Συμβουλές και συνταγές ιδιογόμωσης - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Το αρτεμις ποτέ δεν μου άρεσε αντίθετα με ολα τα υπόλοιπα της Πυρκαλ. Ακόμα και 25 χρόνια πίσω που το έπαιρνε ο πατέρας μου, δεν μπορούσα να βαρεσω ούτε γαιδαρο σε ανηφορα.

Το αρτεμις ποτέ δεν μου άρεσε αντίθετα με ολα τα υπόλοιπα της Πυρκαλ. Ακόμα και 25 χρόνια πίσω που το έπαιρνε ο πατέρας μου, δεν μπορούσα να βαρεσω ούτε γαιδαρο σε ανηφορα.
Στην Σύρο με 100% υγρασία και ζέστη τον Σεπτέμβρη έκαναν πολύ καλά! Ίσως να μην το είχες δοκιμάσει στο σωστό καιρό!

NSI Quattro Fluo 28.

Θα παρω ενα κουτακι να σφαξω 1 να δω υλικα αλλα μπορει αν καποιος το εχει κανει ηδη ή μπορει να καταλαβει απο το βιντεο τι βυσμα εχει?
Ταπακι πλαστικο βλεπω αυτο ειναι το ευκολο, το αλλο τι ειναι? LB6 χαμηλος κομμενος ή καποια παραλλαγη του Tubo?
Aπο μπαρουτι εχει 206 και νικελε σκαγια.
Ακουω γνωμες

NSI Quattro Fluo 28.

Θα παρω ενα κουτακι να σφαξω 1 να δω υλικα αλλα μπορει αν καποιος το εχει κανει ηδη ή μπορει να καταλαβει απο το βιντεο τι βυσμα εχει?
Ταπακι πλαστικο βλεπω αυτο ειναι το ευκολο, το αλλο τι ειναι? LB6 χαμηλος κομμενος ή καποια παραλλαγη του Tubo?
Ακουω γνωμες

Δεν κυκλοφορεί αυτός ο συγκεντρωτηρας.. ο antigelo είναι της nsi...

NSI Quattro Fluo 28.

Ακουω γνωμες

Antigelo ειναι, το βυσμα που εχει και το Classica

Σε ευχαριστω παρα πολυ για την απαντηση σου.
Δε ερχεται Ελλαδα αυτος μαλλον οπως εγραψες σωστα?
Δεν τον δεινει καθόλου στο εμπόριο Σταυρο.. δεν κυκλοφορεί πουθενά δηλαδή.. όπως και ο z2m ο γκρι που γεμίζει η b&p το winter με άλλο υλικό για να ρίχνεται σε χαμηλές θερμοκρασίες όπως υποστηρίζει...

Σταυρο οπως απαντησε και ο Γιωργος παραπανω, δεν τον βρισκεις στο εμποριο. Μπορεις να πειραματιστεις με LB6 και εσωτερικο αμορτισερ, αλλα ισως δεν παρεις την ιδια κατανομη. Πολυ σφιχτο φυσιγγι παντως, θελει "χερια"

Σταυρο οπως απαντησε και ο Γιωργος παραπανω, δεν τον βρισκεις στο εμποριο. Μπορεις να πειραματιστεις με LB6 και εσωτερικο αμορτισερ, αλλα ισως δεν παρεις την ιδια κατανομη. Πολυ σφιχτο φυσιγγι παντως, θελει "χερια"
Κατασκευάζεται και ο adigelo με lb6 και κάτι αλλα καλούδια (πατέντα του καθηγητή jp) και βγάζει σχεδόν ίδιες ντουφεκιες αλλα είναι μπελαλίδικο βύσμα να το φτιάξεις...
Ευχαριστω για τις απαντησεις σας με εχετε ιντριγκαρει να προσπαθησω.
Εχεις καποιος ευκαιρη τη συνταγη-προετοιμασια του JP?

NSI Quattro Fluo 28.

Ακουω γνωμες

ρε τι χαρτουτσες ειναι αυτες , και ειδηκα η ξανθια , κορμαρα, και γκαμα

Status
Not open for further replies.
Back