Συμβουλές και συνταγές ιδιογόμωσης - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Υπαρχουν πυριτιδες συγκεντρωτικες και διασπορας??
Αλλο πραμα λεω Αλεξ..απλα οι ισπανικες εχουν μια ταση να δημιουργουν συγκεντρωση οτι βυσμα και να βαλεις..πχ αν στησεις ενα σεταπ με διασπορεα και csb1 και ενα με s4n στα ιδια βαρη δεν θα παρεις την ιδια διασπορα για κανενα λογο με πολυ μικροτερη διασπορα στην csb1..αυτο εννοω συγκεντρωτικες

Καλά κάνεις κ το επίσημαινεις, άλλωστε είσαι πολυ εμπειροτερος από εμένα.. . Οι σκοπεύτικες πυριτιδες είναι οι πιο ταχυκαυστες ανεβάζοντας πιέσεις για πλάκα κ σε πολύ μικρό χρόνο αν ζοριστουν... Θελει μεγάλη προσοχή τι κ γιατί το κάνουμε κ καλό είναι να αποφεύγονται σε συνδυασμούς πέρα των προδιαγραφών τους...
...... Άρη φυσικά και αστειεύομαι για τις συνταγές του διαβόλου...όσο για το έμπειρος, ε από κοντά πέρασα!!!

Αλλο πραμα λεω Αλεξ..απλα οι ισπανικες εχουν μια ταση να δημιουργουν συγκεντρωση οτι βυσμα και να βαλεις..πχ αν στησεις ενα σεταπ με διασπορεα και csb1 και ενα με s4n στα ιδια βαρη δεν θα παρεις την ιδια διασπορα για κανενα λογο με πολυ μικροτερη διασπορα στην csb1..αυτο εννοω συγκεντρωτικες
Η Csb1 με την S4n εχουν την ιδια ογκομετρια και μπορουν να συγκριθουν στο ιδιο setup?
Aν θυμαμαι καλα η csb1 ειναι μονοβασικη και η S4n διβασικη.Ολα ειναι θεμα στησιματος
λοιπον.Αλλιως θα στησεις μια ομαλη μονοβασικη αλλιως μια νευρικη διβασικη και τα δυο ποδια
στο ιδιο παπουτσι δεν μπαινουν!Ουτε μπορουν να συγκριθουν μεταξυ τους.

Η Csb1 με την S4n εχουν την ιδια ογκομετρια και μπορουν να συγκριθουν στο ιδιο setup?
Aν θυμαμαι καλα η csb1 ειναι μονοβασικη και η S4n διβασικη.Ολα ειναι θεμα στησιματος
λοιπον.Αλλιως θα στησεις μια ομαλη μονοβασικη αλλιως μια νευρικη διβασικη και τα δυο ποδια
στο ιδιο παπουτσι δεν μπαινουν!Ουτε μπορουν να συγκριθουν μεταξυ τους.
Ιδια ογκονετρια δεν εχουν αλλα ιδιο συγκεντρωτηραμε αλλα υψη μπορεις να βαλεις..εκει κολλας;το παραδειγμα μου δεν ειναι τυχαιο..την csb1 δεν την λες και ομαλη σε σχεση με την αντιστοιχη psb..αν θες δοκιμασε αυτο που σου λεω αλλα μην αποριπτεις και χλευαζεις κατι που δεν το εχεις δοκιμασει..και προς Θεου δεν τις συγκρινω μεταξυ τους..οτι γραφω το εχω δοκιμασει ουκ ολιγες φορες

δηλώνω άσχετος με την ιδιογόμωση αλλά πώς γίνεται η πυρίτιδα να ορίζει την διασπορά ; αυτό δεν είναι δουλειά του εκάστοτε βύσματος ;

δηλώνω άσχετος με την ιδιογόμωση αλλά πώς γίνεται η πυρίτιδα να ορίζει την διασπορά ; αυτό δεν είναι δουλειά του εκάστοτε βύσματος ;
Παυλο δεν ειναι μονο η πυριτιδα που οριζει την διασπορα ναι οπως ειπε ο Αλεξ το ολο στησιμο το κανει..απλα σε ορισμενες που εφερα παραδειγμα τα διασπορας λογω οτι ειναι πιο ζωηρες και τσιμπανε στα μπαρ ενδεικνυται για διασπορας..ολες οι πυριτιδες κανουν οτι θες απλα ορισμενες ειναι σνα να τις προοριζεις για κατι πιο συγκεκριμενο

Πιες το τσάι σου εσύ κ άσε τις εξυπνάδες που θα μας πεις κ για το 725 τώρα... :D
Άμα το ρίξω με τη μ2 θα είναι υπερβολή αυτό που θα δεις ....yel.
.hair.
Τώρα που το σκέφτομαι ,εσύ δεκαράκια που βρήκες; Κρυφοσφάλαγγο ε Κρυφοσφάλαγγο .....,μας έχεις ζαλίσει τελευταία με τους ασσαιους αλλά το δεκαράκι το πας γόνα μου φαίνεται .sarcastic.

Tι να σε κανω, σε εφτιαξα παλι... Οι σκοπευτικες πυριτιδες για μενα φτιαχνουν τρομερα κυνηγετικα φυσιγγια αν γεμιστουν με 1-2 γρ περισσοτερα σκαγια απο οσα προοριζονται... Ανεβασουν ελαφρα τις πιεσεις χωρις να κανουμε υπερβολες στην πυριτιδα γιατι ειναι πολυ ταχυκαυστες κ εχουν μεγαλη σταθεροτητα σε ολες τις κλιματολογικες συνθηκες... Τα υλικα τα επελεξα με γνωμονα την οικονομια, σιγουρα θα το δοκιμασω του χρονου στα ορτυκια κ στην τσιχλα...

Csb6- 616- 1,3-26- θωδη 25- 57,4 8αστερο σκαγια ν10
Αποσταση 25 μετρα, τσοκ 1,5/10 ... Ανακρουση αεροβολου κ ταχυτητο... Αν το θελει κανεις πιο σφιχτο ας πεσει στο 1,25...

Αυτή την φοβερή συγκέντρωση με Θώδη 25 στο 1.30 CSB 6 δέν την παίρνεις ούτε με 206SV ,ούτε με καμιά άλλη 24άρα ιταλική στο 1.30 .
'Iσως στο 1.25 Χ 26 ναί .

αν θες δοκιμασε αυτο που σου λεω αλλα μην αποριπτεις και χλευαζεις κατι που δεν το εχεις δοκιμασει
Δεν χλευασα κανεναν φιλε μου,δεν εχω ορεξη για τετοια!Ανταλλασουμε αποψεις εδω.
Εχω φαει 20 χρονια δοκιμων και εχω εναν μπουσουλα στην ιδιογομωση απλα.

Tι να σε κανω, σε εφτιαξα παλι... Οι σκοπευτικες πυριτιδες για μενα φτιαχνουν τρομερα κυνηγετικα φυσιγγια αν γεμιστουν με 1-2 γρ περισσοτερα σκαγια απο οσα προοριζονται... Ανεβασουν ελαφρα τις πιεσεις χωρις να κανουμε υπερβολες στην πυριτιδα γιατι ειναι πολυ ταχυκαυστες κ εχουν μεγαλη σταθεροτητα σε ολες τις κλιματολογικες συνθηκες... Τα υλικα τα επελεξα με γνωμονα την οικονομια, σιγουρα θα το δοκιμασω του χρονου στα ορτυκια κ στην τσιχλα...

Csb6- 616- 1,3-26- θωδη 25- 57,4 8αστερο σκαγια ν10
Αποσταση 25 μετρα, τσοκ 1,5/10 ... Ανακρουση αεροβολου κ ταχυτητο... Αν το θελει κανεις πιο σφιχτο ας πεσει στο 1,25...

Άρι θα κρατάει καμιά 15αριά μέτρα πιστεύεις

Δεν χλευασα κανεναν φιλε μου,δεν εχω ορεξη για τετοια!Ανταλλασουμε αποψεις εδω.
Εχω φαει 20 χρονια δοκιμων και εχω εναν μπουσουλα στην ιδιογομωση απλα.
Δεκτο ο γραπτος λογος ευκολα παρεξηγειται..απλα οπως και συ ετσι και γω εχουμε δοκιμασει ορισμενα πραγματα..απλα για τα δικα μου δεδομενα θεωρω οτι ορισμενες πυριτιδες προοριζοντε για συγκεκριμενα πραγματα βεβαια αν στηθουν και σωστα..πολλες φορες ξεφευγουμε και λιγο απο τον μπουσουλα βασικα γιατι οσο ζεις μαθαινεις

Δεκτο ο γραπτος λογος ευκολα παρεξηγειται..απλα οπως και συ ετσι και γω εχουμε δοκιμασει ορισμενα πραγματα..απλα για τα δικα μου δεδομενα θεωρω οτι ορισμενες πυριτιδες προοριζοντε για συγκεκριμενα πραγματα..βεβαια αν στηθουν και σωστα
Συμφωνω απολυτα!

Άρι θα κρατάει καμιά 15αριά μέτρα πιστεύεις
Ναι μέχρι τα 35 με ένα λίγο πιο σφιχτο τσοκ θα είναι σκούπα ... Το έχω ρίξει κ στα 30 μέτρα με Lm... Όταν προλάβω να μετρήσω σκαγια θα την ανεβάσω κ αυτη...
Αλλά είναι πολλά τα σκαγια Αρη. .. .tired.

Δεκτο ο γραπτος λογος ευκολα παρεξηγειται..απλα οπως και συ ετσι και γω εχουμε δοκιμασει ορισμενα πραγματα..απλα για τα δικα μου δεδομενα θεωρω οτι ορισμενες πυριτιδες προοριζοντε για συγκεκριμενα πραγματα βεβαια αν στηθουν και σωστα..πολλες φορες ξεφευγουμε και λιγο απο τον μπουσουλα βασικα γιατι οσο ζεις μαθαινεις

Συμφωνω απολυτα!
Είστε ωραίοι παίκτες ;)

Ναι μέχρι τα 35 με ένα λίγο πιο σφιχτο τσοκ θα είναι σκούπα ... Το έχω ρίξει κ στα 30 μέτρα με Lm... Όταν προλάβω να μετρήσω σκαγια θα την ανεβάσω κ αυτη...
Αλλά είναι πολλά τα σκαγια Αρη. .. .tired.
Είναι όντως πολλά. Για αυτό είπα και στον Γιώργο παραπάνω να τα κάνει 9άρια...

Είναι όντως πολλά. Για αυτό είπα και στον Γιώργο παραπάνω να τα κάνει 9άρια...
Το 10αρακι είναι σκούπα όμως... Εκεί είναι η χρησιμότητα του στα 26 γρ... Να έχεις ένα φυσιγγι που με κυλινδρο μέχρι 30 μέτρα να μην περνάει τσίχλα... Αν πάμε σε 9αρι θα χάσει λίγο το χαρακτήρα του το φυσιγγι κ ο σκοπός που προορίζεται...

Status
Not open for further replies.
Back