Συμβουλές και συνταγές ιδιογόμωσης - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
NSI Quattro Fluo 28.

Θα παρω ενα κουτακι να σφαξω 1 να δω υλικα αλλα μπορει αν καποιος το εχει κανει ηδη ή μπορει να καταλαβει απο το βιντεο τι βυσμα εχει?
Ταπακι πλαστικο βλεπω αυτο ειναι το ευκολο, το αλλο τι ειναι? LB6 χαμηλος κομμενος ή καποια παραλλαγη του Tubo?
Aπο μπαρουτι εχει 206 και νικελε σκαγια.
Ακουω γνωμες

Σταύρο αν θέλεις να το πάρεις μόνο για να σφάξεις να δεις τα υλικά, το έχω κάνει ήδη !!! ;) ... Και το sporting (28) και το trap (24) !
IMG-20170531-212617.jpg

Quattro Fluo Sporting :
IMG-20170531-221948.jpg
IMG-20170531-221601.jpg

Και το Quattro Fluo Trap :
IMG-20170531-220438.jpg
IMG-20170531-215933.jpg

.......... ;)

Σταύρο αν θέλεις να το πάρεις μόνο για να σφάξεις να δεις τα υλικά, το έχω κάνει ήδη !!! ;) ... Και το sporting (28) και το trap (24) !
IMG-20170531-212617.jpg

Quattro Fluo Sporting :
IMG-20170531-221948.jpg
IMG-20170531-221601.jpg

Και το Quattro Fluo Trap :
IMG-20170531-220438.jpg
IMG-20170531-215933.jpg

.......... ;)
Στελαρα σε ευχαριστω πολυ εισαι Θεος.
Θα παρω ομως και 2 κουτακια να τα ριξω.
Ιδια μπαρουτι βαρος σε 24 και 28 γραμμαρια?

Πολύ καλά σκάγια ε Στέλιο;!
Από εμφάνιση τουλάχιστον, σκίζουνε !!!!! Αλλά φαντάζομαι ότι είναι άριστης ποιότητας από κάθε άποψη. Να πω την αλήθεια δεν δοκίμασα τη σκληρότητα, με πένσα ή κάποιο άλλο τρόπο, αλλά δεν το έχω κάνει αυτό ποτέ ούτε σε απλά σκάγια, οπότε δεν θα είχα μέτρο σύγκρισης ... Η NSI αναφέρει ότι έχουν 4% αντιμόνιο. Πάντως δεν πρέπει να είναι επινικελωμένα, κάτι άλλο είναι η επικάλυψη, που δεν έχω καταλάβει τι ακριβώς ... Η εταιρεία αναφέρει κάτι σαν "ασημόχρωμη επιγραφίτωση" ... "con graphitatura argentata" στην ιταλική έκδοση του site της, και στην αγγλική "silver-colored graphite coating" ... Τώρα, τι είναι αυτός ο ασημί γραφίτης, εγώ πρώτη φορά το ακούω !!! :)
Υ.Γ. Το νούμερο στα παραπάνω, ήταν 7 1/2 στο Sporting, δεν είχα μετρήσει διάμετρο με το παχύμετρο, αλλά βγήκαν 13 σκάγια/γραμμάριο.
Στο δε TRAP ήταν Νο. 7 1/4 ... (!!!) ... και βγήκαν 11 σκάγια/γραμμ. ;)

εχω καλυκες παλιους χαρτηνους με κονηκους πατους και με 6,45 και βαζω συχρονα καψουλια σε κονηκους πατους με πατεντα , τι σεταπ προτινετε , η με κρανουλαρ , η σιπε , η S4 , η PSP1 , οι καλυκες με κονηκους πατους ανεβαζουν πιεσης η οχι , και εαν ναι τι συχρονο καψουλι προτηνετε , 615 , cx 1000 cx2000 686 , ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ τους καλυκες τους παλιους που εχουν 6,45 , ειδα λιγο σκουριες στης 3 τρυπες των καψουλιων, να τα βγαλω και να βαλω καινουρια

Έχεις μυνημα σταυρο
...πείτε και σε μας βρε παιδιά την πατέντα του jonh player special να την μάθουμε και εμείς.......
εκτός και εάν ο jonh player δεν επιθυμεί οπότες, να βάλουμε του Γιάννη?????

...πείτε και σε μας βρε παιδιά την πατέντα του jonh player special να την μάθουμε και εμείς.......
εκτός και εάν ο jonh player δεν επιθυμεί οπότες, να βάλουμε του Γιάννη?????
think.sarcastic..sarcastic.

Eρώτηση. Εχει κάποια διαφορά π.χ ένα φυσιγγι 28άρι με 8άρι πάφυλα αν γεμιστεί μετα ιδια υλικά (καψουλι πυριτιδα σκαγια)αλλα με αρκετά μεγαλύτερο πάφυλα?
Ναι... και νομίζω ο άρις από εδώ κάπου το είχε πει... κοντιτερο μεταλλο= περισσότερο ελεύθερο πλαστικό το όποιο κατά την πυροδοτήσει φουσκώνει και μεγαλώνει ο χώρος καύσης της πυρίτιδας.. αυτό που φαίνεται αρχικά είναι η μείωση της ταχύτητας..

Ναι... και νομίζω ο άρις από εδώ κάπου το είχε πει... κοντιτερο μεταλλο= περισσότερο ελεύθερο πλαστικό το όποιο κατά την πυροδοτήσει φουσκώνει και μεγαλώνει ο χώρος καύσης της πυρίτιδας.. αυτό που φαίνεται αρχικά είναι η μείωση της ταχύτητας..
Αρα ποιό γρήγορο.

Προσεχε με τους κωνικους πατους γιατι μπορουν ευκολα να
μετατρεψουν οπλο σε κουρμπαδορο....
ποιο πολλες λεπτεμεριες θα ηθελα εαν γηνετε απο καπιον που ξερει , με τους κονηκους πατους , τι να προσεξω , τι να μην βαλω , ισχυρο καψουλι διβασηκη πυρητηδα , προδευτηκη , τι απο ολα να αποφυγω , η καλυτερα τους καλυκες με κωνικους πατους ,

Status
Not open for further replies.
Back