Συμβουλές και συνταγές ιδιογόμωσης - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
ναι εδω και 5 χρονια απο το 2015 στην προσπαθεια ειναι ακομα

Θα σου πω την γνωμη μου . Καλο ειναι να εχουμε ενα καλο λογο για ολους οσους προσπαθουν.....αν δεν σε
ικανοποιει η προσπαθεια του.....πηγαινε να τον βοηθησεις και εσυ.....εαν δεν μπορεις να το κανεις αυτο....
προτιμοτερο ειναι να μην μιλας ( για να μην το πω ποιο ''χοντρα'' ).....και σταματα να ριχνεις λασπη........
Ο Γιαννης ειναι ΑΞΙΟΛΟΓΟΣ ανθρωπος , και κανει πολλα περισσοτερα απ'οτι θα εκαναν καποιοι αλλοι
ΠΧ εσυ. Επισεις θελω να σου πω οτι ο Γιαννης ειναι φιλος μου.........και δεν δεχομαι να λες πραγματα τα οποια
δεν ευσταθουν..... και κατι ακομα εντελως φιλικα.....και χωρις διαθεση να ξανα τσακωθουμε.....
Προσεξε μην δαγκωσεις την γλωσσα σου......υπαρχει κινδυνος να πεθανεις απο το δηλητηριο της.

Ωραιος νικ.. κάνε παραγγελία γιατί από Ιταλία είναι πολλά... Υγ πήρα τηλέφωνο και μου είπε πως θα ανεβαίνουν συνεχώς νέα προϊόντα ιδιογωμοσης!! Έφερε και συγκεντρωτηρες fiocchi!
εαν ειχε και χαμηλες τυμες θα ηταν ποιο καλα

Το airgunshop έφερε τάπες FSF και SFS για καλ 12 και 20 καθώς και τους διασπορεις που έχουν τα Lambro direct.. οποίος ενδιαφέρεται ας σπεύσει...;)
Το ύψος που περιγράφει πχ Η14, 18 κτλ συμβαδίζει καθόλου με το ύψος των συγκεντρωτηρων? Δεν έχω εμπειρία από τις βυσματωσεις αυτές...

Λοιπον...μετα απ τις συμβουλες σας δοκιμασα 3 σετ απ με ιδια βυσματωση(orburator-diana 8xil-χαρτακι-diana 8xil-χαρτακι-τζαμακι)
αλλα με διαφορετικο καψυλι και στο 616 με 1,55 την granular σε αντιθεση με τα αλλα 2 που ειναι στο 1,60(686,cx2000).
Και ενα τεταρτο σετ απ με 616-γρανουλαρ 1,55Χ32-orburator-bior14-ελικα θωδη.
Στα 15 μετρα με μετροταινια με σκοπο σαν πρωτο για μπεκατσα.

1)616-T3-GRANULAR 1,55X32-ORBURATOR-DIANNA 8 XIL-XARTAKI-DIANNA 8 XIL-XARTAKI-TZAMAKI.jpg2)686-T3-GRANULAR 1,60X32-ORBURATOR-DIANNA 8 XIL-XARTAKI-DIANNA 8 XIL-XARTAKI-TZAMAKI.jpg3)CX2000-T3-GRANULAR 1,60X32-ORBURATOR-DIANNA 8 XIL-XARTAKI-DIANNA 8 XIL-XARTAKI-TZAMAKI.jpg4)616-T3-GRANULAR 1,55X32-ORBURATOR-BIOR 14-ELIKAS-TZAMAKI.jpg

Προσωπικα θα εβαζα πρωτο αυτο με τον ελικα κ για δευτερο αυτο με το cx2000,
γνωμες καλες η κακες καλοδεχουμενες:)

Λοιπον...μετα απ τις συμβουλες σας δοκιμασα 3 σετ απ με ιδια βυσματωση(orburator-diana 8xil-χαρτακι-diana 8xil-χαρτακι-τζαμακι)
αλλα με διαφορετικο καψυλι και στο 616 με 1,55 την granular σε αντιθεση με τα αλλα 2 που ειναι στο 1,60(686,cx2000).

View attachment 8876View attachment 8877View attachment 8878View attachment 8879

Αλατοπίπερο..... .well done. .hunter.

View attachment 8876View attachment 8877View attachment 8878View attachment 8879

Μπραβο σου.....πολυ καλες ολες......Αξιος!!!!! .well done.

ΥΓ. Νουμερο σκαγιων ?? Με κυλινδρο τα εριξες ??

εχω καλυκες 65 χιλιοστα χαρτινους με κονικο πιθμενιο , , που με μια επυτηχης πατεντα βαζω καψουλι συχρονο , θελω να τους γεμησω οπως γεμηζω και τους αλλους με επιπεδο πυθμενιο , με S4 686 καψουλι στο 1,40χ30 και κουβερ , η οβερ παουερ χαρτινο , και ντιανα , ρελιαστο στα 6ο , αλλα καπου διαβασα οτι το κονικο πυθμενιο στους καλυκες ανεβαζει πιεσης, ισχυει αυτο , να μην μου χαλαση το σεταπ , και ειναι και επικινδηνο , εαν ναι τοτε πως θα το διαμορφωσο διαφορετικα

Status
Not open for further replies.
Back