Εγώ θα δοκίμαζα σε 688 1,45Χ27 με gt24...Θα δοκίμαζα λοιπόν στην CSB 5 για υγρασία 688 1.45 χ30 gt 21 n,9
Σπύρο αυτό το ωραιότατο σετ άπ εγώ θα τόριχνα σε ν.10-11 σε συνθήκες παγωνιάς ......πρωινόΕγώ θα δοκίμαζα σε 688 1,45Χ27 με gt24...
Γιατί τόσο "ψηλό" Νο;Σπύρο αυτό το ωραιότατο σετ άπ εγώ θα τόριχνα σε ν.10-11 σε συνθήκες παγωνιάς ......πρωινό
Λάμπη και Τeο διαφωνώ κάθετα με το να ανεβάζουμε τις πυριτιδες παραπάνω από το φορτίο για το οποίο προορίζονται..τa bar ανεβαινουν επικίνδυνα και σε τέτοιες ελαφριές γομωσης δεν τα καταλαβαίνεις από το κλώτσημα/αδρανεια του οπλου...
Αν παρόλα αυτά έπρεπε να την ανεβάσω θα το έκανα σε ρελι και όχι σε αστέρι.
Αντιθέτως επικροτω και εφαρμόζω πολλές φορές την τακτική της μείωσης του βάρους γομωσης κατά 1-2 γρ από το ονομαστικο φορτίο..πχ 32αρα την στήνω στα 31γρ.
Έτσι αυξάνεις τις αρχικες με λιγότερα bar.
Και γω Μήτσο...είμαι υπέρ της άποψης να δουλεύουμε τις μπαρούτες από το ονομαστικό τους φορτίο και κάτω...αλλά...όλα είναι θέμα συνδυασμού υλικών και στησίματος...Λάμπη και Τeο διαφωνώ κάθετα με το να ανεβάζουμε τις πυριτιδες παραπάνω από το φορτίο για το οποίο προορίζονται..τa bar ανεβαινουν επικίνδυνα και σε τέτοιες ελαφριές γομωσης δεν τα καταλαβαίνεις από το κλώτσημα/αδρανεια του οπλου...
Αν παρόλα αυτά έπρεπε να την ανεβάσω θα το έκανα σε ρελι και όχι σε αστέρι.
Αντιθέτως επικροτω και εφαρμόζω πολλές φορές την τακτική της μείωσης του βάρους γομωσης κατά 1-2 γρ από το ονομαστικο φορτίο..πχ 32αρα την στήνω στα 31γρ.
Έτσι αυξάνεις τις αρχικες με λιγότερα bar.
Κατεβα στα 30 και θαε θυμηθειςNα γραψω και εγω τη πτωχη πλην τιμια συνταγουλα μου για τα τσιχλακια αν και λογω ελλειψεως χρονου εχω κανα διχρονο να γεμισω.
GM3 1.48 X 32 καψυλι 688 κυαθιο Nobel GT21 με πλαστικο ταπακι cal 20 μεσα στο κυαθιο κλεισμενο με BN2 Special στα 57,80.
Οπλο Beretta 682 Gold E Sporting με 76 εκατοστα καννες και τσοκαρισμα ***/**. Κατεβαινουν απο πολυυυυυ ψηλα.
Φίλε Σταύρο έχεις να γεμίσεις δύο χρόνια ε? Θα φας μεγάλη πίκρα αν πας να γεμίσεις τώρα με την καινούρια GM3! Αγαπημένη πυρίτιδα για εμένα και εδώ και δύο χρόνια στράφικα αλλού...ούτε οι Ιταλοί δεν την βρίσκουν! Ίσως φέτος να άλλαξαν κάτι αλλά δεν έχω ακούσει ακόμα!Nα γραψω και εγω τη πτωχη πλην τιμια συνταγουλα μου για τα τσιχλακια αν και λογω ελλειψεως χρονου εχω κανα διχρονο να γεμισω.
GM3 1.48 X 32 καψυλι 688 κυαθιο Nobel GT21 με πλαστικο ταπακι cal 20 μεσα στο κυαθιο κλεισμενο με BN2 Special στα 57,80.
Οπλο Beretta 682 Gold E Sporting με 76 εκατοστα καννες και τσοκαρισμα ***/**. Κατεβαινουν απο πολυυυυυ ψηλα.