Συμβουλές και συνταγές ιδιογόμωσης - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Ισως άσχετο ή μη χρησιμο αλλα ψάχνοντας στην ιστοσελιδα του Δουβρη για το top speed, βρήκα στοχους τσίχλας και φάσσας. Αν εκτυπώνονται σε πραγματικό μέγεθος, εκτυπωνουμε μερικές Α4 και κολλημε σε χαρτόνι...Κανετε κατι παρόμοιο;

Ισως άσχετο ή μη χρησιμο αλλα ψάχνοντας στην ιστοσελιδα του Δουβρη για το top speed, βρήκα στοχους τσίχλας και φάσσας. Αν εκτυπώνονται σε πραγματικό μέγεθος, εκτυπωνουμε μερικές Α4 και κολλημε σε χαρτόνι...Κανετε κατι παρόμοιο;
Ειναι το περισσοτερο χρησιμο. Θελει ομως , να βγαλεις εναν μεσο ορο απο 5 ντουφεκιες , με το ιδιο φυσιγγι στα ιδια μετρα την ιδια μερα, με το ιδιο lot πυριτιδας. Το λιγοτερο 3 ντουφεκιες. Μια ειναι μαγικη εικονα.

Καλημέρα στην παρέα. Θα ήθελα εάν μπορεί κάποιος να μου δώσει setup με μάλλινη ταπα. Έχω tecna mb32 και psb1. Με ενδιαφέρει από 32 έως και 44 γραμμάρια για διάφορες χρήσεις και διαφορετικά τσοκ για μακρινές και κοντινές τουφεκιές. Δεν ξέρω τι να αγοράσω για να κατασκευάσω ένα τέτοιο setup. Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων

Καλησπέρα στην ομάδα είμαι ο μόνος εδώ που προβληματίζεται με τους καινούργιους πίνακες της NSI όσο αναφορά την TECNAn η είμαι ο μόνος ..... παρατήρησα μεγάλη αλλαγή
Αρκετές αλλαγές και είμαστε σε δοκιμες. Σύντομα θα έχουμε αποτελέσματα και θα σας στείλουμε φωτογραφίες και setup με αστεροειδή κλείσιμο.

Ποιες ειναι ακριβως οι αλλαγες?Ποσο την εδινε παλιοτερα?
Δεν την γεμιζω την tecna αλλα απο οσα διαβαζω εκει γεμιζοτανε στο 1,90χ36 με την ιδια ταχυτητα.
Οσον αφορα τις βαρυτερες γομωσεις εκει βλεπω διαφορα.

Ποιες ειναι ακριβως οι αλλαγες?Ποσο την εδινε παλιοτερα?
Δεν την γεμιζω την tecna αλλα απο οσα διαβαζω εκει γεμιζοτανε στο 1,90χ36 με την ιδια ταχυτητα.
Οσον αφορα τις βαρυτερες γομωσεις εκει βλεπω διαφορα.

Attachments

• 2877CFF1-07F0-49F8-8996-6FDCBE3D4B46.png
    2877CFF1-07F0-49F8-8996-6FDCBE3D4B46.png
    606,7 KB · Προβολές: 57
Οταν την εδηνε 1.75 36 εμεις την γεμηζαμε 1.90 οποτε τωρα παμε για 2.00.
Η Λάμπρο στα bi tourbo με 1.90 έδινε 800bar πριν λίγα χρόνια. Αλλά έγραφε για χρήση σε mag όπλα.
Αυτά που δίνει η nsi απευθύνοντε για όπλα μέχρι 900 bar δοκιμασμένο λογικά μιας κ 12/70

Καλημέρα στην παρέα. Θα ήθελα εάν μπορεί κάποιος να μου δώσει setup με μάλλινη ταπα. Έχω tecna mb32 και psb1. Με ενδιαφέρει από 32 έως και 44 γραμμάρια για διάφορες χρήσεις και διαφορετικά τσοκ για μακρινές και κοντινές τουφεκιές. Δεν ξέρω τι να αγοράσω για να κατασκευάσω ένα τέτοιο setup. Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων
ενα με τεκνα στα 36 γρ καψυλιο cx2000 τεκνα 1.90 πανω απο την πυριτιδα πλαστικος εμφρακτηρας απο πανω μαλλινη σκαγια 36 γρ νο 4-5-6 η 7 κλεισιμο αστερι στα 58 χιλ.

ενα με τεκνα στα 36 γρ καψυλιο cx2000 τεκνα 1.90 πανω απο την πυριτιδα πλαστικος εμφρακτηρας απο πανω μαλλινη σκαγια 36 γρ νο 4-5-6 η 7 κλεισιμο αστερι στα 58 χιλ.

Εαν θελεις διευκρινισε.....ποια ''μαλλινη'' ?? Την γνησια απο μαλλι προβατου .....κετσε .....κερωμενη ή
λιπασμενη.....ακερωτη.....η την ντιανα ?? Και ποσα χιλιοστα ?? Ρωταω γιατι εχει διαφορά στα bar το
σεταπ αναλογα ποιον τυπο απο ολες θα χρησιμοποιησεις. ( κερωμενες - ακερωτες - ντιανα ).

Εαν θελεις διευκρινισε.....ποια ''μαλλινη'' ?? Την γνησια απο μαλλι προβατου .....κετσε .....κερωμενη ή
λιπασμενη.....ακερωτη.....η την ντιανα ?? Και ποσα χιλιοστα ?? Ρωταω γιατι εχει διαφορά στα bar το
σεταπ αναλογα ποιον τυπο απο ολες θα χρησιμοποιησεις. ( κερωμενες - ακερωτες - ντιανα ).
αν εχεις γνησια λιπασμενη δεν το συζητω εννοειται αλιιως φιμπρα ντιανα αν θυμαμαι καλα το υψος της μαλλινης 17μμ

αν εχεις γνησια λιπασμενη δεν το συζητω εννοειται αλιιως φιμπρα ντιανα αν θυμαμαι καλα το υψος της μαλλινης 17μμ

Να σαι καλα και σε ευχαριστω!! Μην θεωρεις δεδομενο οτι τις γνωσεις σου τις εχουν ολοι ( οσοι ασχολουνται με
ιδιογομωση ). Υπαρχουν συναδελφοι που δεν γνωριζουν τις διαφορές γνησιας μαλλινης με ντιανα....γι'αυτο
καλα θα ειναι να ημαστε συγκεκριμενοι το ειδος της ταπας. Γνησια μαλλινη με ντιανα = νυχτα με την ημερα!!!
ΥΓ, Φιλικα το λεω.

Καλησπερα στην ομαδα.
Σε μια συνταγη φυσσιγιου δοκιμασμενη με μολύβδινα σκαγια αν αλλαζατε τα σκαγια σε επινυκελομενα θα χρειάζονταν πείραγμα και κατι αλλο στο setup ;;
Δεν εχω χρησιμοποιησει επινικελωμενα
αλλα αν αλλαζει ογκομετρια λογω βαρους των σκαγιων ισως αλλο συγκεντρωτηρα. Ας μας πει καποιος που τα εχει δουλεψει γιατι με ενδιαφερει κι εμενα

Status
Not open for further replies.
Back