Δεν εχουμε MBx32 Σπυρο....τι να σου κανω...Τι θα γίνει...κάνα για δικαννάκι στα 33 γρ. θα φτιάξουμε;
Δεν εχουμε MBx32 Σπυρο....τι να σου κανω...Τι θα γίνει...κάνα για δικαννάκι στα 33 γρ. θα φτιάξουμε;
12/68.5 T5 cx2000 Mb36 1.85x35 drago 20 15γρ.Νο 71/2 από κατω+ 20γρ.Νο 5 απο πάνω πεντασταδιακο στα 57 με i2s και τρίτο που μαγκώνει.Αρχικη 410-415m/s
Ετοιμάζομαι για τα μπασιματα του Οκτωβρίου,από ότι καταλάβατε.
https://imgur.com/gallery/LGkt7CW
Kατι θα κανουμε Κωστα αλλα να ξερεις οτι η MBx36 και η MBX32 λογω της ελειψης τους αυτη την εποχη θεωρουνται χρυσος....Ποιό καλό παιδί θα μου κάνει δώρο με το αζημείωτο εννοείτε 2 τέτοια κουτάκια μέχρι να ψηθώ λίγο ακόμη και τα αρχίσω το γέμισμα
Τρομερή κατανομή και αγαπημένη πυρίτιδα....δεν μασάει σε τίποτα !!!
ωχωχωχωχ έχω κατι χρυσαφικά από τη γιαγια μου ... θα τα βρούμε.... αλλιώς κερνάω πρόβατοKατι θα κανουμε Κωστα αλλα να ξερεις οτι η MBx36 και η MBX32 λογω της ελειψης τους αυτη την εποχη θεωρουνται χρυσος....![]()
Τεό το 2x36 686 είναι 430m/s οπότε αν δεν είσαι καπου εκει με cx2000 είσαι στα 420 σίγουρα...μην σε ξεγελάει πάντως η ανακρουση τα 800bar τα εχει...προτίμησε το όταν ζορισει ο καιρός.Ενα καλο σεταπ που εριχνα στο βαλτο με τξ μβ36 ηταν 1.95 με θοδη 18 στα 36 γρ και cx2000 και λιγο βρωμη το ειψα μετρισει στα 405 μδ αλλα πολυ φονηκο και με ανεκτη ανακρουση και στη ζεστη και απο συγκεντωση μπαλα
ναιΣυγνώμη αλλά δεν σε καταλαβα.
2.5 διάμετρο εννοείς?
Ο θωδης δεν ανεβαζει πολες πηεσεις γιαυτο ειναι και λιγο κατο σε ταχητιτες αλλα πιστευω ειναι το καλητερο βυσμα απο ολλα ηδικα ο 16 ειναι οτι καλητερο για πολα γρΤεό το 2x36 686 είναι 430m/s οπότε αν δεν είσαι καπου εκει με cx2000 είσαι στα 420 σίγουρα...μην σε ξεγελάει πάντως η ανακρουση τα 800bar τα εχει...προτίμησε το όταν ζορισει ο καιρός.
Συμφωνώ,το 616 το πάει με χίλια!!ΜΒ36 αγαπάει 616. 615
Μιχαλη εχω ριξει 2βολα και 3βολα αλλα δεν τρελαθηκα ιδιαιτερα..φετος εχω στα σκαρια να φτιαξω τα 3+1 ή 6+1..θελει σκεψη το πραμα αλλα κατι καλο θα βγειΤι γνώμη έχετε για τα φυσίγγια "special" για το κυνήγι του αγροιοχηρου πχ. 3+1,6+1,διβολο,τριβολο κτλ? Έχουμε κανένα setup δοκιμασμένο?
Εγώ σκέφτομαι, τι είδους μονοβολο? .... Ίσως η μπάλα είναι η καλύτερη λύση σε αυτές τις περιπτώσεις.Μιχαλη εχω ριξει 2βολα και 3βολα αλλα δεν τρελαθηκα ιδιαιτερα..φετος εχω στα σκαρια να φτιαξω τα 3+1 ή 6+1..θελει σκεψη το πραμα αλλα κατι καλο θα βγει
Οχι απαραιτητα αλλα ειναι και μια εκδοχη..αλλιως εχεις πολλα να παιξεις..το lee ας πουμε ακομα και τα gualandi και τα cervo αλλα σε 76αρη καλυκα να εχει ανοχη στο βαρος τους με την καταλκηλη πυριτιδαΕγώ σκέφτομαι, τι είδους μονοβολο? .... Ίσως η μπάλα είναι η καλύτερη λύση σε αυτές τις περιπτώσεις.
καθηγητής πανεπιστημίου της sipe @Giannis kΚαλησπέρα,μήπως έχουμε κανένα καλό setup για sipe στα 32γρ?Ειναι η πρώτη φορά που ασχολούμε με την συγκεκριμένη και έχω ακούσει ότι είναι ευαίσθητη σχετικά,ο Χατζιωτης λέει 1,5 cx2000 λέω να γεμίσω στο 1,50 με 688
Δοκιμασε και με πιο "αργο"καψουλι...Καλησπέρα,μήπως έχουμε κανένα καλό setup για sipe στα 32γρ?Ειναι η πρώτη φορά που ασχολούμε με την συγκεκριμένη και έχω ακούσει ότι είναι ευαίσθητη σχετικά,ο Χατζιωτης λέει 1,5 cx2000 λέω να γεμίσω στο 1,50 με 688