Α ρε μπουρλοτιερη για ολες εχεις πραμα;psb+1 εχω ηδη και λεω να παρω και csb5 για κατι πιο ελαφρυΣτα ποσα γρ θες????
Στα 32 γρ όμωςτην granoular την χρησιμοποιήσω τα τελευταία 5 χρόνια και έχω κολλήσει σε αυτή στα 28 γραμμάρια δεν με έχει προδώσει πότε ηλεκτροπληξία παθαίνουν, ιδικά με τον spark ντουφεκιες πάνε μπάλα άλλα για λόγο κόστους του spark το γυρνάω και σε Ηλιόπουλου 22 και αυτός πολύ καλώς.
Να σαι καλα φιλε..θα τα τιμησω δεοντωςΤην 1 1,65χ31 με κιαθιο Ηλιόπουλο,δηνατο καψηλη Αστέρη στα 57,5
Την 5 1,45χ28 με ακουηλα 57,5 Αστέρη και σε ρελη 12χ68,5 καληκα 1,55χ30 μαλινοταπο ρελη στα 63
Γιάννη 34~35 την έχεις ανεβάσει την granoular;Καλά πάει δηλαδή![]()
Ευχαριστώ.Αμέ μεχρει 34
Και μετά σε έπιασε η ψώρα και τώρα έχεις καμία δεκαριά μπαρουτες και δεν ξέρεις τι να πρωτοφτιαξεις
Ακριβώς ...Και μετά σε έπιασε η ψώρα και τώρα έχεις καμία δεκαριά μπαρουτες και δεν ξέρεις τι να πρωτοφτιαξεις
Ολοι την εχουν αυτη την ψωρα..αργα ή γρηγορα την κολλας..ετσι και γω που κοντευω να φτασω τις 10 αυτη τη στιγμη και θελω και αλλες..κακο χουι!Ξερεις κανενα που δε κολλησε τη συγκεκριμενη "ψωρα";
Προσωπική μου άποψη, όταν δεν ακούγεται καθόλου ήχος σημαίνει ότι το φυσίγγι είναι πάααρα πολύ πατημένο ... θά'λεγα ίσως και πάνω από 10-15 κιλά !!!Καλησπέρα παιδιά..Όταν κουνάμε ένα φυσιγγι και ακούμε μέσα να τον ήχο που κάνουν τα σκάγια(Όχι σαν κουδουνιστρα αλλά ακουγονται)Τι σημαίνει?θέλει ρελιασμα πιο χαμηλά για να μην ακούγεται αυτός ο ήχος η όχι?Ευχαριστώ