Συμβουλές και συνταγές ιδιογόμωσης - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Ξαφνιάστικα γιατί είχα ακούσει κ διαβάσει πως γεμίζεται από 30gr ως 36gr.....ενώ τώρα μαθαίνω πως την ρίχνουν κ κάτω από τα 30gr.....
Και είναι κ η αγαπημένη μου διβασική....(στου εμπορίου τουλάχιστο) αλλά ξέρω πως σίγουρα δν έχει καμία σχέση η sipe σε φυσίγγι εμπορίου με ένα της ιδιογόμωσης.....;)
Αυτο που ειπε Κωστα και ο μπαρουτοκαπνισμενος ο Κρητικος..καμια απολυτως σχεση με τα εμπορικα..σε εναν ιδιογομωτη η sipe ειναι χρυσος κανει τα παντα και δεν μασαει πουθενα με 40 φευγα % νιτρογλυκερινη και 1280 περιπου θερμιδες ανα γραμμαριο στο εργο της ειναι φωτια και λαυρα

Κρητηκε...τη ξερεις εση απο sipe.......???
Τι να ξερει αυτος..ειναι μικρος ακομα και τωρα κανει τα πρωτα του βηματα αλλα θα μαθει σιγα σιγα..προς το παρον μονο για κανεναν s300 που εχουν εκει στη Σουδα την γεμιζει

να σας πω εγω τι κανει η sipe στο εικοσαρι με νταλα ζεστη και με άγριο χιονιά.
Ναι ρε παλικαρια ειναι λαστιχο η ρουφιανα, και σπάει κόκαλα στην κυριολεξία
Καλα Νικο εκει πρεπει να δινει ρεστα πραγματικα..αν ειχα 20αρη για την μπεκατσα και τσιχλα μονο με sipe θα γεμιζα

Εδω εχεις ενα δικιο..σαν να παραμαζευτηκαν πυριτιδες και δεν εχω και γω που να τις βαλω..2 ντουλαπες γεματες με υλικα εχω και δεν ξερω με τι να πρωτογεμιζω..αν εχεις τιποτα καλο προσφερομαι να σου αδειασω χωρο να παρεις και λιγη sipe .sarcastic. .sarcastic. .sarcastic.

Παιδιά καλησπέρα,για ένα δυκαννακι Brno πλάγιο καμιά συνταγουλα για ρελιαστο φυσιγγακι έχουμε;;( Δεν έχει απολύτως κανένα πρόβλημα το όπλο,είναι κενουργιο)
Θα περιμένεις αν θες να σου φτιάξω εγώ με το καλό.......yel..yel. .sarcastic.

Παιδιά καλησπέρα,για ένα δυκαννακι Brno πλάγιο καμιά συνταγουλα για ρελιαστο φυσιγγακι έχουμε;;( Δεν έχει απολύτως κανένα πρόβλημα το όπλο,είναι κενουργιο)
Τι κυνηγια κανεις; σε τι αποστασεις τουφεκας;τι τσοκ εχει το οπλο σου και αυλο;και τι πυριτιδες διαθετεις για να σου απαντησουμε

Τι κυνηγια κανεις; σε τι αποστασεις τουφεκας;τι τσοκ εχει το οπλο σου και αυλο;και τι πυριτιδες διαθετεις για να σου απαντησουμε
Τσίχλα Μίλτο,τσοκ το όπλο διατεθει τσοκ 2/4 και πυριτιδες πολλές, τώρα για ένα νορμάλ φυσιγγακι που θέλω,σε απόσταση 25-30 μέτρα, όχι παραπάνω,σε ευχαριστώ πολύ

Status
Not open for further replies.
Back