Πολλά είναι γιατί από Ιταλία τα παίρνουν με 3-4.50€ ...6.5 ευρω πολλά δεν ειναι για μισό συγκεντωτήρα;
Πολλά είναι γιατί από Ιταλία τα παίρνουν με 3-4.50€ ...6.5 ευρω πολλά δεν ειναι για μισό συγκεντωτήρα;
ναι εδω και 5 χρονια απο το 2015 στην προσπαθεια ειναι ακομα
Εμφύλιος ν2 εν'οψει;
εαν ειχε και χαμηλες τυμες θα ηταν ποιο καλαΩραιος νικ.. κάνε παραγγελία γιατί από Ιταλία είναι πολλά... Υγ πήρα τηλέφωνο και μου είπε πως θα ανεβαίνουν συνεχώς νέα προϊόντα ιδιογωμοσης!! Έφερε και συγκεντρωτηρες fiocchi!
Όντως είναι ακριβός!εαν ειχε και χαμηλες τυμες θα ηταν ποιο καλα
Έτσι ακριβώς... τι να κάνουμε.. ο καθένας κοστολογεί όσο θέλει.. αν θες παίρνεις αλλοιώς υπαρχουν σίγουρα και φθηνότερα καταστήματα..εαν ειχε και χαμηλες τυμες θα ηταν ποιο καλα
Το ύψος που περιγράφει πχ Η14, 18 κτλ συμβαδίζει καθόλου με το ύψος των συγκεντρωτηρων? Δεν έχω εμπειρία από τις βυσματωσεις αυτές...Το airgunshop έφερε τάπες FSF και SFS για καλ 12 και 20 καθώς και τους διασπορεις που έχουν τα Lambro direct.. οποίος ενδιαφέρεται ας σπεύσει...![]()
Ναι 65αρης ειναι Βαγγελη,θα δοκιμαστει κ αυτο το σετ απ,ετσι κ αλλιως ιδιογομωση=δοκιμες.12/65 είναι ο κάλυκας?εγώ θα το δοκιμαζα σε 12/67 με τελικό 61.8~62 και cx2000 στο 1.60
Ότι λέει ο μιστερ τζον από κάτω φιλαράκι μου..Το ύψος που περιγράφει πχ Η14, 18 κτλ συμβαδίζει καθόλου με το ύψος των συγκεντρωτηρων? Δεν έχω εμπειρία από τις βυσματωσεις αυτές...
Αλατοπίπερο.....Λοιπον...μετα απ τις συμβουλες σας δοκιμασα 3 σετ απ με ιδια βυσματωση(orburator-diana 8xil-χαρτακι-diana 8xil-χαρτακι-τζαμακι)
αλλα με διαφορετικο καψυλι και στο 616 με 1,55 την granular σε αντιθεση με τα αλλα 2 που ειναι στο 1,60(686,cx2000).
Και ενα τεταρτο σετ απ με 616-γρανουλαρ 1,55Χ32-orburator-bior14-ελικα θωδη.
Στα 15 μετρα με μετροταινια με σκοπο σαν πρωτο για μπεκατσα.
View attachment 8876View attachment 8877View attachment 8878View attachment 8879
Προσωπικα θα εβαζα πρωτο αυτο με τον ελικα κ για δευτερο αυτο με το cx2000,
γνωμες καλες η κακες καλοδεχουμενες![]()
Να σαι καλα ΝικολαΌλα πολύ καλά
εχεις πμΑλατοπίπερο.....![]()
![]()
Λοιπον...μετα απ τις συμβουλες σας δοκιμασα 3 σετ απ με ιδια βυσματωση(orburator-diana 8xil-χαρτακι-diana 8xil-χαρτακι-τζαμακι)
αλλα με διαφορετικο καψυλι και στο 616 με 1,55 την granular σε αντιθεση με τα αλλα 2 που ειναι στο 1,60(686,cx2000).
Και ενα τεταρτο σετ απ με 616-γρανουλαρ 1,55Χ32-orburator-bior14-ελικα θωδη.
Στα 15 μετρα με μετροταινια με σκοπο σαν πρωτο για μπεκατσα.
View attachment 8876View attachment 8877View attachment 8878View attachment 8879
Προσωπικα θα εβαζα πρωτο αυτο με τον ελικα κ για δευτερο αυτο με το cx2000,
γνωμες καλες η κακες καλοδεχουμενες![]()
Είσαι μάγκας......τέλος!!!!!!!!Με οπτουρεητορ απο κατο.οσαλλει η ταπα ειναι ακρηβος το κιαθιο
Μονο στα ψιλα σκαγγια την γεμηζης???Είσαι μάγκας......τέλος!!!!!!!!