Συμβουλές και συνταγές ιδιογόμωσης - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Παντα φιλικα.....θα ηθελα να σε ρωτησω.....εχεις κατσει ποτε να κλεισεις 5000-6000 φυσιγγια στο χερι ενα-ενα ??
Ξερεις ποσο χρονο χρειαζασαι ?? Τοσα χρειαζομαι μεσω ορο για κυνηγι και δισκακια τον χρονο. Ειναι δυνατον
να βγαζεις ολα τα ογκομετρικα ''μουφα'' . Υπαρχουν πολυ καλα ογκομετρικα και αξιοπιστα στην Ελληνικη
αγορα που ''πιανουν'' και τις διβασικες πυριτιδες με μη μετρησιμες αποκλισεις. Στο λεω μηπως και δεν το
γνωριζεις.
Nικολα ποτε δεν εχω γεμησει 5000 και 6000 φυσιγγια , το χρονο , και δεν ασχολουμε με σκοποβολη λειοκανου , μονο αεροβολου , και αυτο σπανια ,ριχνω το χρονο μαχ 500 με 600 φυσιγγια , και μερικα απο αυτα ειναι ετοιμα παλια 20ετιας και βαλε σε χοντρα νουμερα που δεν ριχνοντε τσιχλες απο 7αρια μεχρι 4αρια , πανω απο 20 φυσιγγια την βραδια φετος δεν εχω γεμισει , και εαν γεμησω περναω μια εβδομαδα

Nικολα ποτε δεν εχω γεμησει 5000 και 6000 φυσιγγια , το χρονο , και δεν ασχολουμε με σκοποβολη λειοκανου , μονο αεροβολου , και αυτο σπανια ,ριχνω το χρονο μαχ 500 με 600 φυσιγγια , και μερικα απο αυτα ειναι ετοιμα παλια 20ετιας και βαλε σε χοντρα νουμερα που δεν ριχνοντε τσιχλες απο 7αρια μεχρι 4αρια , πανω απο 20 φυσιγγια την βραδια φετος δεν εχω γεμισει , και εαν γεμησω περναω μια εβδομαδα
Αν τα χρειαζόσουν θα μπορουσες να γεμίζεις χειροκίνητα 20 κάθε βράδυ εκτός σαββατοκύριακου =5000-5500 τον χρόνο.. εύκολα νομίζω.ή λέω μ@λ@κίες?

οχι δεν θα μπορουσα , θα επερνα ετοιμα , μια και στα δισκακια σκοποβολης δεν θελεις να ειναι αριστα , το πολυ πολυ εαν ασχολισε ερασιτεχνικα και οχι αγωνιστηκα , να μην εσπαγε κανενα δισκακι , ενω στο κυνηγι ενα πουλι σημαδεμενω εαν δεν πεσει σε ξενερωνη, εμενα δεν μου χρειαζοντε τα ογκομετρικα , εξαλου μου αρεσει η διαδηκασια του ζυγιζματος ενα ενα , ειναι και αυτο μερος της ιδιογωμοσης , που οσο ποιο πολυ ωρα γεμηζω τα λιγοστα μου φυσιγγια χωρης να με βιαζει κατι , τοσο ποιο ωραια περναω , και το κανω παντα μια βραδια πριν παω κυνηγι , δεν λεω τα τελευτεα χρονια εχουν βγει αριστα ογκομετρικα , αλλα ενα λαθος δικο μου με λαθος χειριζμω , η σε καπια στιγμη αφηρημαδας, θα μπορουσε να γηνει καπιο επικυνδηνο λαθος

Last edited by a moderator:
οχι δεν θα μπορουσα , θα επερνα ετοιμα , μια και στα δισκακια σκοποβολης δεν θελεις να ειναι αριστα , το πολυ πολυ εαν ασχολισε ερασιτεχνικα και οχι αγωνιστηκα , να μην εσπαγε κανενα δισκακι , ενω στο κυνηγι ενα πουλι σημαδεμενω εαν δεν πεσει σε ξενερωνη, εμενα δεν μου χρειαζοντε τα ογκομετρικα , εξαλου μου αρεσει η διαδηκασια του ζυγιζματος ενα ενα , ειναι και αυτο μερος της ιδιογωμοσης , που οσο ποιο πολυ ωρα γεμηζω τα λιγοστα μου φυσιγγια χωρης να με βιαζει κατι , τοσο ποιο ωραια περναω , και το κανω παντα μια βραδια πριν παω κυνηγι , δεν λεω τα τελευτεα χρονια εχουν βγει αριστα ογκομετρικα , αλλα ενα λαθος δικο μου με λαθος χειριζμω , η σε καπια στιγμη αφηρημαδας, θα μπορουσε να γηνει καπιο επικυνδηνο λαθος
Σωστός, έχω ογκομετρικα διάφορες μάρκες, γεμίζω στο χέρι ένα ένα με απόλυτη ησυχία μόνος μου και το ευχαριστιεμαι αφάνταστα,και πάντα αποβραδίς;)

εκανα ενα λαθος και το διπιστοσα μολις τωρα , γεμηζα πριν απο μερικες μερες με κρανουλαρ , και S4, και φενετε χωρις να το καταλαβω , εβαλα στα 200 γραμμαρια περιπου γρανουλαρ , μεσα καπου 3 με 4 γραμμαρια S4 , γιατι ειδα τα τετραγονακια της ς4 μεσα στους σβολους της γρανουλαρ , προσπαθησα και εβγαλα μερικα τετραγωνακια της ς4 , με ανακατεμα , που τα τετραγονακια κολαγαν μεσα στο δοχειο , ενω οι σβολη δεν κολαγαν και εβγαλα μερικα , αλλα θελει πολυ κοπο, να τα αφησω ετσι η να την βαλω για λυπαζμα την γρανουλαρ , που εχει και ιδιο χρωμα με ενα λιπαζμα που ρηχνω στα δεντρα .sarcastic.

Ακου συνονοματε. Το οτι δεν ασχολεισαι με σκοποβολη και δεν γεμιζεις τοσα πολλα φυσιγγια....αυτο δεν σημαινει
οτι τα ογκομετρικα ειναι ''μουφα''......τωρα μην διαβαζω ''παπαριες'' για λαθος στα ογκομετρικα που θα κανεις...
το λαθος γινεται και γεμιζοντας ενα ενα στο χερι...... Γεμιζω με τα ογκομετρικα για τσιχλα και δισκακια στο
''χαλαρο'' 100 φυσεκια σε μιαμιση ωρα.....και οποτε εχω ορεξη....χωρις να μου γινει ''βραχνας'' το καθημερινο
γεμισμα .

Ακου συνονοματε. Το οτι δεν ασχολεισαι με σκοποβολη και δεν γεμιζεις τοσα πολλα φυσιγγια....αυτο δεν σημαινει
οτι τα ογκομετρικα ειναι ''μουφα''......τωρα μην διαβαζω ''παπαριες'' για λαθος στα ογκομετρικα που θα κανεις...
το λαθος γινεται και γεμιζοντας ενα ενα στο χερι...... Γεμιζω με τα ογκομετρικα για τσιχλα και δισκακια στο
''χαλαρο'' 100 φυσεκια σε μιαμιση ωρα.....και οποτε εχω ορεξη....χωρις να μου γινει ''βραχνας'' το καθημερινο
γεμισμα .
Σε ποιό s up έχεις καταλήξει για το σκοπευτήριο?
Να υποθέσω ότι δεν συμφέρει έναντι των εμπορίου πχ 5.5€ αλλά έχεις σταθερή και καλύτερη (για το όπλο σου)ποιότητα κ απόδοση?

Σε ποιό s up έχεις καταλήξει για το σκοπευτήριο?
Να υποθέσω ότι δεν συμφέρει έναντι των εμπορίου πχ 5.5€ αλλά έχεις σταθερή και καλύτερη (για το όπλο σου)ποιότητα κ απόδοση?

Tα φυσιγγια εμποριου για μενα ειναι παρελθον....δεν τοσο το θεμα οικονομιας.....αλλα το οτι εχω την δυνατοτητα
να προσαρμοζω τα σεταπ στα γουστα μου και στο οπλο μου. Τωρα τι να σου πω για σεταπ.....δουλευω Ας 28 -
Γκρανουλαρ -Α1 ( απλη ) SIPE - MB32 . Αυτες ολες τις δουλευω και σε τσιχλα αναλογα τις καιρικες συνθηκες.
ΥΓ, Εαν χρειαζεσαι καποιο σεταπ απο τις πυριτιδες που αναφερω....πες μου να σου δωσω. Να ξερεις οτι ολα τα
σεταπ ειναι πεντασταδιακα και κλεισμενα στα 56,5.

Έχει σκοπευτήριο η σαμος

Η Σαμος εχει σκοπευτηριο λιγο εξω απο την πρωτευουσα στο πεδιο βολης του στρατου. Εμενα δεν με
βολευει....πρεπει να κανω 90 χιλιομετρα πηγαινε - ελα. Εχω δικο μου εκτοξευτη δισκων και κανω προπονηση
οποτε θελω. Το σκοπευτηριο δουλευει μονο σαββατοκυριακα.....

Status
Not open for further replies.
Back