Συμβουλές και συνταγές ιδιογόμωσης - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Το άλλο Α1 καψουλια cx2000 κάλυκας 68,50 κλείσιμο 57,00 1,75 x34 z2m18 No 6
Σκάγια 236 συγκέντρωση 75%!!! Οι δοκιμές είναι με 3* τσοκ στα 36,50 μετρα
View attachment 26448

Ευχαριστώ Γιάννη το έχω δοκιμάσει και αυτό........ Έχει μεγαλύτερη συγκέντρωση αυτό με το 686 ,απλά θέλω να τα μετρήσω σε ταχύτητες δεν είχα χρονογράφο σήμερα αλλά τα έχω κρατήσει ! Αυτό με εντυπωσίασε είναι με την Α1 αυτή τη συγκέντρωση και δύναμη την δίνει πιστεύω το βύσμα z2m γιατί με άλλα όπως sg19 ,drago 20 giovani 20 κλπ δεν είχα τοσο μεγάλη συγκέντρωση!!!
Η Α1 είναι ψωλού...θέλει μαλακά βύσματα όπως σου λέει κ ο Γιάννης...ΑΛΛΑ...επιδεί η ιδιογόμωση είναι ρουφιάνα κ δν ξέρεις τη θα βγει στο σεταπ σου,δοκίμασε κ αυτό...
12/68,5 CX2000 Α1 1.75×33 +1.2 Buffer Τασκώφ 18 Νο6 στα 57.4mm....Κ.Α.Χ. 11mm.....
V1.5 414 m/s...ριγμένο σε παπί με Baikal μονόκανο... :p
Μόνο με τν Τασκώφ πήρα τη συγκέντρωση που ήθελα σε αυτό το setup...

Last edited:
Η Α1 είναι ψωλού...θέλει μαλακά βύσματα όπως σου λέει κ ο Γιάννης...ΑΛΛΑ...επιδεί η ιδιογόμωση είναι ρουφιάνα κ δν ξέρεις τη θα βγει στο σεταπ σου,δοκίμασε κ αυτό...
12/68,5 Α1 1.75×33 +1.2 Buffer Τασκώφ 18 Νο6 στα 57.4mm....Κ.Α.Χ. 11mm.....
V1.5 414 m/s...ριγμένο σε παπί με Baikal μονόκανο... :p
Μόνο με τν Τασκώφ πήρα τη συγκέντρωση που ήθελα σε αυτό το setup...
Με τι καψουλια το ζεις αυτό Κώστα????

Εριξα δυο φυσιγγια για δω διαφορές παιδες. Μου εκανε εντυπωση αυτο το 684 με 1,60χ36 -STEEL24....
στο κλεισιμο που κανει ο φιλος μας ο Λευτερης......Πιστευα οτι τα καταλοιπα που θα ειχα στην καννη μου
θα τα μαζευα με την σεσουλα!!!!! Ειχα την γνωμη οτι το σωστο καψουλι επρεπε να ειναι το 688.....
ΑΒΥΣΣΟΣ η ιδιογομωση.....και ασχετα με τι θεωρουμε σωστο....οι δοκιμες ειναι αυτες που λενε ποιο ειναι
το σωστο και ποιο το λαθος.
Εκλεισα λοιπον 684 -1,60χ36-STEEL24- N6 σε αυτο το φυσσιγγιο εκανα χρηση 3του σταδιου και εφτιαξα
πατουρα και πυραυλακι κανοντας κεντρικη συντηξη με ηλεκτρικο κολλητηρι πανω στο πυραυλακι.
Στο δευτερο φυσιγγιο το ιδιο σεταπ χωρις χρηση 3του σταδιου το κλεισιμο το ιδιο σχεδον με του φιλου του
Λευτερη κεντρικη συντηξη με τον ιδιο τροπο.
Προσπαθησα οσο το δυνατον να πλησιασω το κλεισιμο του φιλου μας....Για εχω τον ιδιο κενο χωρο
που κλεινει ο Λευτερης εβαλα 4χαρτακια CAL20 στο ποτηρι του steel τα οποια θελουν και κοψιμο
περιμετρικα να μικρυνει η διαμετρος για να μπουν στο ποτηρι. Το ποτηρι του STEEL Εναι κωνικο.

Στο ''ρεζουμέ'' τωρα. Το πρωτο φυσιγγιο εδωσε V1,5-401m/s Και η καννη μου ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΗ...
σαν να μην εριξα φυσιγγιο!!!! Ανακρουση κανονικη ( για μενα ) σαν τα αστεροειδες κλεισιματα.
Το δευτερο φυσιγγιο εδωσε V1,5-382m/s.....Και καταλοιπα στην καννη....αυτο που φιλος Λευτερης
ονομαζει σταχτη.....και με λιγοτερη ανακρουση.
Αυτο που θελω να επισημανω....ΠΡΟΣΟΧΗ στους STEEL δεν ειναι για ''αστεια''....σηκωνουν BAR για
πλακα....ειδικοτερα οσοι δεν τους εχουν δουλεψει....πριν κλεισουν σεταπ....καλυτερα να ρωτησουν και
να πουν τι θελουν να φτιαξουν.

ΥΓ. Λευτερη καλη επιτυχια φιλε μου...!!!!! :)

Καλησπέρα φίλοι μου! Σήμερα δοκίμασα δύο φυσίγγια μάλλον χειμωνιάτικα ,τα εξηςView attachment 26446πυριτιδα sipe/n lot 2018 1,60x33 gt 24 καψουλια cx 2000 κλείσιμο 58,00
Σκάγια 211 Νο6 (9'2/gr) συγκέντρωση 69%!!!!

Ωραιες και οι δυο δοκιμες Βαγγελα μου!!! Σεταπ δεν θα σχολιασω....δεν εισαι ''χθεσινος''....βλεπω οτι
το ψαχνεις.....και μπραβο φιλε!!!
Η πατεντα του κυκλου ''εγραψε'' φιλε .!!!!! :)

Το σεταπ του κουζουλου.....με Α1 ειναι φωτοβολιδα.....και για ειδικες περιπτωσεις φιλε....Ειναι για τα
''πολυ δυσκολα''.....και πρεπει να εισαι πανω στο θηραμα φιλε!!!

ΥΓ. Α' ρε κουζουλε....εχεις τις φωτοβολιδες στο αιμα σου.... ;) :)

Εριξα δυο φυσιγγια για δω διαφορές παιδες. Μου εκανε εντυπωση αυτο το 684 με 1,60χ36 -STEEL24....
στο κλεισιμο που κανει ο φιλος μας ο Λευτερης......Πιστευα οτι τα καταλοιπα που θα ειχα στην καννη μου
θα τα μαζευα με την σεσουλα!!!!! Ειχα την γνωμη οτι το σωστο καψουλι επρεπε να ειναι το 688.....
ΑΒΥΣΣΟΣ η ιδιογομωση.....και ασχετα με τι θεωρουμε σωστο....οι δοκιμες ειναι αυτες που λενε ποιο ειναι
το σωστο και ποιο το λαθος.
Εκλεισα λοιπον 684 -1,60χ36-STEEL24- N6 σε αυτο το φυσσιγγιο εκανα χρηση 3του σταδιου και εφτιαξα
πατουρα και πυραυλακι κανοντας κεντρικη συντηξη με ηλεκτρικο κολλητηρι πανω στο πυραυλακι.
Στο δευτερο φυσιγγιο το ιδιο σεταπ χωρις χρηση 3του σταδιου το κλεισιμο το ιδιο σχεδον με του φιλου του
Λευτερη κεντρικη συντηξη με τον ιδιο τροπο.
Προσπαθησα οσο το δυνατον να πλησιασω το κλεισιμο του φιλου μας....Για εχω τον ιδιο κενο χωρο
που κλεινει ο Λευτερης εβαλα 4χαρτακια CAL20 στο ποτηρι του steel τα οποια θελουν και κοψιμο
περιμετρικα να μικρυνει η διαμετρος για να μπουν στο ποτηρι. Το ποτηρι του STEEL Εναι κωνικο.

Στο ''ρεζουμέ'' τωρα. Το πρωτο φυσιγγιο εδωσε V1,5-401m/s Και η καννη μου ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΗ...
σαν να μην εριξα φυσιγγιο!!!! Ανακρουση κανονικη ( για μενα ) σαν τα αστεροειδες κλεισιματα.
Το δευτερο φυσιγγιο εδωσε V1,5-382m/s.....Και καταλοιπα στην καννη....αυτο που φιλος Λευτερης
ονομαζει σταχτη.....και με λιγοτερη ανακρουση.
Αυτο που θελω να επισημανω....ΠΡΟΣΟΧΗ στους STEEL δεν ειναι για ''αστεια''....σηκωνουν BAR για
πλακα....ειδικοτερα οσοι δεν τους εχουν δουλεψει....πριν κλεισουν σεταπ....καλυτερα να ρωτησουν και
να πουν τι θελουν να φτιαξουν.

ΥΓ. Λευτερη καλη επιτυχια φιλε μου...!!!!! :)
Νικο ευχαριστώ. Το κλείσιμο που κανω διαφέρει πολύ απο το paci που εκανες, έχει πολυ μικρότερη αντίσταση ξερελιασματος και είναι επιπεδο. Στα κλεισίματα αυτά είναι χρήσιμο το βυσμα να έχει μαλακό αμορτισέρ που το συμπιεζεις πριν την αστεροειδή χάραξη για να μην κουδουνιζουν τα σκάγια. Με το steel θα είναι δύσκολο. Στο πρώτο φυσιγγιο είχες πολυ μεγαλύτερη pmax εξαιτίας του τρίτου σταδίου, το δαχτυλίδι που σχηματίζει είναι η αιτία. Στο δικο μου , με βάση το δεύτερο φυσιγγιο που έριξες , για 400m/s θα πρέπει να γεμισω 688. 1,65 ή 1,70. Το κλείσιμο που κανω απαιτεί φρεζαρισμενους καλυκες το paci οχι γι'αυτό και το πλαστικό που λιώνει ειναι πολυ περισσότερο με αποτέλεσμα να διαφέρει η αντοχή απο φυσιγγιο σε φυσιγγιο, ασε που είναι το πιο άσχημο απο όλα τα κλεισίματα. Δεν εχω πιάσει βυσμα steel και αφού είναι οπως λες κωνικα δείχνει πως είναι έξυπνα σχεδιασμένα με την καταλλη χαραξη ισως μας επιφυλάσσουν εκπλήξεις.

Νικο ευχαριστώ. Το κλείσιμο που κανω διαφέρει πολύ απο το paci που εκανες, έχει πολυ μικρότερη αντίσταση ξερελιασματος και είναι επιπεδο. Στα κλεισίματα αυτά είναι χρήσιμο το βυσμα να έχει μαλακό αμορτισέρ που το συμπιεζεις πριν την αστεροειδή χάραξη για να μην κουδουνιζουν τα σκάγια. Με το steel θα είναι δύσκολο. Στο πρώτο φυσιγγιο είχες πολυ μεγαλύτερη pmax εξαιτίας του τρίτου σταδίου, το δαχτυλίδι που σχηματίζει είναι η αιτία. Στο δικο μου , με βάση το δεύτερο φυσιγγιο που έριξες , για 400m/s θα πρέπει να γεμισω 688. 1,65 ή 1,70. Το κλείσιμο που κανω απαιτεί φρεζαρισμενους καλυκες το paci οχι γι'αυτό και το πλαστικό που λιώνει ειναι πολυ περισσότερο με αποτέλεσμα να διαφέρει η αντοχή απο φυσιγγιο σε φυσιγγιο, ασε που είναι το πιο άσχημο απο όλα τα κλεισίματα. Δεν εχω πιάσει βυσμα steel και αφού είναι οπως λες κωνικα δείχνει πως είναι έξυπνα σχεδιασμένα με την καταλλη χαραξη ισως μας επιφυλάσσουν εκπλήξεις.

Λευτερη μου , δεν εκανα κλεισιμο paci.....Οι καλυκες ηταν φρεζαρισμενοι.....Στο πρωτο με το 3το σταδιο
σκαγια δεν κουδουνιζαν......στο δευτερο κλεισιμο τα σκαγια ''χορευαν''....χωρις να εχω κλεισει σε paci....
αλλα δεν ηταν εντελως επιπεδο το κλεισιμο. Προσπαθησα να κλεισω οπως εσυ.....χωρις να εχω το 100% .
Επιασα ομως το 95% του δικου σου κλεισιματος φιλε. Ετσι πιστευω. Οξεια γωνια 10 μοιρων ειχε το κλεισιμο
και στα δυο φυσιγγια.

Θα σου προτινα....να ΜΗΝ το πας στο 1,70 με τον STEEL....Ξεκινα απο ποιο χαμηλα....και ''βλεποντας''.....και
κανοντας. Οι τουφεκιες και οι δυο ηταν ''αντρικες'' καταλαβαινεις τι εννοω φιλε!!!!

Πρεπει επισεις να σου πω....το αμορτισερ του STEEL Και στα δυο φυσιγγια ηταν ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΠΑΤΗΤΑ.
Προσεχε με τους STEEL....Kαι καλη επιτυχια φιλε!!!!

Έχουμε συνηθίσει στις λεπτομερέστατες περιγραφές και τις φωτογραφίες σου :) Βασικά δεν μπορώ να φανταστώ πως με το τρίτο στάδιο εμοιαξε με paci

Καμια σχεση με paci,,,,,,Φαντασου πολυ λιγη πατουρα με ενα πολυ μικρο πυραυλακι να εξεχει....
Το κλεισιμο που κανει ο φιλος μας ο Λευτερης ειναι πολυ ''καλλιτεχνικο''....το δικο μου μονο στο
υψος ειναι σχεδον ιδιο.....Δεν εδωσα σημασια στην εμφανιση....παρα μονο στο υψος....για να δω
εαν γινει σωστη καυση Γιαννη.
Εαν μπορεσω θα βαλω φωτο ....
Το κλεισιμο το Λευτερη δεν εχει καμια σχεση με το κλεισιμο paci.....ειναι κατι ενδιαμεσο....

kαλησπερα παιδια χρονια πολλα και καλο πασχα.μηπως ξερη καποιος να μου πει πια ειναι η εφαρμογη?που ειναι ο πινακας με οχρα,και εχουν αλλο χρωμα τα σκαγια?
Την έχω εγώ αυτή την εφαρμογή....... Αναζητησε την : Photo Market

Καμια σχεση με paci,,,,,,Φαντασου πολυ λιγη πατουρα με ενα πολυ μικρο πυραυλακι να εξεχει....
Το κλεισιμο που κανει ο φιλος μας ο Λευτερης ειναι πολυ ''καλλιτεχνικο''....το δικο μου μονο στο
υψος ειναι σχεδον ιδιο.....Δεν εδωσα σημασια στην εμφανιση....παρα μονο στο υψος....για να δω
εαν γινει σωστη καυση Γιαννη.
Εαν μπορεσω θα βαλω φωτο ....
Το κλεισιμο το Λευτερη δεν εχει καμια σχεση με το κλεισιμο paci.....ειναι κατι ενδιαμεσο....
Kαλημέρα .Ουσιαστικά κ.Νίκο μετά το 3 στάδιο έκανες κεντρική σύντηξη στις πτυχές ,σωστά ;

Status
Not open for further replies.
Back