Συμβουλές και συνταγές ιδιογόμωσης - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
12/68.5 T5 cx2000 Mb36 1.85x35 drago 20 15γρ.Νο 71/2 από κατω+ 20γρ.Νο 5 απο πάνω πεντασταδιακο στα 57 με i2s και τρίτο που μαγκώνει.Αρχικη 410-415m/s
Ετοιμάζομαι για τα μπασιματα του Οκτωβρίου,από ότι καταλάβατε.
https://imgur.com/gallery/LGkt7CW

Last edited:
12/68.5 T5 Mb36 1.85x35 drago 20 15γρ.Νο 71/2 από κατω+ 20γρ.Νο 5 απο πάνω πεντασταδιακο στα 57 με i2s και τρίτο που μαγκώνει.Αρχικη 410-415m/s
Με cx 2000 να υποθέσω;

12/68.5 T5 Mb36 1.85x35 drago 20 15γρ.Νο 71/2 από κατω+ 20γρ.Νο 5 απο πάνω πεντασταδιακο στα 57 με i2s και τρίτο που μαγκώνει.Αρχικη 410-415m/s
Ωραίος Μήτσο!!!
Θα φάει η μύγα σίδερο και το κουνούπι ατσάλι....terror.

Ωραίος Μήτσο!!!
Θα φάει η μύγα σίδερο και το κουνούπι ατσάλι....terror.
Αυτά τα ανάμικτα πολύ με εξιταρουν Σπύρο...και κάνουν και πολύ ωραία ροζέτα στον πίνακα...
Φασαριοζικα στο στήσιμο αλλά το αποτέλεσμα ελπίζω να με ανταμείψει.

Και μέχρι να τα πάρεις με τα μεταφορικά ποσό θα πάνε;
τα μεταφορηκα ειναι κατι που καιει , και ειδηκα στα σκαγια που ειναι βαρια , οποτε συμφερη να κανεις αγορα απο γνωστο μαγαζι πανω απο 200 ευρω και να μην πληρωσης καθολου μεταφορηκα , γιατι ετσυ γραφει οτι για αγορες σε πανω απο 200 ευρω δεν πληρωνης μεταφορηκα, εξαιρουνται τα φυσιγγια

12/68.5 T5 cx2000 Mb36 1.85x35 drago 20 15γρ.Νο 71/2 από κατω+ 20γρ.Νο 5 απο πάνω πεντασταδιακο στα 57 με i2s και τρίτο που μαγκώνει.Αρχικη 410-415m/s
Ωραίος Δημήτρη! Ακόμα θυμάμαι το μέρος που μας είχες πάει για φάσσες! Έχεις δοκιμή σε πίνακα να πάρουμε μάτι?

Ωραίος Δημήτρη! Ακόμα θυμάμαι το μέρος που μας είχες πάει για φάσσες! Έχεις δοκιμή σε πίνακα να πάρουμε μάτι?
Κανονίστε φέτος να ανέβετε πάλι αλλά Ιανουάριο και έπειτα...Αυτή τη λακια δύσκολα την βγάζεις από το μυαλό Βασίλη ειδικά αν σου χεί δώσει τόσες συγκινήσεις.
Δυστυχως δεν τράβηξα φωτό τα χαρτονια,και τα εχω στο χωριο,όμως το γεμίζει ίδιο ο Χελας οπότε αν διαβάσει ας την ανεβασει.

Κ,όμως το γεμίζει ίδιο ο Χελας οπότε αν διαβάσει ας την ανεβασει.

Mαρτυριαρη!!!! :p:p
Εγω βαζω πιο μαλακο συγκεντρωτηρα, τον Ζ2Μ18 αλλα η εικονα της παραπανω τουφεκιας με πυριτιδα απο 1,8 εως 1,85 ειναι αυτη στα 40 μετρα με ν6 και τσοκ 6/10...
Ιδια εικονα δινει περιπου κ με τον Drago20 απλα με πιο σκληρη αισθηση στην ανακρουση...

Εγω βαζω πιο μαλακο συγκεντρωτηρα, τον Ζ2Μ18 αλλα η εικονα της παραπανω τουφεκιας με πυριτιδα απο 1,8 εως 1,85 ειναι αυτη στα 40 μετρα με ν6 και τσοκ 6/10...
Ιδια εικονα δινει περιπου κ με τον Drago20 απλα με πιο σκληρη αισθηση στην ανακρουση...

Μένουν φτερά στη φασσα για να μαδήσεις στο σπίτι;.sarcastic.

Για καρτέρι στα μπασίματα πρέπει να είναι πολύ φονικό...
Και έχει και αρκετά μέτρα ακόμα...

Μένουν φτερά στη φασσα για να μαδήσεις στο σπίτι;.sarcastic.

Για καρτέρι στα μπασίματα πρέπει να είναι πολύ φονικό...
Και έχει και αρκετά μέτρα ακόμα...
Ασε Σπυρο, μην πιανεις τα μετρα παλι... :p
Ναι ειναι πολυ καλο κ πολυ φονικο...

Προφανως ο z2m18 να εχει λιγοτερο λακτισμα λογω μεγαλυτερου θαλαμου που δημιουργει,
αλλα παλι μην φανταστειτε κανα λακτισμα πχ biturbo...το δικο μου στησιμο γεμιζει ελαφρως καλυτερα την περιφερεια λογω του Νο 7 1/2 φανταζομαι...ισως ομως να μην ειναι το ιδιο φονικο..
Σειρα τωρα εχουν τα αλευρωμενα.

Προφανως ο z2m18 να εχει λιγοτερο λακτισμα λογω μεγαλυτερου θαλαμου που δημιουργει,
αλλα παλι μην φανταστειτε κανα λακτισμα πχ biturbo...το δικο μου στησιμο γεμιζει ελαφρως καλυτερα την περιφερεια λογω του Νο 7 1/2 φανταζομαι...ισως ομως να μην ειναι το ιδιο φονικο..
Σειρα τωρα εχουν τα αλευρωμενα.
Τι θα γίνει...κάνα για δικαννάκι στα 33 γρ. θα φτιάξουμε;

Status
Not open for further replies.
Back