Συμβουλές και συνταγές ιδιογόμωσης - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
4 διαφορετικα χαρτινα, 3 ρελιαστα, ενα εκ των οποιων με JK6 σαν αυτο που σου ειχα δωσει, 1 με ΜΒ32, 1 με C7 παλια, και ενα με G3000 σε ριγμενο καλυκα με αστερι. Ολα αυτα σε 5αδες για δοκιμες, αν και τα εχω ξαναριξει και ξερω τι λενε. Επισης 15 ρελιαστα σε πλαστικο καλυκα Νο7 με C7 πιο καινουριας κοπης που τα ξερω ομως και δε τα δοκιμαζω ξανα. Ακομα μια 5αδα ρελιαστα με Aquila σε πλαστικο καλυκα, και μια τελευταια 5αδα με GP στα 31 γρ σε αστερι.

Ελπιζω να βρω χρονο να τα δοκιμασω καποια στιγμη, και να βαλω τις δοκιμες εδω. Πιο πολυ με νοιαζουν τα ρελιαστα και η GP και αυτο για να βρω ακομα ενα τσιχλοφυσιγγο να το εμπιστευομαι και φυσικα να διωξω και τις μικροποσοτητες

Kαλημέρα παίδες. Πρώτες δοκιμούλες χθες με τη gp, καλά μυρωδιά άλλο πράμα :D. Ξεκίνησα με τις βασικές δοσολογίες, για ''καλοκαιρινό'' φυσιγγάκι στα 31 γρ. νο 9. Στο 1,50χ31 με 2000 καψ, με Ζ2Μ 24 και diamante 24 έρχεται περιπου στα 11 χιλ η ογκομετρία. Εκλεισα μερικά 57,8 και λίγα 57,5 σε κάλυκες cheddite 68,6 περίπου.Στη δοκιμή μου εδωσαν την εντύπωση αρκετά γρήγορης και ''γεμάτης'' τουφεκιάς. Τα 57,5 ειχαν λίγο πιο ανοιχτή κατανομή,και έδιναν την αίσθηση οτι δεν χρειάζζονται ούτε κόκο πυριτιδα παραπάνω.Ειδικά αυτά με τον Ζ2Μ.Καλύτερο όλων αυτό με τον diamante 24 κλεισμένο στα 57,8, έδωσε μια πολύ ωραία τουφεκιά στο πίνακα,καλύτερη με διαφορά απο τον ζ2μ, προς μεγάλη μου ικανοποίση αφου εχω ''ξεχασμένους''καμια 600αρια diamante που επιτελους ήρθε η ώρα τους .yel.. Με τη πρώτη ευκαιρία θα δοκιμάσω και πιο ψηλά να δω τι γίνεται...

Γιαννη...αυτα στο 57.8 κληστα με ιδιο σεταπ στο 58.2
Μησο χηλ ποιο πανω θα σου δωση λιγες ταχυτητς ποιο κατω αλλα θα σου σφηξει την ντουφεκια....

20190527-005759.jpg
Απο κενταυρο τους πηρες νεαρε...???

Γιαννη...αυτα στο 57.8 κληστα με ιδιο σεταπ στο 58.2
Μησο χηλ ποιο πανω θα σου δωση λιγες ταχυτητς ποιο κατω αλλα θα σου σφηξει την ντουφεκια....
''Ακόμα δεν τον είδαμε Γιάννη τον βαφτίσαμε !':p'.. Κατσε να δούμε τι γίνεται,όλα θα τα βρούμε στη πορεία,ασε που ο diamante πήγε ''μπάλα '' ετσι κι αλλιώς ;)..Και μάλλον σα τροποποιημένη,θα το γουστάρει το πατηματάκι τηςo_O

Μην νομίζεις, αυτό το 1 που γράφουν επάνω σημαίνει ότι το βάζει πρώτο φυσιγγι στο όπλο... :D
Όλο διασποράς γεμίζει :p
Ααα κατάλαβα 1 2 3.... Να μην τα μπερδεύει!
Αλλά πολλά φτιάχνει με 1.... Μάλλον του αρέσουν οι μονοτουφέκιες .sarcastic.

Mονο που αυτο εινα φασσοφυσιγγο με Ν6 επιχαλκωμενα 34γρ ΜΒ32 .sarcastic.
Σας ξεγελασε η κοκκινη ταπα:cool:
Mονο που αυτο εινα φασσοφυσιγγο με Ν6 επιχαλκωμενα 34γρ ΜΒ32 .sarcastic.
Σας ξεγελασε η κοκκινη ταπα:cool:
Και πήγα να σου πώ, αμαρτία μην τους χαλάς τους φιοκι τους 5αρηδες σε μπεκατσοφύσιγγα καλοκαιριάτικα !!! :D:D

Άκουσα χθές ότι Fiocchi μάλλον τέλος .
μας λες κατι , μας αφηνεις σε αναμενα καρβουνα , και μετα δεν απαντας , τι παει να πει μαλλον , και τι ακουσα , τι ακρυβος ακουσες , και γιατι , δεν θα ξαναβγαλει καλυκες , ουτε φυσιγγια , ουτε καψουλι , ΤΙΙΙ , ετσυ ακουστηκε και για την ρεμικτον , αλλα νομηζω δεν ισχυει

Status
Not open for further replies.
Back