Συμβουλές και συνταγές ιδιογόμωσης - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Βασίλη έχω πάρει 7 κιλά GM3 από το 2012. Δεν είναι αγορασμένη τώρα.επισης τότε είχα πάρει αλλά 22 κιλά διαφορές μπαρούτες 350 κιλά σκάγια, 20000 καψουλια και πάνω από 100000 συγκεντρωτηρες από Siarm.8 στροφεια από Gaep και Cortini , μια Mec 600 , μια Sizemaster, 2 Lee load all 10 ζυγαριές, και αρκετά αλλα.Ασε είχα πάθει φρενίτιδα.περιττο να σου πω ότι έχω ακόμα πααρααααα πολλά υλικά από τοτε.

Βασίλη έχω πάρει 7 κιλά GM3 από το 2012. Δεν είναι αγορασμένη τώρα.επισης τότε είχα πάρει αλλά 22 κιλά διαφορές μπαρούτες 350 κιλά σκάγια, 20000 καψουλια και πάνω από 100000 συγκεντρωτηρες από Siarm.8 στροφεια από Gaep και Cortini , μια Mec 600 , μια Sizemaster, 2 Lee load all 10 ζυγαριές, και αρκετά αλλα.Ασε είχα πάθει φρενίτιδα.περιττο να σου πω ότι έχω ακόμα πααρααααα πολλά υλικά από τοτε.
Κατάστημα ανοίγεις!! Και εγώ με μια Gaep γεμίζω και έχω και μια Mec 600. Τόσο μεγάλη παραγγελία σε σκάγια, καψύλλια και συγκεντρωτήρες πώς την είχες κάνει? Από περιέργεια ρωτάω και αν σε φέρνω σε δύσκολη θέση μην απαντήσεις :)

Κατάστημα ανοίγεις!! Και εγώ με μια Gaep γεμίζω και έχω και μια Mec 600. Τόσο μεγάλη παραγγελία σε σκάγια, καψύλλια και συγκεντρωτήρες πώς την είχες κάνει? Από περιέργεια ρωτάω και αν σε φέρνω σε δύσκολη θέση μην απαντήσεις :)
Προς Θεού Βασίλη γιατί να έρθω σε δύσκολη θέση συζήτηση κάνουμε. Συγκεντρωτηρες, μαλλινοταπες, Mec 600 και Sizemaster από Siarm Italia όταν είχε.δωρεαν παραδοση/μεταφορικα σε αγορές άνω των 500 ευρω. Σκαγια ,μπαρούτες και καψυλλια από Κένταυρο. Ζυγαριές και Lee load all από eBay. από Siarm είχα πάρει και έχω ακόμα κάποιες ποσότητες χάλκινα και νίκελε σκάγια επίσης.Στροφεια Gaep από το site της Gaep και της Cortini από Siarm

Καποτε το Σιαρμ ειχε συμφερουσες τιμες, και αξιζε να φερεις ποσοτητες. Ακομα και με τα μεταφορικα οι τιμες ηταν εξαιρετικα χαμηλοτερες απο τους Ελληνες
Eχω να αγορασω απο τοτε Βικτωρα.Αυξησε τιμες απο τοτε? Ειδα μονο οτι εκοψε τα τσαμπα μεταφορικα για παραγγελιες πανω απο 500 ευρω

Παλια μπορουσες πχ να φερεις καλυκες με καψουλι, πληρωνοντας με Paypal σε τιμες φτηνοτερες απο εδω (Χανια). Τοτε δεν ειχα παρεδωσε με τον Κενταυρο, δεν τον ειχα ανακαλυψει ακομα, οποτε συγκριση με τιμες δεν εχω. Μιλαω για 2003-2004 καπου.

Παλια μπορουσες πχ να φερεις καλυκες με καψουλι, πληρωνοντας με Paypal σε τιμες φτηνοτερες απο εδω (Χανια). Τοτε δεν ειχα παρεδωσε με τον Κενταυρο, δεν τον ειχα ανακαλυψει ακομα, οποτε συγκριση με τιμες δεν εχω. Μιλαω για 2003-2004 καπου.
Εγω οτι αγορασα απο Σιαρμ ητανε 2011 και 2012. και τοτε τα καψουλωμενα καλυκια δεν τα ειχε με paypal. Στον Κενταυρο εχει αλλαξει τιποτα απο τοτε? 2012? αν ναι προς το καλυτερο? χειροτερο?

Σκαγια αγοραζω πλεον, καθως η ΜΒ εχει εξαφανιστει. Ειναι εξυπηρετικοτατος ο Γιωργος, ολα αυτα τα χρονια που ψωνιζω, και μεχρι προτινος ειχε και αρκετη ποικιλια. Τωρα οπως ξαναειπα, μονο σκαγια και βυσματα τωρα που τελειωνουν

Σκαγια αγοραζω πλεον, καθως η ΜΒ εχει εξαφανιστει. Ειναι εξυπηρετικοτατος ο Γιωργος, ολα αυτα τα χρονια που ψωνιζω, και μεχρι προτινος ειχε και αρκετη ποικιλια. Τωρα οπως ξαναειπα, μονο σκαγια και βυσματα τωρα που τελειωνουν
Τι εννοείς Βίκτωρ σκάγια και βύσματα μόνο?Μπαρουτες από που παιρνεις τώρα?

Εγώ που ψάχνω απεγνωσμένα mb 32 που θα βρω ρε παιδιά;;
Τι εχετε παθει με αυτη τη mb32 ρε παιδια δεν ειναι και κατι το τρομερο που θα ληψει καλη ειναι αλλα οχι σαν s4 και sipe που για μενα ειναι οι κορηφη απο 30 μεχρι και 35

Κορυφη δεν ξερω αν ειναι καποια πυριτιδα, κορυφη ειναι για τον καθενα αυτη που του κανει τα χατηρια. Απο Ισπανικες, εως Ιταλικες και Τσεχικες, ολες ειναι καλες, και ολες αμα ασχοληθεις θα βρεις κατι που να σε καλυψει. Και μονος σου το λες, "για μενα ειναι η κορυφη απο 30 εως 35"

Οσο την εψαξα τη παλια ΣΙπε (παλια ομως οχι νεα) δεν εβγαλα ακρη. Βρηκα ωραια φυσιγγια αλλα δεν μου φανηκαν και κατι το εξαιρετικο. Πιο πολυ μ'αρεσαν τα σκοτωματα της ΜΒ και πιο ευκολα βρηκα κατι να δουλευει. Αλλα στο ξαναλεω, ειναι προσωπικη αισθηση, δεν ειναι ντε και καλα αυτο που ολοι πρεπει να ακολουθησουν

Εμενα δωσμου Μβ32 κ ασε με να κυνηγαω απο Αφρικη μεχρι Ανταρκτικη... Η αγαπημενη μου μπαρουτι για ολες τις καιρικες συνθηκες κ για ολα τα θηραματα αλλα για να ειμαι ειλικρινης κ η μονη που πειραματσιτηκα τοσο πολυ επανω της... Δεν με κρεμασε ποτε...

Κορυφη δεν ξερω αν ειναι καποια πυριτιδα, κορυφη ειναι για τον καθενα αυτη που του κανει τα χατηρια. Απο Ισπανικες, εως Ιταλικες και Τσεχικες, ολες ειναι καλες, και ολες αμα ασχοληθεις θα βρεις κατι που να σε καλυψει. Και μονος σου το λες, "για μενα ειναι η κορυφη απο 30 εως 35"

Οσο την εψαξα τη παλια ΣΙπε (παλια ομως οχι νεα) δεν εβγαλα ακρη. Βρηκα ωραια φυσιγγια αλλα δεν μου φανηκαν και κατι το εξαιρετικο. Πιο πολυ μ'αρεσαν τα σκοτωματα της ΜΒ και πιο ευκολα βρηκα κατι να δουλευει. Αλλα στο ξαναλεω, ειναι προσωπικη αισθηση, δεν ειναι ντε και καλα αυτο που ολοι πρεπει να ακολουθησουν
Συμφωνω απολυτα μαζι σου Βικτωρα....και μονο η διαδικασια που ξαναμπαινεις να ταχογραφησεις,χαρτονια, δοκιμες με βυσματα,...αστα.

• Like
Reactions: PPV
Status
Not open for further replies.
Back