Συμβουλές και συνταγές ιδιογόμωσης - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Πολλή κούραση σήμερα .Απ'τίς 11 στο κάρβουνο -ψήσιμο bbq3για 15 άτομα μόνος .
Τελειώσαμε κατά τις 4.30 το απόγευμα .Έκατσα πρίν μιά ωρίτσα καί γέμισα ένα κουτάκι τσιχλοφύσιγγα στο χαλαρό με το καφεδάκι μου καί την μουσική μου καί βρ'ηκα τον εαυτό μου ...sarcastic.

Καλησπέρα παιδιά. Θα ήθελα τις γνώσεις σας για κάποιες συνταγές που θα ηθελα να φτιάξω. Μπορώ να φτιάξω διασποράς 30- 32γρ. σε νουμερο 8 ή9 που να μην ξεπερνάει όμως τα 600- 650 μπαρ; Υπερδιασποράς ή αποκεντρωτικά με ιδιες πιέσεις, ακόμη κ αν θυσιάσω λίγη ταχύτητα;

Καλησπέρα παιδιά. Θα ήθελα τις γνώσεις σας για κάποιες συνταγές που θα ηθελα να φτιάξω. Μπορώ να φτιάξω διασποράς 30- 32γρ. σε νουμερο 8 ή9 που να μην ξεπερνάει όμως τα 600- 650 μπαρ; Υπερδιασποράς ή αποκεντρωτικά με ιδιες πιέσεις, ακόμη κ αν θυσιάσω λίγη ταχύτητα;
Μπορείς να φτιάξεις τα καλύτερα διασποράς με 30-32γρ. Στα μπαρ τα οποία θες σίγουρα θα πας σε κλείσιμο φυσιγγίου σε στρογγυλό ρέλι με χαρτάκι και ταχύτητες 380+- μέτρα ανά δευτερόλεπτο στο 1 μέτρο από την κάννη.
Πες μας όμως τι υλικά έχεις?

Μπορείς να φτιάξεις τα καλύτερα διασποράς με 30-32γρ. Στα μπαρ τα οποία θες σίγουρα θα πας σε κλείσιμο φυσιγγίου σε στρογγυλό ρέλι με χαρτάκι και ταχύτητες 380+- μέτρα ανά δευτερόλεπτο στο 1 μέτρο από την κάννη.
Πες μας όμως τι υλικά έχεις?
Τίποτα! Παρότι παρακολουθώ καιρό την ιδιογομωση δεν έχω ασχοληθεί και σκεφτόμουν να ξεκινήσω από αυτό. Με λίγα απλά υλικά και χωρίς ιδιαίτερες απαιτήσεις. Θα ηθελα ένα απλό φυσιγγάκι για πολύ μικρές αποστάσεις για τσίχλες, για κοντινες μπιχτές και γρήγορες τουφεκιες σε στενά κομμάτια. Τα αγοραστά ξεφευγουν σε πιέσεις( τα θέλω για ελαφρύ ποζέ 40ετιας και δεν θελω να το ζορίζω) και φυσικά σε τιμή.

Ναι αλλα όταν σχεδον ολα είναι στα 8-10 ευρω και δυνατούτσικα τι να κάνω; Και χρειαζονται κάμποσα για τσίχλα, δεν μπορώ να ρίχνω και να τρέμει η ψυχή μου για τουφεκιά και ευρώ.

Εντάξει... Καμια ελαφριά συνταγή; Φαντάζομαι κάτι σε αποκεντρωτήρα ή σε ελικοειδή;
Με το δικκανο θα παιξεις στα 28γραμμαρια δεν χρειαζεσαι παραπανω.
Διασπορας στα 28γρ ταιριαζει μονο ο διασπορεας Καρδαρας 22...παρε και μια 28αρα πυριτιδα και εισαι ετοιμος...

Σ ευχαριστώ για την πληροφορία. Με τα 28γρ. θα έχει μια αξιοπρεπή κατανομή ομως; Σκεφτομαι να πάω σε δεκαράκι σκάγι για να είναι περισσότερα.

• Like
Reactions: PPV
Status
Not open for further replies.
Back