Συμβουλές και συνταγές ιδιογόμωσης - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Δηστηχος οχη.μονο αν βρεις απο καπου μεταχηρισμενο η απο ιταλια και εκει αν.το διερουμενο που εχω το χρυσο ουτε εγω τοχα ξαναδη μονο το απλο το ασημενιο.το δηκομου εχει 6 πλακες προφηλ.της οπιες αλαζουν
Φίλε Γιάννη δείξε μας το στροφείο έτσι να μας περάσει και εμάς:p

Αναμεσα στα ισπανικα καψυλια G-1000 και τα 688 ποια θεωρητε καλητερα για την psb6;
Την δουλεψα φετος στα ορτυκια με 616 κ 688 στα 25γρ με το 688 μου φανηκε λιγο καλυτερη. Αξιζει να τα δοκιμασω ;;

Το 686 ......!!!

Έφτιαξα 1 κουτάκι για τις..."Νυχτωμένες" τσιχλίτσες.... .sarcastic. .sarcastic. .....αυτές τις λίγες που υπάρχουν τέλος πάντων.....sarcastic.

View attachment 9101

Έτσι όπως πάει η δουλειά....με αυτά θα κλείσω φέτος τα απογευματινά μου καρτέρια......sarcastic..sarcastic.
πολλα εφτιαξες .yelling.

Έφτιαξα 1 κουτάκι για τις..."Νυχτωμένες" τσιχλίτσες.... .sarcastic. .sarcastic. .....αυτές τις λίγες που υπάρχουν τέλος πάντων.....sarcastic.

View attachment 9101

Έτσι όπως πάει η δουλειά....με αυτά θα κλείσω φέτος τα απογευματινά μου καρτέρια......sarcastic..sarcastic.
Μια χαρα φαινοντε..βαλε στο προγραμμα ενα στροφειο τυπου 1 για μεχρι τα 32 γραμμαρια..ακου με και δεν θα χασεις

Αναμεσα στα ισπανικα καψυλια G-1000 και τα 688 ποια θεωρητε καλητερα για την psb6;
Την δουλεψα φετος στα ορτυκια με 616 κ 688 στα 25γρ με το 688 μου φανηκε λιγο καλυτερη. Αξιζει να τα δοκιμασω ;;
Το g-1000 και σε ισπανικο καλυκα..ταιριαζει πολυ καλυτερα με τις πυριτιδες της maxam
Το 686 ......!!!
Θα ρθω εκει και θα σου παρω τις μηχανες και τα μπαρουτια με κατι τετοια..ριξε ισπανικες με το δικο τους ή κανα 616 silver και πες μου εκτος βεβαια αν φορτωσεις καμια psb1 στα 35-36 τοτε ναι

Τα παραπάνω στροφεία τη μπορούν να προσφέρουν σε ένα φυσίγγι;;
Σ αυτα τα γραμμαρια στενο προφιλ αντισταση στο ξερελιασμα οση πρεπει για να καει σωστα η πυριτιδα για να μην σου σκορπισει την τουφεκια

Status
Not open for further replies.
Back