Συμβουλές και συνταγές ιδιογόμωσης - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Αλεχ τι λεει αυτο ειναι ευθηβολο ; εχω κανα 200 κοματια 28 γρ αλλα δεν τα εχω δοκημασει
Πανε εκει που κοιταει η κανη και τα 28 και τα 32 που γεμιζω.
Απλα δεν θελει πολυ "σιδερωμα" αυτο το μονοβολο.
Δοκιμασμενα και με διοπτρα στα 90 μετρα με -22C Λετονια:)

Πανε εκει που κοιταει η κανη και τα 28 και τα 32 που γεμιζω.
Απλα δεν θελει πολυ "σιδερωμα" αυτο το μονοβολο.
Δοκιμασμενα και με διοπτρα στα 90 μετρα με -22C Λετονια:)
Πόσο της βάζεις Άλεξ 2.10 ;
Αν θές μ'απαντάς ,έτσι κι'αλλιώς εδώ απαγορεύονται απλά για δική μου γνώση μετά από πολλές δοκιμές με no limit

Η b&p δλδ κατασκευαζει μονη της και τα μονοβολα της και τα σκαγια της!
Σκαγια περνει απο εμας οπως ειπε ο Αλεξ..για τα μονοβολα της μαλλον αυτη τα κατασκευαζει οπως επισης και τους συγκεντρωτηρες της...εγω την θεωρω απο τις μεγαλυτερες εταιριες στην Ευρωπη

Σκαγια περνει απο εμας οπως ειπε ο Αλεξ..για τα μονοβολα της μαλλον αυτη τα κατασκευαζει οπως επισης και τους συγκεντρωτηρες της...εγω την θεωρω απο τις μεγαλυτερες εταιριες στην Ευρωπη
Νομισα οτι το ειπε χαριτολογωντας!! Απο που εννοεις?

Σε περνει και για παραπανω..εγω το γεμιζω στο 2.15
Μια καλη ισιρροπια για την ΜΒΧ36 ειναι το 2,05 στο μονοβολο αυτο,σηκωνει και αλλο με διαφορετικα αποτελεσματα ομως....
Αν ζοριστει απο την πιεση η φουστα αρκετα υπαρχει προβλημα ευθυβολιας μετα,οπως ειπα και ποιο πανω η
φουστα ειναι κολλημενη στο μονοβολο,δεν μπορει να αποσπαστει.Καλες αλλα ομαλες πιεσεις μπορουν να στειλουν
το μονοβολο σε μεγαλες αποστασεις χωρις παραμορφωσεις ειτε τροχιας ειτε φουστας-μονοβολου.
Κάπου εκεί είναι ki'όλες οι υπόλοιπες 36 άρες psb 2,Tecna ,AO κλπ για no limit
Εχω δει οτι η ΜΒ36 στα 2,05 με μονοβολο DEER 32 για αυλο 18,4 ειναι οκ.

Αυτα τα μονοβολα ξερουμε ποια εταιρια τα κατασκευαζει??
Ειναι της b&p τα cervo

Τα cervo της B&P τα φτιάχνει ο Locatelli και σίγουρα η συνεργασία τους δεν σταματά μέχρι εκεί .

Αφου ειναι καιρος απραγειας σκοπευτηριο γιοκ κυνηγι γιοκ ας κανω κανα φυσιγγι μην με βρει η εναρξη στα τρυγονια απροετοιμαστο

Και μετα απο το κλεισιμο επαιται χαλαρωση

Και σιγουρα θα το νιωθουν και τα υπολοιπα παιδια..οτι και να με βασανιζει οταν πεσει πυριτιδα στην ζυγαρια σβηνουν ολα απο το μυαλο..πραγματικα δεν εχω μετανιωσει ουτε δευτερολεπτο που ξεκινησα την ιδιογομωση

Τα cervo της B&P τα φτιάχνει ο Locatelli και σίγουρα η συνεργασία τους δεν σταματά μέχρι εκεί .
Σιγουρα οταν εκοψε με μαυρουλη θα επεκταθηκε και στα σκαγια με εκεινους..παντως δεν ειναι καθολου ασχημα τα μονοβολα τους το αντιθετο μαλιστα..αν και δυσκολο να τα βαλω στην ζυγαρια με τα brenneke που εκει θα γερνει προς τα δευτερα

Αφου ειναι καιρος απραγειας σκοπευτηριο γιοκ κυνηγι γιοκ ας κανω κανα φυσιγγι μην με βρει η εναρξη στα τρυγονια απροετοιμαστο

Και μετα απο το κλεισιμο επαιται χαλαρωση

Και σιγουρα θα το νιωθουν και τα υπολοιπα παιδια..οτι και να με βασανιζει οταν πεσει πυριτιδα στην ζυγαρια σβηνουν ολα απο το μυαλο..πραγματικα δεν εχω μετανιωσει ουτε δευτερολεπτο που ξεκινησα την ιδιογομωση

Θα συμφωνησω μαζι σου 100%, με μια μικρη παρατηρηση αν μου επιτρεπεις. Αλκοολ, εστω και λιγο, μετα το γεμισμα, και καπνισμα αλλου, οχι εκει που γεμιζουμε

Status
Not open for further replies.
Back