Συμβουλές και συνταγές ιδιογόμωσης - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
εγώ που ξεκίνησα με Ισπανικές :p :):) δεν έχω πρόβλημα
Άλλα θα πάρω και καμιά Ιταλική να δούμε τι παίζει και εκεί προς sipe mb36
Για αυτό ακριβώς τον λόγο δεν έχεις πρόβλημα για τι δεν έχεις δοκιμάσει άλλες. Ειδικά αν δοκιμάσεις της δυο που προανέφερες θα δεις της διάφορες.

Ερωτηση. Τον v zero 23 μεχρι ποσα γραμμ. σκαγια μπορουμε να τον χρησιμοποιησουμε; Ειναι μονο για ελαφριες γομωσεις π.χ. ως 30-32γραμμ. η και για παραπανω; Ρωταω για ρελιαστο κλεισιμο.
Εγω τον δουλεψα 26γρ με 14mm κενό. Μου έδωσε τα καλύτερα ποσοστά από άλλους 6 συγκετροτηρες με διαφορά υψοι. Με csb5

View attachment 5604View attachment 5604Το εργαστήριο στήθηκε η παραγωγή άρχισε.........θα γίνει εδώ το Κούγκι!!!!!!!
Μπραβο ρε Βαγγο...καλη συνεχεια..η ρελιαστρα σε βολευει ετσι καθετα?Αν σου ειναι ευκολο βαλε μια φωτο μονο την ρελιαστρα..πως την εχεις στερεωσει?

Μπραβο ρε Βαγγο...καλη συνεχεια..η ρελιαστρα σε βολευει ετσι καθετα?Αν σου ειναι ευκολο βαλε μια φωτο μονο την ρελιαστρα..πως την εχεις στερεωσει?
Τη ρελιαστρα τη χρησιμοποιώ ελάχιστα.....απλά υπάρχει....την ειχα πριν παρω το δράπανο. Της έχω φτιάξει στοπ από ροδελες και είναι απλά καρφωμένη με ξυλοβιδες στο ξυλο

Status
Not open for further replies.
Back