Συμβουλές και συνταγές ιδιογόμωσης - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Κωστα για την ανακρουση το εκανα μιας και η Dianna ειναι κουτσουρο.

Εαν θελεις να το ''γλυκανεις'' σε ανακρουση.....βαλε 3 εως 5 χιλιοστα φελλο αναμεσα στις δυο ντιανα .
Απαραιτητη προυποθεση να κοντινης της ντιανα για να σου βγει η ογκομετρια η οποια πρεπει να ειναι
5χιλιοστα με το τζαμακι ή το χαρτακι πανω στα σκαγια που θα ρελιασεις. Δλδ 7 χιλ. χωρις τζαμακι και
6 χιλ, χωρις χαρτακι.

Εαν θελεις να το ''γλυκανεις'' σε ανακρουση.....βαλε 3 εως 5 χιλιοστα φελλο αναμεσα στις δυο ντιανα .
Απαραιτητη προυποθεση να κοντινης της ντιανα για να σου βγει η ογκομετρια η οποια πρεπει να ειναι
5χιλιοστα με το τζαμακι ή το χαρτακι πανω στα σκαγια που θα ρελιασεις. Δλδ 7 χιλ. χωρις τζαμακι και
6 χιλ, χωρις χαρτακι.
Νικολα σε ευχαριστω,θα το δοκιμασω το set up σου,απλα ηθελα να ηξερα αν το 1,55 ειναι οκ η να το ανεβαζα πχ στο 1,60
στο συγκεκριμενο σετ απ.:)

Σε 616-(granular)1,55Χ32-Orburator-Dianna 8xil+Χαρτακι+Dianna 8 xil+Χαρτακι.60χιλ τελικο.
Tο 1,55 ειναι οκ?,,για τωρα το πρωι που κανει λιγο παγωνια κ μετα ανεβαινει καπως.
Εφτιαξα 2 δοκιμαστικα...:confused:

View attachment 8856
Για την πρωινή παγωνιά βάλε 688 κ ρίξε το βάρος στα 30 γρ σε ν.10 σκάγια

Για την πρωινή παγωνιά βάλε 688 κ ρίξε το βάρος στα 30 γρ σε ν.10 σκάγια
Λαμπη δεν εχω ευκαιρα 688 ,μονο 616-686 και cx2000 αλλα οι καλυκες με το 2000 ειναι χαλια οι
ποιοτητα και με τις dianna οι αλλο σκληρο βυσμα χορευουν ζεειμπεκικα.
Δοκιμες,,,,ευχαριστω.

Εαν βαλεις φελλο δοκιμασε και με CX2000 καψουλι . Καλα εισαι στο 1,55.....δοκιμασε πρωτα...Αν δεν βαλεις
φελλο αυτο ετσι.....γιατι εισαι κουτσουρο.
Συνονοματε εισαι ωραιος,αυριο αν εχω χρονο θα κανω μερικες δοκιμες κ θα ανεβασω:)

Σε 616-(granular)1,55Χ32-Orburator-Dianna 8xil+Χαρτακι+Dianna 8 xil+Χαρτακι.60χιλ τελικο.
Tο 1,55 ειναι οκ?,,για τωρα το πρωι που κανει λιγο παγωνια κ μετα ανεβαινει καπως.
Εφτιαξα 2 δοκιμαστικα...:confused:

View attachment 8856
12/65 είναι ο κάλυκας?εγώ θα το δοκιμαζα σε 12/67 με τελικό 61.8~62 και cx2000 στο 1.60

Με έβγαλες από ένα εξινταρη......
Ωραιος νικ.. κάνε παραγγελία γιατί από Ιταλία είναι πολλά... Υγ πήρα τηλέφωνο και μου είπε πως θα ανεβαίνουν συνεχώς νέα προϊόντα ιδιογωμοσης!! Έφερε και συγκεντρωτηρες fiocchi!

Status
Not open for further replies.
Back