνωμη παρεις,θα αφορα αυτον που τη δοκιμασε και το οπλο που χρησιμοποιησε!;)
Με τη δοσολογια που λες και μ'αυτο το καψουλι,την εκλεινα σε 65mm καλυκα,στα 60mm.
Με ζελατινακι και βάθος ρελιου 3mm.
Κυαθιο,gualandi sg 22.
Σε ευχαριστώ για την γνώμη σου. Έκλεισα με ζελατινακι και βάθος 3mm. Τι λες;

Να ρωτήσω κάτι παλικάρια. Σε ένα φυσίγγιο που δοκιμάζετε και διαπιστώνετε ότι είναι λίγο αργό, τι αλλαγές θα κάνατε για να γίνει πιο γρήγορο. Η ερώτηση μου είναι γενική και ξέρω πως δυσκολεύει την απάντησή σας αλλά θα ήθελα να μάθω με ποια σειρά θα κάνατε τις αλλαγές σας.

Να ρωτήσω κάτι παλικάρια. Σε ένα φυσίγγιο που δοκιμάζετε και διαπιστώνετε ότι είναι λίγο αργό, τι αλλαγές θα κάνατε για να γίνει πιο γρήγορο. Η ερώτηση μου είναι γενική και ξέρω πως δυσκολεύει την απάντησή σας αλλά θα ήθελα να μάθω με ποια σειρά θα κάνατε τις αλλαγές σας.
Λιγότερο φορτιο,ανεβασμα πυριτιδα,περισσοτερο πατημα,στενοτερο ρελι,πιο σκληρο κυαθιο.
Ξεκινωντας απο το πρωτο...
Οχι ολα μαζι!
Δοκιμαζοντας....
Πιο ριζικο,αλλαζεις πυριτιδα και ξεκινας το ψάξιμο .

Εξαρτάται Βασίλη από το που είμαστε .. Αν είμαστε στα ανώτερα όρια της πυριτιδας κατεβάζουμε λίγο τα σκαγια κ ρελιαζουμε πιο χαμηλα...
Αν είμαστε στα φυσιολογικά όρια βάζουμε πιο γρήγορο κάψουλι...η βαζουμε πιο χαμηλό συγκεντρωτηρα κ ρελιαζουμε πιο χαμηλα η παραπάνω πυρίτιδα...
Αν είμαστε στα κατώτερα όρια ανεβάζουμε πυρίτιδα η κ κάψουλι η πιο σκληρό βύσμα η πιο χαμηλό ρελιασμα ..
Κάπως έτσι γενικά κάνω εγώ... Δεν υπάρχει μια λύση, όλα εξαρτώνται απο το τι μαγειρευεις...

Πολυ καλη ερωτηση!

Το αφήνουμε αργό, σκοτώνει καλύτερα!

Το αφήνουμε αργό, σκοτώνει καλύτερα!
Σε πιστεύω αλλά αν δεν ταιριάζει στον τρόπο σκόπευσης μου; Επίσης εμενα μου αρέσουν τα γρήγορα φυσίγγια και αν έχω μαζί μου γρήγορα και αργά φυσίγγια καταλαβαίνεις ποσο δύσκολο θα είναι στο κυνήγι να αλλάζω τις προσκοπευσεις..

Status
Not open for further replies.
Back