Το σωστο ειναι καθε φυσιγγι ξεχωριστα αλλα κατα 100 τι εκατα κανενας δεν το κανει....Στα αναμεικτα σε τι αναλογια βαζετε τα σκαγια??Φτιαχνετε ενα μειγμα σκαγιων και γεμιζετε η μειγμα για καθε φυσιγγι ξεχωριστα??
Η τα κάνεις μίξη και γεμιζετε η τα κάνεις ένα ένα. Αν αποφασίσεις να τα γεμίσεις στο χέρι,Στα αναμεικτα σε τι αναλογια βαζετε τα σκαγια??Φτιαχνετε ενα μειγμα σκαγιων και γεμιζετε η μειγμα για καθε φυσιγγι ξεχωριστα??
Νομιζω αλλο ρωτησεΗ τα κάνεις μίξη και γεμιζετε η τα κάνεις ένα ένα. Αν αποφασίσεις να τα γεμίσεις στο χέρι,
Βάζοντας τα ψιλά κάτω και τα χοντρά πανω πετυχαίνεις βολές για πιο μεγάλες αποστάσεις και μεγαλύτερη ατρακτο.
Βάζοντας τα ψιλά πάνω και κάτω τα χοντρά παίρνεις μεγαλύτερη διασπορά.
Για αναμεικτα ρωταω οχι σε σειρα.Λογο διαφορας δια μετρου αν μπουν 50 - 50 τα ψιλα θα ειναι πολλαπλασια.Με 60-40 θα ειναι πιο ισορροπημενα.Αν φτιαξεις ενα μειγμα παλι δεν θα ξερεις τι ποσοστο επεσε σε καθε φυσιγγι.Πιθανοτερο μου φενεται μειγμα για καθε φυσιγγι ξεχωριστα.Απλα δεν εχω γεμισει αναμεικτα και δεν ξερω λεπτομερειες.Ευχαριστω για την απαντησηΗ τα κάνεις μίξη και γεμιζετε η τα κάνεις ένα ένα. Αν αποφασίσεις να τα γεμίσεις στο χέρι,
Βάζοντας τα ψιλά κάτω και τα χοντρά πανω πετυχαίνεις βολές για πιο μεγάλες αποστάσεις και μεγαλύτερη ατρακτο.
Βάζοντας τα ψιλά πάνω και κάτω τα χοντρά παίρνεις μεγαλύτερη διασπορά.
Μαλλον θελεις να κανεις ψιλοδιασπορα,αυτο ακριβως κανουν και τα αναμικτα σκαγια.σε σειρα ειναι καλυτερα σε τραβεσες λογο μεγαλυτερης ουραςΓια αναμεικτα ρωταω οχι σε σειρα.Λογο διαφορας δια μετρου αν μπουν 50 - 50 τα ψιλα θα ειναι πολλαπλασια.Με 60-40 θα ειναι πιο ισορροπημενα.Αν φτιαξεις ενα μειγμα παλι δεν θα ξερεις τι ποσοστο επεσε σε καθε φυσιγγι.Πιθανοτερο μου φενεται μειγμα για καθε φυσιγγι ξεχωριστα.Απλα δεν εχω γεμισει αναμεικτα και δεν ξερω λεπτομερειες.Ευχαριστω για την απαντηση
Ναι, διάβασα βιαστικά και δεν πρόσεξα πως το εννοουσεςΓια αναμεικτα ρωταω οχι σε σειρα.Λογο διαφορας δια μετρου αν μπουν 50 - 50 τα ψιλα θα ειναι πολλαπλασια.Με 60-40 θα ειναι πιο ισορροπημενα.Αν φτιαξεις ενα μειγμα παλι δεν θα ξερεις τι ποσοστο επεσε σε καθε φυσιγγι.Πιθανοτερο μου φενεται μειγμα για καθε φυσιγγι ξεχωριστα.Απλα δεν εχω γεμισει αναμεικτα και δεν ξερω λεπτομερειες.Ευχαριστω για την απαντηση
Για να σου πω την αληθεια δεν ξερω τι ακριβως προσφερουν τα αναμεικτα.Εχω ακουσει για κοντοτερη ουρα αλλα οχι για διασπορα.Η κοντη ουρα δεν με πειραζει διασπορα ομως δεν θελω.Αποκτουν εδαφος τελευταια ομως και ρωτω να μαθω.xm.Μαλλον θελεις να κανεις ψιλοδιασπορα,αυτο ακριβως κανουν και τα αναμικτα σκαγια.σε σειρα ειναι καλυτερα σε τραβεσες λογο μεγαλυτερης ουρας
Δεν γνωριζω αν τα αναμικτα κανουν κοντητερη ουρα αλλα μαλλον δεν το κανουν,να σου δωσω μια ιδεα ομως.εγω ανακατευω μισο κιλο απο 4-5-6 και το βαζω πρωτο σε απογευματινα η σε μερες με μεγαλη κακοκαιρια.η ντουφεκια ειναι sipe 688 34 γρ πλαστικο εμφρακτηρα και μαλλινη ταπα απο πανω.δεν ειναι διασπορας ειναι λιγο ποιο ανοιχτο απι συγκετροτηρα ομωςΓια να σου πω την αληθεια δεν ξερω τι ακριβως προσφερουν τα αναμεικτα.Εχω ακουσει για κοντοτερη ουρα αλλα οχι για διασπορα.Η κοντη ουρα δεν με πειραζει διασπορα ομως δεν θελω.Αποκτουν εδαφος τελευταια ομως και ρωτω να μαθω.xm.
Δεν γνωριζω αν τα αναμικτα κανουν κοντητερη ουρα αλλα μαλλον δεν το κανουν,να σου δωσω μια ιδεα ομως.εγω ανακατευω μισο κιλο απο 4-5-6 και το βαζω πρωτο σε απογευματινα η σε μερες με μεγαλη κακοκαιρια.η ντουφεκια ειναι sipe 688 34 γρ πλαστικο εμφρακτηρα και μαλλινη ταπα απο πανω.δεν ειναι διασπορας ειναι λιγο ποιο ανοιχτο απι συγκετροτηρα ομως
έγραψες παλι φιλε
θα κατσεις και θα φτιαξεις στο χερι οσα φυσίγγια θελεις , εκλεκτο θήραμα το υδροβιο εκλεκτο φυσιγγι θα φτιαξεις , θα βαλεις σε στρωσεις δυο νουμερα σκαγια σε αναλογια 60 % τα πιο χοντρα τα οποια θα μπουν μπροστα και 40 % τα πιο ψιλα που θα μπουν κατω , το μεγαλο οφελος είναι η μεγαλη ατρακτος που δινουν αυτά τα φυσίγγια καλυπτοπτας πολλα λαθη προσκοπευσης που κανουμε ολοι μαςα να σου πω την αληθεια δεν ξερω τι ακριβως προσφερουν τα αναμεικτα
Βρε παιδιά ερώτηση …ας πούμε ότι έχετε βρει 2-3 καλά γεμίσματα , ανεξάρτητου τύπου , που τα δουλεύεται συνεχώς … υπάρχει περίπτωση να δώσετε τη συνταγή να σας τα γεμίσει μια μικρή βιοτεχνία έτσι ώστε να γλυτώσετε τον κόπο …και την τενοντίτιδα χάχα , καλά δε λεμέ για 500 φυσίγγια … βέβαια θα ανεβεί το κόστος σιγουρά κ χάνετε η «μαγεία» της δημιουργίας , απλά για ευκολία το ρωτάω?
..ισως ομως καλυτερο απο ενα παρεμφερες του εμποριου ...και ισως κ οικονομικοτερο!!Για ευκολια κ για οικονομια φυσικα κ μπορεις... Ολοι μπορουν... Απλα τοτε δεν κανεις ιδιογομωση, ριχνεις απλα ενα καλο φυσιγγι... Η χαρα της ιδιογομωσης για μενα σημαινει δημιουργια κ ενα ενα στο χερι...