Συμβουλές και συνταγές ιδιογόμωσης - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Κωστα απλα περνειε την ποσοτητα πχ 1000 γρ δια την δοσολογια που θες 1.65 παραδειγμα και βγαινει ο αριθμος..οποτε κανονιζεις και την καβατζα σου απο υλικα και εισαι ετοιμοπολεμος
Το έθεσες τέλεια Μίλτο....Ευχαριστώ!!
Το ίδιο και με τα σκάγια να φανταστώ.......π.χ. (1kg) 1000gr ÷ 30gr = 33.33.....δηλαδή 330 φυσίγγια.......:cool:

Το έθεσες τέλεια....Ευχαριστώ!!
Το ίδιο και με τα σκάγια να φανταστώ.......π.χ. (1kg) 1000gr ÷ 30gr = 33.33.....δηλαδή 330 φυσίγγια.......:cool:
Ετσι ακριβως Κωστα..το χεις..αντε παρε ζυγαρια και τα υπολοιπα εργαλεια και ξεκινα να μπεις στο κλαμπ με μας τους παλαβιαρηδες

Παιδες αμα με 1 κιλο σκαγια φτιαχναμε 330 φυσιγγια των 30γρ θα μας ειχε παρει
σηκωτους η NASA η το Δαφνι.sarcastic.
.crying smile..crying smile.Αλεξ τωρα το προσεξα και γω..33 φυσιγγια βγαινουν..καλα θα τανε τα 330 και θα περναμε 1 σακι σκαγια και θα βγαζαμε χρονιες ολοκληρες..εχω να πιασω μαθηματικα απο το λυκειο και εχω σκουριασει ημουν και καλος παναθεμαμε..η μυρωδια απο τα μπαρουτια μαλλον φταιει

Τρως πολλά φασόλια Νίκο;;;
Το βράδυ την καρφώνεις την κουβέρτα να φύγει από το κρεβάτι;;think
Γιωργο υπαρχει και αλλη λυση για να μην μεινεις και ξεσκεπαστος σε κανα ξαφνικο μπουρινι..εδω στην Κεφαλονια παλια ειχαν τις ονομαζομενες κλανιολες..εναν σωληνα δηλαδη που ξεκιναγε απο το κρεβατι και κατεληγε απο μια ωπη εξω απο το σπιτι και ενα χωνι στην ακρη..οταν σου ερχοταν πυροβολουσες εκει μεσα στο χωνι και κατεληγε εξω..ουτε μυρωδια ειχες ουτε και την γκρινια της γυναικας οτι μυριζει σαν ψοφιμι

Γιωργο υπαρχει και αλλη λυση για να μην μεινεις και ξεσκεπαστος σε κανα ξαφνικο μπουρινι..εδω στην Κεφαλονια παλια ειχαν τις ονομαζομενες κλανιολες..εναν σωληνα δηλαδη που ξεκιναγε απο το κρεβατι και κατεληγε απο μια ωπη εξω απο το σπιτι και ενα χωνι στην ακρη..οταν σου ερχοταν πυροβολουσες εκει μεσα και κατεληγε εξω..ουτε μυρωδια ειχες ουτε και την γκρινια της γυναικας οτι μυριζει σαν ψοφιμι
Μμμ καλή πατέντα έχουν και στις ταβέρνες ένας στο χωριό για την τσίκνα.. εξαέρωση το λένε .sarcastic..sarcastic..sarcastic..ha ha..ha ha.

Γιωργο υπαρχει και αλλη λυση για να μην μεινεις και ξεσκεπαστος σε κανα ξαφνικο μπουρινι..εδω στην Κεφαλονια παλια ειχαν τις ονομαζομενες κλανιολες..εναν σωληνα δηλαδη που ξεκιναγε απο το κρεβατι και κατεληγε απο μια ωπη εξω απο το σπιτι και ενα χωνι στην ακρη..οταν σου ερχοταν πυροβολουσες εκει μεσα στο χωνι και κατεληγε εξω..ουτε μυρωδια ειχες ουτε και την γκρινια της γυναικας οτι μυριζει σαν ψοφιμι
Το επονομαζόμενο των Κεφαλλονιτών .......βρωμεί τσι νέκρας!!!!

20190527-005759.jpg

Μιλτο θαρρω εισαι πολυ ψηλα. 1.55 στα 31 γρ με 686 τη γεμισα για δοκιμες προχτες. Ο κατασκευαστης δινει 1.55-1.57 στα 30-32
Βικτωρα στο 1.70 31 8αρια το γεμισα..να δουμε πως θα παει

Είναι πολύ . 1.50-1.55

686 στο οριο της Βικτωρα;εκει πιστευω ειναι χαμηλα..αντε το πολυ να πηγαινα στο 1.60 με 688..απλα απ οσες δοκιμες εχω δει θα βγει γυρω στα 430 που μου ειπε ενας πολυ γνωστης της και απο μπαρ αντε να βγει στα 700..αλλα εχω επισης και piston skeet που εκει θελεις λιγο αυξηση στην πυριτιδα..ενδεικτικα θα σου πω οτι στο 1.70 32 8αρια που ειδα απο ιταλους παει στς 410 με μπαρ στα 640 οποτε παιζω μεσα σε ασφαλη ορια
Kαλημέρα παίδες. Πρώτες δοκιμούλες χθες με τη gp, καλά μυρωδιά άλλο πράμα :D. Ξεκίνησα με τις βασικές δοσολογίες, για ''καλοκαιρινό'' φυσιγγάκι στα 31 γρ. νο 9. Στο 1,50χ31 με 2000 καψ, με Ζ2Μ 24 και diamante 24 έρχεται περιπου στα 11 χιλ η ογκομετρία. Εκλεισα μερικά 57,8 και λίγα 57,5 σε κάλυκες cheddite 68,6 περίπου.Στη δοκιμή μου εδωσαν την εντύπωση αρκετά γρήγορης και ''γεμάτης'' τουφεκιάς. Τα 57,5 ειχαν λίγο πιο ανοιχτή κατανομή,και έδιναν την αίσθηση οτι δεν χρειάζζονται ούτε κόκο πυριτιδα παραπάνω.Ειδικά αυτά με τον Ζ2Μ.Καλύτερο όλων αυτό με τον diamante 24 κλεισμένο στα 57,8, έδωσε μια πολύ ωραία τουφεκιά στο πίνακα,καλύτερη με διαφορά απο τον ζ2μ, προς μεγάλη μου ικανοποίση αφου εχω ''ξεχασμένους''καμια 600αρια diamante που επιτελους ήρθε η ώρα τους .yel.. Με τη πρώτη ευκαιρία θα δοκιμάσω και πιο ψηλά να δω τι γίνεται...

Status
Not open for further replies.
Back