Kostas ContraDosi
Moderator
ΑΠΟΡΙΑ ΑΡΧΑΡΙΟΥ: Γιατί έβαλες την Diana σε 2 δόσεις και δν την έβαλες απευθείας;;;-Dianna 8xil+Χαρτακι+Dianna 8 xil+Χαρτακι
Για να σου βγει η ογκομετρία με τα (mm) ή να βγει ποιό γλυκιά ανάκρουση Νίκο;;
ΑΠΟΡΙΑ ΑΡΧΑΡΙΟΥ: Γιατί έβαλες την Diana σε 2 δόσεις και δν την έβαλες απευθείας;;;-Dianna 8xil+Χαρτακι+Dianna 8 xil+Χαρτακι
Κωστα για την ανακρουση το εκανα μιας και η Dianna ειναι κουτσουρο.
Νικολα σε ευχαριστω,θα το δοκιμασω το set up σου,απλα ηθελα να ηξερα αν το 1,55 ειναι οκ η να το ανεβαζα πχ στο 1,60Εαν θελεις να το ''γλυκανεις'' σε ανακρουση.....βαλε 3 εως 5 χιλιοστα φελλο αναμεσα στις δυο ντιανα .
Απαραιτητη προυποθεση να κοντινης της ντιανα για να σου βγει η ογκομετρια η οποια πρεπει να ειναι
5χιλιοστα με το τζαμακι ή το χαρτακι πανω στα σκαγια που θα ρελιασεις. Δλδ 7 χιλ. χωρις τζαμακι και
6 χιλ, χωρις χαρτακι.
Για την πρωινή παγωνιά βάλε 688 κ ρίξε το βάρος στα 30 γρ σε ν.10 σκάγιαΣε 616-(granular)1,55Χ32-Orburator-Dianna 8xil+Χαρτακι+Dianna 8 xil+Χαρτακι.60χιλ τελικο.
Tο 1,55 ειναι οκ?,,για τωρα το πρωι που κανει λιγο παγωνια κ μετα ανεβαινει καπως.
Εφτιαξα 2 δοκιμαστικα...
View attachment 8856
Λαμπη δεν εχω ευκαιρα 688 ,μονο 616-686 και cx2000 αλλα οι καλυκες με το 2000 ειναι χαλια οιΓια την πρωινή παγωνιά βάλε 688 κ ρίξε το βάρος στα 30 γρ σε ν.10 σκάγια
Βαλε 2000 κ 1.60Λαμπη δεν εχω ευκαιρα 688 ,μονο 616-686 και cx2000 αλλα οι καλυκες με το 2000 ειναι χαλια οι
ποιοτητα και με τις dianna οι αλλο σκληρο βυσμα χορευουν ζεειμπεκικα.
Δοκιμες,,,,ευχαριστω.
Συνονοματε εισαι ωραιος,αυριο αν εχω χρονο θα κανω μερικες δοκιμες κ θα ανεβασωΕαν βαλεις φελλο δοκιμασε και με CX2000 καψουλι . Καλα εισαι στο 1,55.....δοκιμασε πρωτα...Αν δεν βαλεις
φελλο αυτο ετσι.....γιατι εισαι κουτσουρο.
Δημητρη θα το δοκιμασω αλλα πιστευω θα φουσκωσει ο καλυκας απο τους Cheddite.Βαλε 2000 κ 1.60
το 616 δεν τα παει καλα με την Gm3.Καλυτερα να δουλεψεις η 686 η 2000 με την πολεμικη κυριαΔημητρη θα το δοκιμασω αλλα πιστευω θα φουσκωσει ο καλυκας απο τους Cheddite.
12/65 είναι ο κάλυκας?εγώ θα το δοκιμαζα σε 12/67 με τελικό 61.8~62 και cx2000 στο 1.60Σε 616-(granular)1,55Χ32-Orburator-Dianna 8xil+Χαρτακι+Dianna 8 xil+Χαρτακι.60χιλ τελικο.
Tο 1,55 ειναι οκ?,,για τωρα το πρωι που κανει λιγο παγωνια κ μετα ανεβαινει καπως.
Εφτιαξα 2 δοκιμαστικα...
View attachment 8856
ναι εδω και 5 χρονια απο το 2015 στην προσπαθεια ειναι ακομα..προσπαθει οσο μπορει το παιδι και αλλοι που ειναι στα ''πραγματα''
Με έβγαλες από ένα εξινταρη......Το airgunshop έφερε τάπες FSF και SFS για καλ 12 και 20 καθώς και τους διασπορεις που έχουν τα Lambro direct.. οποίος ενδιαφέρεται ας σπεύσει...![]()
Ωραιος νικ.. κάνε παραγγελία γιατί από Ιταλία είναι πολλά... Υγ πήρα τηλέφωνο και μου είπε πως θα ανεβαίνουν συνεχώς νέα προϊόντα ιδιογωμοσης!! Έφερε και συγκεντρωτηρες fiocchi!Με έβγαλες από ένα εξινταρη......
Άψογος φίλε!View attachment 8871
Αυτά έχω γεμίσει Γιώργο και μπορώ να σου πω με επιτυχία.