Συμβουλές και συνταγές ιδιογόμωσης - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
την granoular την χρησιμοποιήσω τα τελευταία 5 χρόνια και έχω κολλήσει σε αυτή στα 28 γραμμάρια δεν με έχει προδώσει πότε ηλεκτροπληξία παθαίνουν, ιδικά με τον spark ντουφεκιες πάνε μπάλα άλλα για λόγο κόστους του spark το γυρνάω και σε Ηλιόπουλου 22 και αυτός πολύ καλώς.

την granoular την χρησιμοποιήσω τα τελευταία 5 χρόνια και έχω κολλήσει σε αυτή στα 28 γραμμάρια δεν με έχει προδώσει πότε ηλεκτροπληξία παθαίνουν, ιδικά με τον spark ντουφεκιες πάνε μπάλα άλλα για λόγο κόστους του spark το γυρνάω και σε Ηλιόπουλου 22 και αυτός πολύ καλώς.
Στα 32 γρ όμως

Ήταν η πρώτη μου πυρίτιδα η granular...
Την έριχνα από τσίχλα μέχρι λαγό την πρώτη χρονιά...
Μάλιστα εκείνη την χρονιά έριχνα στον λαγό 32 γρμ :cool::rolleyes: αν θυμάμαι καλά... cx-2000-1,60-32- Drago 20 Νο4-5
ρελιαστο...

Και μετά σε έπιασε η ψώρα και τώρα έχεις καμία δεκαριά μπαρουτες και δεν ξέρεις τι να πρωτοφτιαξεις
Ακριβώς ....shake hands.
Αν δεν κάνεις τον κύκλο σου αργά ή γρήγορα,δεν ησυχάζεις....

Και πάλι χλομό το κόβω:D

Καλησπέρα παιδιά..Όταν κουνάμε ένα φυσιγγι και ακούμε μέσα να τον ήχο που κάνουν τα σκάγια(Όχι σαν κουδουνιστρα αλλά ακουγονται)Τι σημαίνει?θέλει ρελιασμα πιο χαμηλά για να μην ακούγεται αυτός ο ήχος η όχι?Ευχαριστώ

Καλησπέρα παιδιά..Όταν κουνάμε ένα φυσιγγι και ακούμε μέσα να τον ήχο που κάνουν τα σκάγια(Όχι σαν κουδουνιστρα αλλά ακουγονται)Τι σημαίνει?θέλει ρελιασμα πιο χαμηλά για να μην ακούγεται αυτός ο ήχος η όχι?Ευχαριστώ
Προσωπική μου άποψη, όταν δεν ακούγεται καθόλου ήχος σημαίνει ότι το φυσίγγι είναι πάααρα πολύ πατημένο ... θά'λεγα ίσως και πάνω από 10-15 κιλά !!!
Από ότι έχω προσέξει, σε όλα σχεδόν τα εμπορικά φυσίγγια ακούγεται αυτός ο ήχος. Ελάχιστα πρέπει να έχω συναντήσει που να μην ακούγεται καθόλου, ένα που θυμάμαι αυτή τη στιγμή ήταν το LAMBRO ΜΠΛΕ που όμως πράγματι και ο συγκεντρωτήρας του ήταν φοβερά συμπιεσμένος - τσαλακωμένος, είχα βάλει και φωτο παλιότερα.
Εγώ πολλές φορές όταν γεμίζω χρησιμοποιώ αυτό τον ήχο και σαν (τελική) ένδειξη ότι το φυσίγγι μου δεν έχει πατηθεί υπερβολικά, πέρα από το μέτρημα του τελικού ύψους και τον οπτικό έλεγχο της συμπίεσης του αμορτισέρ. Γιατί σε αυτά τα δυο δεν μπορείς να βασιστείς απόλυτα, ειδικά όταν γεμίζεις μεταχειρισμένους κάλυκες που μπορεί να έχουν μικροδιαφορές στο ύψος ή/και στη χωρητικότητα ...

Status
Not open for further replies.
Back