Συμβουλές και συνταγές ιδιογόμωσης - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Γιαννη οι μεγα υποστηρηχτες ολα τα αλλα τα καταδηκαζουν , , και εγω με ρελιαστο κλεινω με λαναρα αξιας 12 ευρω , και εχω μηνει ευχαριστημενος ,ενω ενα αλλο αξιας 70 ευρω το εχω βαλη στην ακρη, γιατι μου τσαλακονε τον καλυκα , μετα την βολη , και δεν μπορουσα να τον ξανα γεμησω

Last edited by a moderator:
Εννοεις στο σημειο του καλυκα λιγα χιλιοστα κατω απο την στεφανη;
Να Μίλτο αυτο λέω. Στην φωτό δεν φαινεται καλά, το σημείωσα με το μαύρο στυλό. Ειναι τα 5 περιπου χιλιοστα απο το στεφάνι προς τον πάφυλα.IMG_20200203_205815.jpgIMG_20200203_210335.jpg

Να Μίλτο αυτο λέω. Στην φωτό δεν φαινεται καλά, το σημείωσα με το μαύρο στυλό. Ειναι τα 5 περιπου χιλιοστα απο το στεφάνι προς τον πάφυλα.View attachment 9120View attachment 9121
Εχεις παρατηρησει μετρησιμη διαφορα με το παχυμετρο;κανε καλυτερη λιπανση το στροφειο εσωτερικα στο ρελιασμα ή ανα 5 φυσιγγια ξαναλιπανε γιατι μπορει να σου τον καιει

Το στροφειο που σου ειχα δωσει το εχεις ; ειναι καλο ; Μπασινι το ελεγαν ; δεν θυμαμαι
Αν τοχο λεειιιι.αυτο ειναι το αλο μοντελο.το πυραυληνη ειναι.κοδηκο δεν θυμαμε???? Με λεειζερ χτηπιμεμενο ΜΒ γραφη .sarcastic. .sarcastic. .sex hard.

Εχεις παρατηρησει μετρησιμη διαφορα με το παχυμετρο;κανε καλυτερη λιπανση το στροφειο εσωτερικα στο ρελιασμα ή ανα 5 φυσιγγια ξαναλιπανε γιατι μπορει να σου τον καιει
Λιπαίνω καλά... εχει διαφορα με το παχύμετρο γιατι το καταλαβαίνω και με το ματι και με την αφή. Μετρημένο ειναι περιπου 0.2 χιλ. Αν ο υπολοιπος καλυκας ειναι 20.00 χιλ., το σημειο που εχει δουλεψει το στροφείο ειναι περιπου 19.80. Η αληθεια ειναι το κανει πιο πολύ αμα ρελιάσω περισσότερο, πανω απο 12 χιλ.IMG_20200203_223006.jpg

Τα εβαλα ΟΛΑ στην ακρη........άλλα τα χαρισα......καποια εχω ακομα σε καποιο συρταρι.
Ι2ς για αστερι 6 πτυχο 8 πτυχο ,και IOD για ρελι , και καθαρισες για ολες τις μπαρουτες!!!
....κάποιος που δεν γνωρίζει (από κοτσίδες) άνετα θα πίστευε ότι παίρνεις μεροκάματο από τις πωλήσεις.

Παιδιά εσεις πως βαζετε το παχυμετρο για να μετρησετε το τελικό ύψος; IMG_20200204_234235.jpgIMG_20200204_234315.jpg Ο λογος που ρωταω ειναι ο εξής. Μετράω με τον δευτερο τρόπο για περισσότερη ακρίβεια και ετσι φαίνεται οτι το ύψος δεν παντού ίδιο. Μετρώντας σε 5-6 σημεία μπορεί να ειναι πχ. απο 57.60 ως 57.73. Πόσο μπορεί να επηρεάσει το σετάπ μας αυτή η ανωμαλία στο τελικό ύψος; Πάντως εχω μετρήσει γνωστό ιταλικό φυσιγγι των 8-9 ευρώ που ειχε διαφορά το υψος του ως και 0.3 χιλιοστά.

Status
Not open for further replies.
Back