Συμβουλές και συνταγές ιδιογόμωσης - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Παλικαρια τα σχόλια σας.....γιατι ενας κολλητος που εχω θα με μουρλανει!!!:)

Ποιο απο ολα θα τροποποιουσατε....Πιστευω οτι καποια θελουν λιγο ''ρετουσαρισμα''....

Ξανα λεω οι δοκιμες στα 29 μετρα με 3 αστρα...και ΟΧΙ 30 που γραφει ο στοχος. Τον λογο τον εξηγησα
στις βλητικες δοκιμες!!!:)

Το 2ιντζο φυσιγγάκι δοκιμάστικε σήμερα με πολύ ωραίο αποτέλεσμα!
Κάλυκας cheditte, cx2000, s4 1.30, obturator + 3χιλ φελός+ντιάνα 8χιλ, σκάγια νο10 26γρ. Κλείσιμο με χαρτάκι και βάθος ρελιού 3χιλ.
Δοκιμή στα 25μ με αυλό 18.3 και 3 τσοκ. Ταχύτητα στο 1 μέτρο 380μ/ δ.
View attachment 26544View attachment 26545
Εχεις δοκιμασει να βγαλεις και υποηχητικο;

Η πρώτη φωτό με granular και η δεύτερη με την Α1 είναι υπέροχες,σουρωτηρια...

Σωστος και μενα μου αρεσουν!!:)

Αυτή με την ΑS δεν...
Επίσης η sipe ισοκατανομή αλλά και πολλά κενά...

Η Ας θελει κοψιμο γκαζια.....και SIPE τροποποιηση....Θα τα δοκιμασω με αλλα βυσματα...φιλε!!! ;) :)

Αυριο .....Πρωτα ο Θεος.....θα ριξω τροποποιημενα αυτο με την Ας - με την SIPE και SPARK - και αυτο
με τον GT24 kαι την granular. Nα ριξω ταχυτητα στην Ας και να φτιαξω τις κατανομες στα αλλα δυο.

''Κολλητε''.....το σεταπ με την Α1 και 379=380μ/δ ....Αυγουστο μηνα θα γαζωνει.....Δεν το πειραζω καθολου!!!! :)

Last edited:
Αυριο .....Πρωτα ο Θεος.....θα ριξω τροποποιημενα αυτο με την Ας - με την SIPE και SPARK - και αυτο
με τον GT24 kαι την granular. Nα ριξω ταχυτητα στην Ας και να φτιαξω τις κατανομες στα αλλα δυο.

''Κολλητε''.....το σεταπ με την Α1 και 379=380μ/δ ....Αυγουστο μηνα θα γαζωνει.....Δεν το πειραζω καθολου!!!! :)
.AS CX2000 1.45 X29 Z2M21 6* N.7.5 χωρίς καθόλου ζόρισμα 57.80 είναι ΤΟ τρυγονοφύσιγγο .

.AS CX2000 1.45 X29 Z2M21 6* N.7.5 χωρίς καθόλου ζόρισμα 57.80 είναι ΤΟ τρυγονοφύσιγγο .

Σε εμπιστευομαι.....και το ξερεις.....ωραιο το σεταπ σου φιλε!!!!
Θελω σε ρελι Λαμπη μου....κατι ''ευκολο'' για αυτους που δεν εχουν εργαλεια !!! ;) :)

Ποιο απο ολα θα τροποποιουσατε....Πιστευω οτι καποια θελουν λιγο ''ρετουσαρισμα''....
1η καλύτερη
2η καλή
3η σου έφυγε χαμηλά
4η έχω την εντύπωση ότι και αυτή σου έφυγε χαμηλά και δεν εμφανίζεται σωστά η τουφεκιά
5η δεν είναι άσχημη αλλά μπορείς και καλύτερα

Το sipe άσχετα με το τι δείχνει στο χαρτί σκοτώνει μακριά. Το λάθος κατά την απόψεις μου είναι το καψούλι
Μια χαρά είναι κατά τη δική μου άποψη....ήδη είναι μικρός ο χώρος καύσης στν 65/5....ο spark είναι σίδερο,αν του αλλάξει κ καψούλι π.χ. σε 688,μετά θα ανοίξει η κατανομή.....

Το sipe άσχετα με το τι δείχνει στο χαρτί σκοτώνει μακριά. Το λάθος κατά την απόψεις μου είναι το καψούλι

Μια χαρά είναι κατά τη δική μου άποψη....ήδη είναι μικρός ο χώρος καύσης στν 65/5....ο spark είναι σίδερο,αν του αλλάξει κ καψούλι π.χ. σε 688,μετά θα ανοίξει η κατανομή.....

Και εσυ Κωστή και ο συνονοματος μου εχετε δικιο για το καψουλι!!! Εχω δοκιμη το ιδιο σεταπ με 688
και η αποτυπωση ειναι κεντημα......οι δοκιμες γι'αυτο γινονται..... :)

1η καλύτερη
2η καλή
3η σου έφυγε χαμηλά
4η έχω την εντύπωση ότι και αυτή σου έφυγε χαμηλά και δεν εμφανίζεται σωστά η τουφεκιά
5η δεν είναι άσχημη αλλά μπορείς και καλύτερα

Βασιλη μου , ο εχθρος του καλού......το καλυτερο !!! Συνεχιζω τις δοκιμες ....ψαχνω το τελειο... φιλε!!!:)

Εγώ προσωπικά αυτό με την Α1 θα το πήγαινα στο 1,60 Χ 31. Κατά τα άλλα Ωραίες τουφεκιές με κάποιες μικρές τροποποιήσεις κάποια θα γίνουν καλύτερα!

Γιωργαρε εισαι ο δευτερος που μου λεει για το 1,60χ31....Θα το ριξω σημερα να δουμε...... τι θα δουμε φιλε!!!;)

Την granular δεν την ξέρω ,όμως αν ισχύει ότι είναι ίδια με GM3 στα 31γρ για τρυγόνι με ρέλι θα την γέμιζα 1.55 .

Λαμπη μου , με 155χ31 θα ψαχνω να βρω σκαγια στον στοχο φιλε μου. Το 1,45χ31 εδωσε V1,5-398m/s εχθες.
Σημερα με μαλακό βυσμα εδωσε 385μ/δ.....Στο 1,55χ31 η ταχυτητα θα παει στο 410μ/δ ισως και περισσοτερο...
Τι να την κανεις τετοια ταχυτητα τον Αυγουστο μηνα ??? Ετσι το σκεπτομαι εγω....χωρις να σημαινει οτι
δεν εχεις δικιο. Θα το δοκιμασω και θα δουμε....
Το 1,60χ31 με την Α1 δεν ''δουλεψε''....οπως το 1,55χ31.....Πιστευω θα ηταν καλυτερο για κρυο...και οχι
για ζεστη. Το ιδιο πιστευω και για την granular .

ΥΓ. Λεβεντες μου , τα εριξα....θα βγαλω αποτυπωσεις...και θα βαλω φωτο. :)

Λαμπη μου , με 155χ31 θα ψαχνω να βρω σκαγια στον στοχο φιλε μου. Το 1,45χ31 εδωσε V1,5-398m/s εχθες.
Σημερα με μαλακό βυσμα εδωσε 385μ/δ.....Στο 1,55χ31 η ταχυτητα θα παει στο 410μ/δ ισως και περισσοτερο...
Τι να την κανεις τετοια ταχυτητα τον Αυγουστο μηνα ??? Ετσι το σκεπτομαι εγω....χωρις να σημαινει οτι
δεν εχεις δικιο. Θα το δοκιμασω και θα δουμε....
Το 1,60χ31 με την Α1 δεν ''δουλεψε''....οπως το 1,55χ31.....Πιστευω θα ηταν καλυτερο για κρυο...και οχι
για ζεστη. Το ιδιο πιστευω και για την granular .

ΥΓ. Λεβεντες μου , τα εριξα....θα βγαλω αποτυπωσεις...και θα βαλω φωτο. :)
Με GM3 cx2000 1.50 X 31 Z2M 21 6* n.7.5 πήρα πολλά Αυγουστιάτικα κι'όχι μόνο
Ηλεκτροπληξία μιλάμε σε θερμοκρασίες 32+β

Status
Not open for further replies.
Back