Βικτωρα καλα τρελο κλαμα δεν θα κανω για την fiocchi..εκει ομως που θα μου στοιχισει ειναι αν σταματησουν οι gordon..εχω μεγαλο κολλημα μαζι τουςΕιτε κλεινει η εταιρια ειτε σταματαει η εισαγωγη, φροντιστε να στοκαρετε
Τι εννοεις καμια σχεση;ειδες τιπορα περιεργο ή καλυτερο απο αυτο που ξεραμε..εχω κανα χρονο να παρω και ηθελα τωρα να τους ξαναριξωΘα κλαψουμε σιγουρα Μιλτο. Εβλεπα δοκιμες χτες, ειχε ερθει ο Νικολης, και εκτος των αλλων, εριξε και μερικα F2 Classic. Ο καλυκας δεν ειχε καμμια σχεση, ως πλαστικο, με αυτο που ξερα.
Βλεπουμε βεβαια στο μελλον
Kάντε λίγες μέρες υπομονή καί ''ουδέν κρυπτόν υπό τον ήλιον ''Λάμπη.....Τη ακριβώς εννοείς;;;; Κλείνει γενικά η εταιρεία...;;
δεν ειναι και κατι φοβερο και να κλεισει η εταιρια , μονο καλυκες και καψουλια βγαζει , και ετοιμα φυσιγγια , που υπαρχουν και καλυτερα απο αυτα , τους καλυκες παρομοιους τους βρησκουμε και αλλου , καθος και τα καψουλια 616 = 2000cx , 615= cx1000 οποτε βρησκουμε ομοια καψουλια σε ισχηςΕιτε κλεινει η εταιρια ειτε σταματαει η εισαγωγη, φροντιστε να στοκαρετε
Είναι όλα διαφορετικά φίλε Νίκο... και οι κάλυκες άλλοι και από άλλο πλαστικό.. καψούλια όλα διαφορετικά αυτά που αναφέρεις μεταξύ τους... αν ήταν ίδια ποιος ο λόγος ύπαρξης τους;δεν ειναι και κατι φοβερο και να κλεισει η εταιρια , μονο καλυκες και καψουλια βγαζει , και ετοιμα φυσιγγια , που υπαρχουν και καλυτερα απο αυτα , τους καλυκες παρομοιους τους βρησκουμε και αλλου , καθος και τα καψουλια 616 = 2000cx , 615= cx1000 οποτε βρησκουμε ομοια καψουλια σε ισχης
John άρπαξε το νέφτι και ξανα από την αρχήΕξω σκάει ο τζίτζικας και ..μέσα εμείς το χαβά μας !.Μέχρι να το τελειοποιήσω βλέπω να μου τελειώνουν οι κάλυκες
View attachment 1641
πες μας πως τους εβαλες την παππιαΕξω σκάει ο τζίτζικας και ..μέσα εμείς το χαβά μας !.Μέχρι να το τελειοποιήσω βλέπω να μου τελειώνουν οι κάλυκες
View attachment 1641