Συμβουλές και συνταγές ιδιογόμωσης - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Χρωματικη σιγουρα..κατι αλλο δεν εχω παρατηρησει..γεμιζοντε με τις ιδιες δοσολογιες και εχουν ακριβως την ιδια πυκνοτητα
Εχουν καποια διαφορετικη χρηση-αντοχη σε καιρικες συνθηκες???

Απ οσο γνωριζω οχι..για την f2 δεν μπορω να σου πω πολλα μια και ειχα πολυ μικρη ποσοτητα για να βγαλω συμπερασμα..τωρα που θα παρω αρκετη θα καταφερω να την συγκρινω καλα με την mb που εχω καψει αρκετη

Απ οσο γνωριζω οχι..για την f2 δεν μπορω να σου πω πολλα μια και ειχα πολυ μικρη ποσοτητα για να βγαλω συμπερασμα..τωρα που θα παρω αρκετη θα καταφερω να την συγκρινω καλα με την mb που εχω καψει αρκετη
Μιλτο αγαπημένη σου της b&p? Έχεις δοκίμασε m92 στα βαριά;

Μιλτο αγαπημένη σου της b&p? Έχεις δοκίμασε m92 στα βαριά;
Εννοειται εχω ριξει και m92s..μονο mg2 δεν εχω αξιοθει ακομα και gp που προσεχως θα εχω..αλλα γενικα αυτη την εταιρια την εχω στην καρδια μου..και οι πυριτιδες της και οι συγκεντρωτηρες της ειναι οι αγαπημενοι μου

Παιδες καλησπερα .. μια ερωτηση
Τι ειναι πρακτικα καλυτερο μια 28αρα πυριτιδα να ανεβει στα 30 γρ ή μια 32 αρα να κατεβει στα 30 γρ..
Σαν γενικος κανονας αλλα αναλογα με το στησιμο αν φορτωσεις μια 28αρα στα 30 ανεβαζεις μπαρ ενω αν ριξεις μια 32αρα στα 30 περνεις λιγο μεγαλυτερες ταχυτητες με σχετικα χαμηλα μπαρ

Υπάρχουν μερικά κιλά csb6 και μου έχει κωλήσει να την γεμίσουμε στα 26γρ σε νούμερο 10. Κάτι μου λέει ότι με cyl θα είναι ο θάνατος της αλεπούς για την τσίχλα στο περπατητό :cool:
Γιατι δεν την αφηνεις στα 24 που ειναι μαμα σ αυτα..και εκει παλι θα καις τα τσιχλακια απλα θα σφιξεις λιγο το τσοκ

Υπάρχουν μερικά κιλά csb6 και μου έχει κωλήσει να την γεμίσουμε στα 26γρ σε νούμερο 10. Κάτι μου λέει ότι με cyl θα είναι ο θάνατος της αλεπούς για την τσίχλα στο περπατητό :cool:

Γιατι δεν την αφηνεις στα 24 που ειναι μαμα σ αυτα..και εκει παλι θα καις τα τσιχλακια απλα θα σφιξεις λιγο το τσοκ
Ό,τι λέει και ο Μίλτος. Δεν χρειάζεται να μπαίνεις σε μπελαλοδουλειες. Ένα απλό φυσιγγι σκητ και ένα δικαννακι 3*/4* είσαι άρχοντας. Δεν ανεβαίνω ποτέ πάνω από 30γρ στην τσίχλα. Και νούμερα 9-9.5-10. αν ζορισει πολύ ο καιρός νο8 και το πολύ 32γρ

Μια χαρά θα είναι, και μια χαρά θα πάει!

τοσες συνταγες ειναι στα 28 και αριστες γιατι να πεσεις στα 26?στα 28 γεμισε ,θα το δουλεψεις και στα μπασιματα.

Status
Not open for further replies.
Back