Mafia Calabria
Moderator
Μα τι κάνεις τώρα αργεί ακόμα το Πάσχα.

Μα τι κάνεις τώρα αργεί ακόμα το Πάσχα.
Χαχαχαχαχαχα πανάθεμά σεΜα τι κάνεις τώρα αργεί ακόμα το Πάσχα.![]()
Σκληραίνουν καθολου η τζαμπα παιδευεσε...???
Ιδιογωμοση και παιδεμα δε πάνε μαζί.. στα δράμια έχει μεγάλη διαφορα.. τα σκάγια τώρα θα τα τεστάρω Μιχάλη..Σκληραίνουν καθολου η τζαμπα παιδευεσε...???
Ρε παιδιά κανένας τροπος για να βλέπουμε που πηγε η τουφεκιά υπάρχει; Κατι τροχιοδεικτικό δηλαδη.Εχει ασχοληθει κανένας; Καμμια κεραμιδοσκονη μήπως...
![]()
Ούτε με οξεία τέτοια μυρωδιά η μπριζόλα...Βαλε και κανα λουκανικο διπλα αφου τον αναβεις που τον αναβεις.....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Με παπρικα ειναι?
Σκότωμα μαρινάρισμα Τσακ μπαμΜε παπρικα ειναι?
Αμα ειναι μερακλης ο ανθρωποςΣκότωμα μαρινάρισμα Τσακ μπαμ![]()
Τα Tru-Tracer δεν υπάρχουν πια Νίκο εδώ και πολλά χρόνια. Τώρα έχει βγάλει η Winchester κάτι τροχιοδεικτικά (διαφορετικής φιλοσοφίας: υποτίθεται ότι βλέπεις τον ειδικό συγκεντρωτήρα, που υποτίθεται ότι πάει με την ίδια ταχύτητα με τα σκάγια και στην ίδια ακριβώς πορεία). Δεν τα έχω δει στην πράξη, μόνο σε βιντεάκια ... δεν ξέρω, αλλά δε μου φαίνεται ότι θα βοηθάνε ιδιαίτερα.Εαν θελεις να δεις την προσκοπευση που βαζεις.....υπαρχουν τροχιοδεικτικα Αμερκανικα φυσιγγια
λεγονται Tru - Tracer . Τα ειχα δοκιμασει πολυ παλια...θελει συνεφιά ομως η χαραμα ή σουρουπο για
να εχεις καλη εικονα....με ηλιο δεν φαινεται καλα η τροχια τους.![]()
Τα είχα πάρει εγώ.Τα Tru-Tracer δεν υπάρχουν πια Νίκο εδώ και πολλά χρόνια. Τώρα έχει βγάλει η Winchester κάτι τροχιοδεικτικά (διαφορετικής φιλοσοφίας: υποτίθεται ότι βλέπεις τον ειδικό συγκεντρωτήρα, που υποτίθεται ότι πάει με την ίδια ταχύτητα με τα σκάγια και στην ίδια ακριβώς πορεία). Δεν τα έχω δει στην πράξη, μόνο σε βιντεάκια ... δεν ξέρω, αλλά δε μου φαίνεται ότι θα βοηθάνε ιδιαίτερα.
https://www.kalkantzakos.com/Category3/4297/eidikis-hrisis-troheiodeiktika
Πολυ χλωμο... κ ουτε νομιζω να το διεθεταν στο εμποριο για ιδιογωμοτες..Αυτό το υλικό που ειχε του στόκα το τροχιοδεικτικό και φωσφόριζε με την τριβή του αερα δεν μπορουμε να το βρούμε;
Πολη glanular βλεποΓεμίζοντας για το φιλαράκι μου για τις τελευταίες μακρομυτες... φοβερές αυτές οι μάλλινες... πολύ καλή ποιότητα...
online image upload free
Τα Tru-Tracer δεν υπάρχουν πια Νίκο εδώ και πολλά χρόνια. Τώρα έχει βγάλει η Winchester κάτι τροχιοδεικτικά (διαφορετικής φιλοσοφίας: υποτίθεται ότι βλέπεις τον ειδικό συγκεντρωτήρα, που υποτίθεται ότι πάει με την ίδια ταχύτητα με τα σκάγια και στην ίδια ακριβώς πορεία). Δεν τα έχω δει στην πράξη, μόνο σε βιντεάκια ... δεν ξέρω, αλλά δε μου φαίνεται ότι θα βοηθάνε ιδιαίτερα.
https://www.kalkantzakos.com/Category3/4297/eidikis-hrisis-troheiodeiktika
Μεχρι τα 20 μετρα βλεπεις την τροχιά.....εμενα τοτε με βοηθησαν αρκετα......γιατι η δευτερη τουφεκια με την χραπα που ειχα .....μονο κλαρες και πευκοτσιγκανα κατεβαζε!!! :) [/QUOTE said:Όλοι μας γνωρίζουμε απο κλάρες και πευκοτσίγγανα ....
Δε κάνει για να φύγει την καίω.. μη ξαναπαρειςΠολη glanular βλεπο
Φοσφωριζέ σπρέιΡε παιδιά κανένας τροπος για να βλέπουμε που πηγε η τουφεκιά υπάρχει; Κατι τροχιοδεικτικό δηλαδη.Εχει ασχοληθει κανένας; Καμμια κεραμιδοσκονη μήπως...
![]()