Συμβουλές και συνταγές ιδιογόμωσης - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
-
Γιαννη καλησπερα,υπαρχει το VASINI στο εμπορειο και εαν ναι ποιος τα πουλαει.
Δηστηχος οχη.μονο αν βρεις απο καπου μεταχηρισμενο η απο ιταλια και εκει αν.το διερουμενο που εχω το χρυσο ουτε εγω τοχα ξαναδη μονο το απλο το ασημενιο.το δηκομου εχει 6 πλακες προφηλ.της οπιες αλαζουν

Εισ ωραιος μπυτζαχεντιν..ολα τα σεταπ πολυ ωραια και μελετημενα..το τελευταιο ειδικα θελω να δω πως θα σου βγει
Εγω ναδεις.αρχησα απο 1.80χ36 και αναλογα κατανομες και ταχογραφος θα δηξουν.μετα ανεβενο αν χριαστη.μολης με εινανοποιησης κατανομη και ταχητιτα.θα παει κανονακι και βλεπουμε αν σηκονη κιαλο

Εγω ναδεις.αρχησα απο 1.80χ36 και αναλογα κατανομες και ταχογραφος θα δηξουν.μετα ανεβενο αν χριαστη.μολης με εινανοποιησης κατανομη και ταχητιτα.θα παει κανονακι και βλεπουμε αν σηκονη κιαλο
Καταλαβα..αν δεν σηκωνει πετρες απ το χωμα δεν προκειται να ησυχασεις εσυ

Γιαυτο το εστησα για το οργομα του χωραφιου .sarcastic. ξερεις magnum σπανια φτιαχνο αλα οταν το κανο το θελο πυραυλο.το μετριο η το καλο δεν με γεμηζη.το θελο πυραυλο.yel.
Για αλετρι μια χαρα θα κανει..στο magnum ή θα φτιαξεις κατι που θα περνει φωτια το κλειστρο ή δεν θα φτιαξεις..εγω τουλαχιστον σε magnum μονο πολυ τσιμπημενα σεταπ ριχνω και οχι σε γραμμαρια εκει στα 36 καλα ειναι αλλα απο γκαζια πανε με κουμπωμενη την 5η

Status
Not open for further replies.
Back